Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от некоректен Админ:Ivalinnnnn

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от некоректен Админ:Ivalinnnnn

Мнениеот HeBuHHa » 26 Дек 2013, 00:38

Fox82 написа:На Коледа се говори само истината нали.Е аз я казах подкрепена с факти .Не се заяждам ,просто ми стана интересно как може за това че някой ти е казал че си "черен" ,а ти дефакто си "черен" да се обиждаш???Ако ме наречете "бял" да се обидя ли?Пак и пича не е знаел как изглежда админа нали?А я виж и как се е даржал и админа с него ,колко е бил сладкодумен ,пък търси причината в мен а не в твоя колега.А затова да ли мога да пиша тука ,добре съм запознат с това и съм готов да си понеса наказанието въпреки че е Празник :D Но запомни мила ми Top_Mrusnica ,оше нищо не си видяла от твоя колега :DТе първа ще му сърбате изцепките.
Нищо лично към никой в реалния живот.Весели празници

Не съм казала, че не е виновен МОЯ колега. Изгледала съм демото и съм на мнението, че въпросния админ е почнал да се заяжда с играча. Под "черен" не виждам някаква лична обида, но под "циганин" виждам. В случая и двамата са виновни поне според мен. :)
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот SEXY_M » 26 Дек 2013, 00:39

Някой Модератор да се заеме с тези двамата и да им се наложат наказания. И двамата нарушават т.2.2 от допълнителните правила на форума и се надявам скоро да стане това. А относно бана да го разгледат от екип банове
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот AmonRA » 26 Дек 2013, 00:47

Офтопик:
Fox82 написа:
SEXY_M написа:Прегледах демото и според мен израза "черен" не е толкова обидно за да се накаже с бан.

Хахахаха ма той вярно е " черен " Ивaлинчо прилича на петролен шейх малко:D :D :D :D Ето го вижте го :D :D :D
http://dox.bg/files/dw?a=db4f8632e9
Ивaлине аз не съм расист ,ама като си имаш естествен летен тен не трябва да се обиждаш и камо ли да баннваш заради това и най-важното не срамувай от етноса ти Ивaлинчо :D :D :D Иначе не се карайте за глупости днес е Коледа и нека всички да сте живи и здрави , а на Ивелин и на него честита Коледа въпреки че чества Рамазан ,но нека да почитаме общите празници от всички вяри, все пак живеем в една държава.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТУК И ПО СВЕТА.

моето момче и аз имам тен по рождение от това имам само девиденти тва е др тема ;) но кажи ми го на мен по тоя начин така и така си тръгнал да се правиш на клавиятурен хулиган и ти обещавам че ще се видим стволоч писна ми от клавиатурни хулигани ;)

фокс82 обещавам ти че след като се видим след всяка наша среща ще ми църкаш разбирай го както искаш моето момче ;)
спри да се правиш на ефектен щот не ти отива
Последна промяна dzak на 26 Дек 2013, 01:05, променена общо 1 път
Причина: Нарушена точка 6 и точка 10 от правилата. Заплахи тук не толерираме, още повече от админи.+1 форумно предупреждение.
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот re3coon3ctt » 26 Дек 2013, 00:48

няма ли да се изкаже някои висшестоящ ? :D
Преди беше всичко , а сега си една от всичкиии ...
Аватар
re3coon3ctt
Потребител
Потребител

Име в игра: TooEasyForMe

Мнениеот AmonRA » 26 Дек 2013, 00:56

re3coon3ctt написа:няма ли да се изкаже някои висшестоящ ? :D

др. питах аз и нали се сещаш че уви спец заради теб стоя аааааааааааааа
п.с. до ся те уважавах като играч но сега разбирам с кви маниери си
2ро п.с. гледай докато пишеш др пост да не си чупиш маникюра :)

http://www.youtube.com/watch?v=gZ3p3uaqzco спец поздрав за повечето които гледат темата
и без тва някои са се помислили за гангстери :]
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Мнениеот AmonRA » 26 Дек 2013, 01:11

не клякам пред обежденията си ако ще да остана без права ;) вскичко което го казах го мисля!!!!!!!!!!!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Мнениеот Fox82 » 26 Дек 2013, 01:21

Само не разбрах думата "стволоч" какво значи?Но ако си имал предвид думата "сволоч" е друг въпрос защото я знам какво значи идва от руския език и е обидна ,а тя значи 1.Дребосък, сбирщина, сган. 2. негодник, пропаднал тип
Но нито едно от тия определения не мога да се оприлича за твое съжаление .Моля за уточнение какво си имал в предвид?
А колкото до среща няма проблем ,кажи къде и кога ,паля колата идвам... останалото каквото е останало от теб ще го документирам тук .Моята охрана ще направи клипа който ще кача тука.Ок.Чакам
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот AmonRA » 26 Дек 2013, 01:23

Fox82 написа:Само не разбрах думата "стволоч" какво значи?Но ако си имал предвид думата "сволоч" е друг въпрос защото я знам какво значи идва от руския език и е обидна ,а тя значи 1.Дребосък, сбирщина, сган. 2. негодник, пропаднал тип
Но нито едно от тия определения не мога да се оприлича за твое съжаление .Моля за уточнение какво си имал в предвид?
А колкото до среща няма проблем ,кажи къде и кога ,паля колата идвам... останалото каквото е останало от теб ще го документирам тук .Моята охрана ще направи клипа който ще кача тука.Ок.Чакам

бг превод е жалкар :)
п.с. питал си гоогле но той не може да ти каже всичко моето момче :]
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Мнениеот Fox82 » 26 Дек 2013, 01:38

Аве Бургаския ми е малко далечен особено с диалекта ,чесно.Какво е сега това пък "жалкар" , а "въй"?
Нещо за среща не обелваш дума ,що ли така ?Но да оставим детските ти нападки ,а да минем по същество за Ивалинчо че изрових една много готина тема на която не са обърнали внимание Модераторите
viewtopic.php?f=113&t=4535&p=51218#p51218
Ясно се вижда как админа пак не спазва правилата и кара играчите да му пращат демо и снимки на личният му скайп ,Факт нали? А да ли е разрешено това ? Аре да не качвам още да остана малко добър баш днеска .
П.С. А ти кога се заканваш първо мисли кой може да срещнеш и какво може да се случи с теб след тая среща!Приятелски съвет от много по голям човек от тебе,запомни го!
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот dzak » 26 Дек 2013, 01:52

Заключвам темата, прекалявате. Пишете си на лични съобщения.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

ПредишнаСледваща

Назад към Други