Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от играч

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от играч

Мнениеот Patient » 19 Яну 2015, 13:01

. Вашият nickname, с който сте били :Patient
2. Вашето IP:46,47,82,170
3. Nickname на играча :Mario
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Обижда
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Човека само ме обижда !!
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо http://dox.bg/files/dw?a=9f774da46b http://picbg.net/img.php?file=7a579d630a39f88a.bmp <--( Ip на играча)
7. Сървърът, в който е направено доказателството: RATS
Извинявам се че не съм пуснал темата с правилните точки но образеца не можах да го намеря :) преди да ми изтриете темата моля вижте демото !!! :)
Аватар
Patient
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Patient

Re: Оплакване от играч

Мнениеот theflash » 19 Яну 2015, 13:55

ее ти вече като децата почна да се оплакваш, няма смисъл да ти гледат демото, нормално е да те обижтат има и такива деца като ги биеш много почват веднага да псуват трябвя да свикнеш. :) няма смисъл от такива теми няма как да го накажат причина за ОБИДА. (според мен)
Никога не забравям тези, които са били добри с мен, а още по-малко онези, които са били лоши с мен !
Аватар
theflash
Потребител
Потребител

Име в игра: Damien Darhk

Мнениеот Faster » 19 Яну 2015, 14:08

От сайта няма какво наказание да се приложи това не е бан или реклама за което може да се наложи наказание (бан) за определено време . Гледай си играта и не му обръщай внимание
Faster

Мнениеот MORTAL » 19 Яну 2015, 15:03

Тъкмо е влязъл Админ, трябвало е на него да кажеш. Тук в темите с оплаквания, слагаме само банове за по месец и повече. За обиди може само гаг да му сложим, а гага е докато свърши картата. Не пускай такива теми, само ще си навлечеш яда на потребители и админи. Ако има хак, само тогава пускай тема.
Можеш да си спреш чата с hud_saytext 0, но всичко ще си го има в конзолата и като влезе админ, може да му кажеш.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SEXY_M » 23 Яну 2015, 11:21

По оплакването ти няма какво да направим. За обида се налага само гаг а тук наказваме с банове.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Назад към Други