Здравейте. Искам да се оплача от липсата на админи в сървъра Aim/Awp на веригата. Или по-конкретно да заява, че всеки втори играч, там е с хак. Било то Wall, aimbot или speed... Играя постоянно там и това нещо се забелязва и определено не е приятно за никой. Ето какво реших да споделя със Вас.
Име: Mirror real
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=73f5d31c12
IP: 95.43.2.151
Извинявам се предварително, ако езика ми в процеса на демото е бил груб. Просто прекалено много хакери ми пречат на играта и вече "издишах" от всякъде. Ще съм благодарен, ако се направи нещо по въпроса със стабилизирането на играта във въпросният сървър. Поздрави!
...Alegria Mirone.
Хакер в Aim/awp сървъра.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
Alegria Mirone - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Alegria Mirone.
Re: Хакер в Aim/awp сървъра.
Не знам какво очакваше от тази тема, но бих ти дал съвет за бъдеще,когато имаш съмнения за даден играч,че ползва непозволени средства и искаш да бъде наказах,единственият начин е да излезеш ''спектатор'' и да му направиш демо.По този начин направено (визирам сегашното демо) по никакъв начин ние от екипа не можем да кажем,че противника ти ползва ''хак'' ,защото не можем да проследим неговите действия във игра !!!
п.п И конкретно за това демо бих казал,че играч дори със колонки би те чул от къде идваш със това постоянно тропане.Лично мнение
п.п И конкретно за това демо бих казал,че играч дори със колонки би те чул от къде идваш със това постоянно тропане.Лично мнение
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Re: Хакер в Aim/awp сървъра.
Знам, че трябва да съм "спектатор", но тогава нямаше друг противник за да го наблюдавам. Все пак благодаря за отделеното внимание. Благодаря и за съвета Може да се мести в коша.
-
Alegria Mirone - Потребител
- Име в игра: Alegria Mirone.
3 мнения
• Страница 1 от 1