Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Специално до модераторите

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Специално до модераторите

Мнениеот John Rambo » 02 Окт 2014, 19:59

Това го пиша специално за отхвърлената кандидатура и моля да бъде прочетено!
Искам да кажа че още от 12 годишен (сега съм на 16) много съм искал да стана админ за да помагам в работата и да се справям с хакери и тем подобни. Признавам за някой от нещата не съм казал истината защото много исках да ме приемете и ме беше страх да не я отхвърлите... Истината е че, да на 16 съм, играя от 5 години цс (от 11 годишен) а сървърите ги намерих преди около две години ( на megagaming). Имах и прекъсване от около 5 месеца в които не играех цс а др игри.
Тоест съм във вашите сървъри от около 1 година и седем месеца...(прибизително)
И моля да се вземат на предвид тези факти ако някога пак реша да пусна кандидатура.
И знам че ако се приеме кандидатура има изпитателен срок така че тези които не ме познават и се съмняват дори да премете кандидатурата ми в този изпитателен срок ще видите колко ще се старая!
Моля всички които го прочетът, дори потребители, да дадът своето мнение (дали съм прав, дали заслужавам шанс)
:S
Аватар
John Rambo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: nPnG#.cBuHcKu u3pecKu

Re: Специално до модераторите

Мнениеот Mr.Black » 02 Окт 2014, 20:09

Какво точно да коментираме ние потребителите ?Прочетох ти писанието,ам там пишеш,каква ти е ситуацията бла-бла,аз въпрос или проблем,който да задаваш,на който да ти отговорим не видях.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Havelock » 02 Окт 2014, 20:17

И тоз ме просълзи.
Тука нали беше цирк, бре, какви са сега тези драми? Я не си бягайте от жанра! :D
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
Аватар
Havelock
Потребител
Потребител

Име в игра: Rare

Мнениеот Faster » 02 Окт 2014, 20:30

Всеки , който си пуска кандидатура за админ е желаеш да се присъедини към екипа . Разбирам те защото и аз съм бил на твоето място предполагам и други колеги . Надяваш се да ти се даде шанс и тук да започне ако мога да го нарека така стажа ти като администратор . Но , ако почнем да даваме шансове на всеки , който си пуска кандидатура няма се постигне нищо и ще стане пълна бъркотия . Това , което мога да ти предложа е играй два месеца , докажи се пред колегите , че си съвестен , че разбираш от хакери (като им докладваш за тях или правиш дема на хакери и ги докладваш по образец в тема предназначена за оплаквания от хакери) . Никой тук не е злобен и види ли се ,че имаш нужните способности колегите ще ти дадат шанс . Не се отчайвай , а се бори за това , после ако се справиш ще ти е още по сладка победата и достойно ще влезеш в екипа ни .
Пожелавам ти успех!
Faster

Мнениеот scientific » 02 Окт 2014, 20:32

Според мен не се притеснявай .. на какви хора са им дали права а на теб ли няма .. пфф
Изображение
Офтопик:
scientific
Потребител
Потребител

Име в игра: z1212121

Мнениеот ovcharov » 02 Окт 2014, 21:01

Горкичкия той.Недей така сега.Сърцето ми се къса от написаното.Дайте шанс на момчето , иска да Ви се докаже , а така несправедливо бива отхвърлена помощта му...
Изображение
Click to see the full pic
ovcharov
Потребител
Потребител

Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov

Мнениеот zxcv ;> » 02 Окт 2014, 23:02

По-добре да си кажеш истината, отколкото да се опитваш да се харесаш на някого и после да нямаш втори шанс. И следващият път чети всичко, за да не ти се отхвърля кандидатурата - този път просто не отговаряше на изискванията, дори и да не беше лъгал нямаше да бъдеш приет. Прочети това, което те засяга и ще станат нещата има ли желание. 8)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Doktora » 02 Окт 2014, 23:23

Специално е за тях,да ти сложат 1 предупреждение- заключвам.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот MORTAL » 03 Окт 2014, 08:06

Стояне (Тани), поиграй още в сървърите, ползвай само един ник за да те опознаят играчите и админите, пък след 2-3 месеца опитай пак. До тогава, приятна игра в сървърите ни. Лъжата лесно се хваща, така че не прибягвай към нея с цел админство. Бъди редовен, направи добро впечатление, пък кой знае... по Коледа стават чудеса :)
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Други