Има логика в това, което предлагаш, но в масаки е напълно неприложимо. Винаги се намират играчи, които по една или друга причина (има няколко сценария - умишени и неумишлени) ще правят teamkill (убиват съотборник). Всяко едно такова убийство ще нагнетява излишно напрежение между играчите. По този начин приятелския огън (ff) повече ще пречи на играта и изнервя обстановката, отколкото да я разнообрази.
Против добавянето на FF.
Предложение за приятелски огин
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Предложение за приятелски огин
Убиването на съотборник се наказва със слей автоматично, има го като настройка на сървъра. Ако убиеш съотборник, следващия рунд те пуска умрял. Ще се научат, че не е хубаво да се прави.
Играл съм в ГГ сървър, където когато се стигне до граната, тогава се пуска автоматично ФФ за всички играчи. Това го подкрепям.
Играл съм в ГГ сървър, където когато се стигне до граната, тогава се пуска автоматично ФФ за всички играчи. Това го подкрепям.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Само като стигнах до момента, в който предлагаш ФФ в ГГ сървъра и спрях да чета по-надолу.Защо ли ? Защото това е безумие, което предлагаш.Има толкова много малки карти в ГГ, на които буквално се стреля на посоки от всеки(и от добри и слабите играчи да не говорим) и то не защото не се внимава, а защото противниците излизат отвсякъде и се чудиш кой по-напред да стреляш.Та въвеждането на ФФ в ГГ е абсурдно дори като идея.Виж в класик сървъра може и да е добра идея и да кажем, че се съгласявам, но ще има доста играчи, които ще са против и даже си мисля повечето..Като цяло идеята ти не е лоша, но както каза дзак е по-скоро неприложима.Да не говорим и за обидите, които ще последват от това как съотборници се самоизбиват..
-
roundup - Потребител
- Име в игра: roundup
MORTAL написа:Убиването на съотборник се наказва със слей автоматично, има го като настройка на сървъра. Ако убиеш съотборник, следващия рунд те пуска умрял. Ще се научат, че не е хубаво да се прави.
Няма да се научат, повярвай ми.Винаги има деца, които злoупотребяват с FF, и каквито и автоматични slay да има, то те пак ще си избиват отбора.Просто им е забававно това.
Против !
MORTAL написа:Играл съм в ГГ сървър, където когато се стигне до граната, тогава се пуска автоматично ФФ за всички играчи. Това го подкрепям.
И аз подкрепям това. Искам промяна в GG сървара - победа да се взема с три убийства с граната , при включен FF.
Твърдо за !
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Твърдо против съм в гг да има приятелски огън!
Ще стане анархия и вместо за забавление ще влизаме за нерви щото някой му е кеф да си трепи своите. Моля по гг не барайте нищо , сървъра си е перфе сега.
Ще стане анархия и вместо за забавление ще влизаме за нерви щото някой му е кеф да си трепи своите. Моля по гг не барайте нищо , сървъра си е перфе сега.
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Моля, не четете между редовете. ФФ в ГГ само и единствено се включва когато има някой на Граната! През другото време си е ок.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
прочетох го , и пак става анархия играл съм така и стане ли граната почва масово убийство на съотборници . . . .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Против съм за добавянето на ff , защото ще се злоупотребява много с него и ще наруши баланса на играта.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Curkata написа:Против съм за добавянето на ff , защото ще се злоупотребява много с него и ще наруши баланса на играта.
И аз подкрепям колегата ...
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Моля ви, не разваляйте най-пълният ни сървър - ГГ! Очаквал съм от уважаемият господин ||7|| всякакви глупости, но подобна простотия не съм. Но и го оправдавам донякъде... все пак момчето играе 2-3 пъти в месеца ГГ.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2