Демо за Kamikadze
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Демо за Kamikadze
тая тема няма смисал да я джвакаме повече в коша аз не влизам в други сървъри така че нямам проблем играя само тук и респект към админ
-
kamikadze - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | kamikadze
При мен е малко по-различно. Когато дам "рийд-онли" на папката , тя става "рийд-онли", но не и файловете. Тоест на моя компютър единствения начин е да маркирам всички файлове и да ги заключа, което естествено няма как да стане. Може би е въпрос на настройка , не знам.
Офтопик:
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
За да обясня, когато задавах рийд онли на файла config, съм цъкнал отстрани (с WIN 10 съм), така ти дава опцията да маркираш всички файлове в папката, не е направено с цел, а по невнимание . Започвате да развивате излишни теории и да давате насоки къде имало, и нямало смисъл да се играе. Проблема е решен
- skill eu
- Потребител
- Име в игра: unnamed
skill eu написа:За да обясня, когато задавах рийд онли на файла config, съм цъкнал отстрани (с WIN 10 съм), така ти дава опцията да маркираш всички файлове в папката, не е направено с цел, а по невнимание . Започвате да развивате излишни теории и да давате насоки къде имало, и нямало смисъл да се играе. Проблема е решен
Явно ,че не са излишни теории... А и проблема определено не е решен, но всяко нещо с времето си...
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Когато проблема не е свързан с фактите, които са предоставени (от Human, благодарение на когото демотата ми се записват нормално отново), а е на лична основа никога няма да бъде решен. Отдавна си с желанието да докажеш, че играя с хак, но уви от тогава мина доста време, а не доказа нищо освен завишените нива на злоба. Ще помоля да ми покажеш къде е проблема, за да го решим
- skill eu
- Потребител
- Име в игра: unnamed
skill.eu надявам се, че за напред ще внимаваш. Също като не харесваш теории без факти, да не даваш и ти такива.
Ключ.
Ключ.
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2