BARCELONA FAN написа:В началото на демото убийствата в базата на Т. Първото: когато Т беше зад стената, играча си го знаеше къде е и не го скри. Следващите две когато двама Т са зад кашона. В мига, в който убива първия проблясва светлина от флаш или смоук и той си го убива все едно има очите на орел. Или пък е случайност и аз имам спешна нужда от очен лекар? По-късно когато убива двама Т на изхода тунела. Айде, добре първия го знаеше, че идва, ами втория? Как в момента, в който се показа умря????? Да не би да имаме гений и да си мислим, че е с хак? Ами последното убийство? И то сигурно ще да е "СЛУЧАЙНО". Е на фона на цялата тая случайна случка - поставям бан без да се замислям. Веднага ли да го направя или да чакам още разсъждения?
Лично аз ще те оборя и ще споря за този бан...
предоставените демоната не са достатъчно показателни...играя на звук и мога да опиша съмнителните моменти, единствения съмнителен който остана вече е за просволутия смоук а не флаш който гръмва до него, тогава или стреля пробно или вижда противника....
но за две предоставени демота и за 1-2 съмнителни момента на който се чува било то че съотборниците му са позиционирани и стрелят или че противника стеля и се издава (специално за там където говориш, че няма как да го знае). Не е хубаво да оборвам мнение на колега но за БАН още за мен това не е достатъчно...
Пусни си звука и прегледай детайлно демото и отново прецени, бана е най-лесната работа ип ник и лети...
В момента въпросния играч се наблюдава от няколко човека в сървъра, или сме некадърни и не виждаме, или въпросния е някакъв спец скриптър.