още 2-3 предложения от необходимост
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: още 2 предложения от необходимост
На ump45 ако му сложиш нормалния скин... в момента като почне да стреля, от тоя огън не мога да си видя целта
-
MORTAL - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Да сложиш нож преди глока(освен ако не е загрявка) е абсолютна глупост, та нали все пак идеята на ГГ сървър е да се завърши с нож.Относно това на някои оръжия да бъде увеличена бройката убийства има някаква логика, но погледни го и от друга гледна точка, а именно че добрите играчи на ГГ искат да спечелят максимално бързо и ако може с голяма преднина, така че някак си няма да е яко да им сложиш да направят 5 фрага с пилето само и само да се забавят и да се изравни играта.И да тук говорим за ГГ teamplay, което е различно, но обикновено като съм играл аз в такива сървъри се задава определен брой убийства, които трябва да бъдат направени отборно.В този ред на мисли има логика по-скоро да се направи 20 убийства с пиле и 30 с авп(това при положение, че сървъра е пълен и от целия отбор разбира се), а за момента трябва значително да бъдат намалени тези стойности
-
roundup - Потребител
- Име в игра: roundup
Броят на Required kills /нужни убийства/ в ggtp се умножава по 2 на броя играчи в отбора. Отделните оръжия могат
да получат различни стойности на Required kills. Примерно на ak47 или sg550 ако задам стойност 10 това означава, че
числото 10 се умножава по броя на играчите в отбор тоест, отбор от 10 човека трябва да направи 100 убийства за
следващ левъл.
За ump45 по-скоро може да сменим скина с друг, но не оригиналният, защото всички оръжия са различни от оригиналните. Изберете си някой модел.
На sg550 съм махнал зададената стойност от 10.
Двойният скок е много забавен. Може да ви помага в различни ситуации, а също и при скачане от много високо
да получат различни стойности на Required kills. Примерно на ak47 или sg550 ако задам стойност 10 това означава, че
числото 10 се умножава по броя на играчите в отбор тоест, отбор от 10 човека трябва да направи 100 убийства за
следващ левъл.
За ump45 по-скоро може да сменим скина с друг, но не оригиналният, защото всички оръжия са различни от оригиналните. Изберете си някой модел.
На sg550 съм махнал зададената стойност от 10.
Двойният скок е много забавен. Може да ви помага в различни ситуации, а също и при скачане от много високо
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
13 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming TeamPlay