Предложение за премахване на аутокик от mgggtp
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Предложение за премахване на аутокик от mgggtp
Ще почакам да обясниш с какво би помогнало това и какъв е смисъла. Дотогава съм против.
-
Siska - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Siska
AFK Kicker-а ли имаш предвид? Защо да се маха? Афк-тата само пречат на играта, не дават левел като ги убиваш, а масово играчите инстинктивно стрелят по тях, вместо по друг противник. По-добре е да ги няма.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Помислих , че за high ping-a става въпрос, но сега разбрах.
На този етап от развитието на сървъра може би е добре да ги има аверите go6o и другите, за да изглежда сървъра по-пълен и т.н.
На този етап от развитието на сървъра може би е добре да ги има аверите go6o и другите, за да изглежда сървъра по-пълен и т.н.
-
Siska - Форум Модератор
Ако беше чел достатъчно правилника е забранено да се седи афк и спекатор , в другите сървъри таккива хора ги кикваме , а щом този сървър е от нашата верига това се отнася и за него . Ако е плъгина от останалите сървъри , той започва да работи при над двама играча , когато е сам някой не го бара ( не се включва ) . Седял съм по 40 минути в обикновения гг без да ме е барнал , вече ако може да се донастрои , на колко човека да се включва , че да се съобразят с това , че ти пречи е друг въпрос , но за махането на такъв плъгин не съм никак съгласен , при положение , че е забранено както казах седенето афк или спектатор .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
IA3I написа:Чувал съм го някъде това правило - но тука говорим за празен до полу-празен сървър - какво ще кажеш да нарушим правилата точно в тая им част за да привлечем играчи ? И аз вися и по някое време ме киква - не съм сигурен на колко минути е настроен но е настроен.
Ако си сам и те киква значи или не е същия като в обикновения гг или иска донастроиване , против съм нарушаване на правилата , както ги научиш играчите в началото така и ще си останат , дори в обикновения гг все още има стари играчи които мрънкат и се тръшкат въпреки , че знаят правилото , представи си за новите пускаш ги да си седят и после почваш да ги наказваш и пак си отиват , трябва да научат правилата , както в останалите така и в този сървър .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Незнам на колко време те рита автоматично, но аз редовно го правя като те чакам 2 мин. и не отговориш в чата. Това съгласно правилата, които цитира BUNNY.
По темата, гласувал съм да се махне автокик-а, защото смятам, че е добре като влизаш с "приятелите" обаче поне един да играе, когато влезе някой Иначе няма смисъл от "бурета", както им казваш.
По темата, гласувал съм да се махне автокик-а, защото смятам, че е добре като влизаш с "приятелите" обаче поне един да играе, когато влезе някой Иначе няма смисъл от "бурета", както им казваш.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Според мен на този етап не е излишно да има спектатори. Някои си почиват на определени карти и после пак влизат, а някои ги няма , но не са излезли от играта. Обаче така сървъра изглежда по-пълен. Между другото някои вериги използват това със спектаторите , за да им изглеждат пълни сървърите вечер, когато има много по-малко играчи.
От известно време насам спрях да киквам спектатори. Пък и в повечето случаи са наши хора, редовни играчи и т.н.
Админ спектатор като стои отдолу също мисля , че не трябва да го кикваме, дори и да не е пред компа. Нека да стои за респект. Те хората не знаят дали дадения админ гледа или спи, или пък е излязъл от вкъщи и т.н.
От известно време насам спрях да киквам спектатори. Пък и в повечето случаи са наши хора, редовни играчи и т.н.
Админ спектатор като стои отдолу също мисля , че не трябва да го кикваме, дори и да не е пред компа. Нека да стои за респект. Те хората не знаят дали дадения админ гледа или спи, или пък е излязъл от вкъщи и т.н.
-
Siska - Форум Модератор
И другата гледна точка, някой се вихри с хака и админа стои и го "гледа". Какво да си мислят играчите тогава? Това е дискутирано в други теми. Админа или е на линия или не. Това правило е мислено, а не е току така!
Спектаторите (нямам впредвид админи) не са проблем в тези сървъри (DM, GGTP), но в дъста не ги толерирам много. Всичко зависи де, но имаше една групичка влизаха и един минаваше спек. Това от своя страна доста подобряваше играта на някои от тях. Някак си подсказваха, че като ритна наблюдателя и се сърдеше чак
Имам друга дилема... влизат двама само да си чатят предимно , като вляза "съотборника" го играе ръчна спирачка и подскача насам натам. Другия сътветно сменя оръжията по-лесно. Какво правим в този случай? Влизат и в ДМ, там не е такъв проблем.
Спектаторите (нямам впредвид админи) не са проблем в тези сървъри (DM, GGTP), но в дъста не ги толерирам много. Всичко зависи де, но имаше една групичка влизаха и един минаваше спек. Това от своя страна доста подобряваше играта на някои от тях. Някак си подсказваха, че като ритна наблюдателя и се сърдеше чак
Имам друга дилема... влизат двама само да си чатят предимно , като вляза "съотборника" го играе ръчна спирачка и подскача насам натам. Другия сътветно сменя оръжията по-лесно. Какво правим в този случай? Влизат и в ДМ, там не е такъв проблем.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
IA3I написа:Може ли да внесем една поправка в правилата (афк забранено освен ако не си сам)
То главно заради това е забранено. Стоят по цяла нощ известно време, а после пускат кандидатура, с много 'изиграни' часове в сървъра. Хубавото е, че в Gametracker броят и фраговете, та като сметнем правят по 1-2 фрага за 7-8 часа Ти ако стоиш и чакаш някой да влезе, пък мести се насам-натам през няколко минути, за да не те изритва.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Афк - тата пречат, особено в гг сървър, колят ги и минават на следващо ниво.
За спец, да стои играч който се опитва да развива сървъра, не съм против, аз също го правя, като имам възможност.
п.п. Дори аз съм взимал игра като заколих афк, разбрах след това, не е ок.
За спец, да стои играч който се опитва да развива сървъра, не съм против, аз също го правя, като имам възможност.
п.п. Дори аз съм взимал игра като заколих афк, разбрах след това, не е ок.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за CS MegaGaming TeamPlay