1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=27733e7ec1
2:Снимки: http://dox.bg/files/dw?a=d7fcf94efd
Обиди,псувни,пускане на хак и така нататък и така нататък.
Никой не може да казва на който и да е играч къде да играе по картата.Не стига,че оставах сам а и момчето иска да знае от къде ще се появя.Вие бихте ли играли така?
Хубавото на тази игра е,че човек може да играе където пожелае в сървър по света.Но никак не е хубаво да си толкова ограничен.Мога да ти кажа,че мога да играя сам срещу 2-ма 3-ма като CT и то на цяла карта,но ти си толкова далеч от истината,че няма да се хабя за теб.
Има 1 снимка,която по погрешка съм копнал.
Оплакване от "играч" GARVANA
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Оплакване от "играч" GARVANA
Е не го взимай толкова навътре , момчето има комплекси трябва ли да се ядосваш от сутринта .На село явно така правят като не могат да играят , а ако на демото ти той играе с хак ще бъде баннат спокойно
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Колегите от екип Банове ще видят демото, не се притеснявай
-
The_King - Потребител
- Име в игра: T.I.
Интересното че досега не съм го виждал да си изпуска нервите. Но най ми е странно защо постоянно сменя Стийм с обикновен цс На снимките е без стийм . Ако наистина играе с хак много ще ми падне в очите. Пускам демото ...
Няма как да се каже кой с какво играе при положение няма спек на гарвана , затова не е хубаво да се обвинява без доказателство Но тези обиди не ми харесаха .
Няма как да се каже кой с какво играе при положение няма спек на гарвана , затова не е хубаво да се обвинява без доказателство Но тези обиди не ми харесаха .
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
Pyce написа:Интересното че досега не съм го виждал да си изпуска нервите. Но най ми е странно защо постоянно сменя Стийм с обикновен цс На снимките е без стийм . Ако наистина играе с хак много ще ми падне в очите. Пускам демото ...
Аз лично проверих,че е със STEAM,просто както аз не виждам неговия аватар,така и той не виждаше моя.
Не твърдя,че точно GARVANA e ползвал хак,а саднатия играч в края на демото с джедай хака.Но да си призна,имаше моменти в играта в които и GARVANA e доста съмнителен.Трябва да се гледа играта от демото ми.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
6 мнения
• Страница 1 от 1