Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Правила на форума

Изображение Моля, прочетете правилата и ги спазвайте!!!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Правила на форума

Мнениеот Admin » 15 Сеп 2010, 09:41

1. Писането на кирилица е задължително!
2. Заглавието на темите трябва да е точно и ясно.
3. Бъдете сигурни, че темата която пускате е в точният раздел.
4. Забранено е пускането на коментар, който съдържа единствено офтопик.
5. Форумът е направен, за да се помага. Тук не се толерират изрази като - "дай скайп", "пиши на лс да оправим проблема" и т.н..
6. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
7. Забранено е писането само със ГЛАВНИ букви!
8. СПАМЪТ е строго забранен!
9. При три предупреждения ще бъдете без достъп до форума. При опит за заобикаляне на бана ще получите перманентна забрана!
10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ. В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
11.Членовете на група Gold V.I.P. имат право да пишат във всички теми във форума до които имат достъп.
12. Забранено е потребител да пише два поста един след друг, използвайте бутона промени, горе в дясно.
НОВО!!!13. Забранява се е регистрация във форума от ИП-та извън България. Всеки акаунт с такава регистрация ще бъде деактивиран. Изключения правят само юзъри играещи от там.

Update 30.06.2015
Admin
Последна промяна Admin на 30 Юни 2015, 19:49, променена общо 9 пъти
Причина: Добавена т.13
CS MegaGaming във Изображение
CS MegaGaming в Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор
 
Предупреждения: 0
Мнения: 3423
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 17:48
Местоположение: гр. София
Име в игра: demon
Skype: csmegagaming
facebook: https://www.facebook.com/CS-MegaGaming-158143087593309

Правила на форума

Мнениеот Report » 01 Дек 2010, 04:01

Допълнение към Правилата на форума

I. С регистрацията си във форума на CSMegaGaming.com потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила и е длъжен да ги спазва:

1. Във форума се пише на български език, на кирилица, без замяна на букви с цифри, знаци или символи. Данните в профилите също се попълват на кирилица, с изключение на никове, имейли, скайпове и подобни.

2.1. Избора на потребителско име, аватар и подпис, да не целят обида/критика/подобие/реклама на друг участник или на фирма/форум/сайт/ (друго)

Забранено е регистрирането на повече от едно потребителско име във форума на CSMegaGaming.com. Нарушаване на последното, ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Потребителските имена на същия участник с по-малък брой мнения ще бъдат деактивирани.
Допуска се временно регистриране на второ потребителско име в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основното такова.

2.2. Не се разрешават обиди, цинизми, заплахи, порнография и дискриминация.

Забранява се публикуването на теми, аватари и постове с вулгарни думи и цинизми, обидно, порнографско, насилствено и друго неприемливо съдържание и подобни изображения в тях, както и образи на обществено познати личности (по последното се допускат изключения, ако никой администратор или модератор на форум CSMegaGaming.com няма възражения).
Забраняват се лични нападки, заплахи, заяждания и обиди към участниците във форума, както и всякаква проява на дискриминация на расова, етническа, религиозна, полова, идеологическа и др. основа.
Забранява се публикуването на реклами, като; адреси на фирми, магазини,сервизи и т.н. или линкове, водещи към такива, или линкове водещи към сайтове с търговска насоченост освен в случаите, в които това става - с разрешение от администрацията на форума.
Забранява се публикуването на линкове, чието описание не отговаря на съдържанието на отварящата се страница и/или е използвана препратка с цел да се заблуди отварящия линка - водещ към нелегален софтуер и/или кодове за същия,реклами, порнографско съдържание и т.н.

При нарушаване на тези правила - следва санкция от модератор или администратор по негова преценка, при три предупреждения - следва бан.

2.3. Правилата за подписите (Signature) , са същите като подточка 2.1.

Да не се поставя подпис, който надвишава три реда при разделителна способност 1024х768 пиксела, изписан е с по-голям от нормалния за форума размер шрифт и/или съдържа повече от 300 символа.
Подписи, неотговарящи на тези изисквания, ще бъдат редактирани или отстранявани.

Администрацията на CSMegaGaming.com си запазва правото да промени потребителското име, аватар или подпис на всеки потребител, ако сметне това за необходимо.

3.1. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани.

3.2. Форумът на CSMegaGaming.com е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Мнения на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

3.3. Забранява се писането на мнения, изписани изцяло с главни букви, с по-голям размер шрифт от стандартния за форума или в bold, което според "нетикета" ще се счита за "викане".
Забранява се също така - прекаляването с цветове, което дразни очите, загрозява форума и затруднява нормалното му преглеждане от някои участници. Допуска се смислов акцент на определени части от мнения под формата на думи с главни букви, по-голям размер, различен цвят или bold шрифт.
Не се допуска и писане като се смесват (редуват) главни и малки букви. В постовете се пише с нормален размер на шрифта, като отделни думи, заглавия и пр. е допустимо да са с главни букви или по-едър шрифт. („Тих бял ДУНАВ се вълнува” – позволено. „ТИХ БЯЛ ДУНАВ СЕ ВЪЛНУВА” и „ТиХ бЯл ДуНаВ сЕ вЪлНуВа ” – забранено.)
Препоръчително е при писане - да не се ползват повече от три цвята в един пост.
При неспазване на тези условия, потребителите, ще бъдат санкционирани по преценка на екипа на форума.

4. Заглавието на темата трябва да описва проблема или да бъде формулирано по начин, който дава да се разбере възможно най-пълно, недвусмислено и кратко, за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана.

При особено неясно формулирано заглавие и съдържание на първото мнение, както и при заглавие, отнасящо се до конкретен участник, темата ще бъде затваряна или отстранявана.
Личните дискусии във форума се обсъждат само на лични съобщения (ЛС)/ Private Message.
Потребителят трябва да се придържа възможно най-близко до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението.
Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана и създателят и предупреждаван.
Желателно е, преди създаване на нова тема, да се провери с помощта на Search функцията на форума (Търсене) , дали вече не съществуват такива, пуснати. Актуални отминали теми е желателно да се “съживяват”, а не да се “дублират”. Често повтарящи се теми с едни и същи въпроси ще бъдат затваряни с оставяне на линк към последната такава тема. Мнения, "съживяващи" теми без актуалност, ще бъдат отстранявани.
Създаването на тема да не става в повече от един раздел на форума, а само в най-близко свързания с тематиката на бъдещата тема. Създадена тема в неподходящ раздел ще бъде премествана. Създадена тема в няколко раздела ще бъде отстранявана от неподходящите такива. Създадени теми с близко съдържание в един раздел ще бъдат обединявани под общото заглавие на най-късно създадената.
Забранено е изписването на заглавието да става изцяло с главни букви, без разрешение на член от екипа. Забраняват се също така и случаите посочени в подточка 3.3.
Забранено е създаването на теми и мнения с призиви против действащото в страната законодателство, с подбуди към убийство, нараняване и или други престъпления срещу хора, животни и собственост, лично или обществено опасни действия, с расистки или дискриминационен характер, с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), съдържащи реклама, информация за нелегален софтуер и/или кодове за същия, порнография или сцени на насилие.

Теми и мнения с такъв замисъл, ще бъдат отстранявани от форума, а авторите им ще бъдат санкционирани.

5. Забранена е промяната в съдържанието на мнение или тема, съдържащи редакция от модератор или администратор. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на Правилата на форума и никът на съответния участник ще бъде деактивиран. Ако действията на модератор и потребител се случат едновременни, тогава окончателният вид на мнението ще бъде уточнен чрез ЛС.

6. Забранено е излагането на показ - на лична информация на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго) без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия, ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и потребителското име на съответния участник, ще бъде деактивирано, а темите/мненията ще бъдат отстранени.

При публикуване на материали от други сайтове във този форум, потребителят е длъжен да
упомене в края на текста източника (сайт,блог или форум)

7. Забранен е спам от всякакъв вид освен в предвидения за това раздел.

Често повтарящи се мнения с еднакво съдържание, мнения със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като SPAM.Такива мнения/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, потребителското име на съответния участник ще бъде деактивирано.

8. Обяви за покупко-продажби се пускат само в определения за това раздел "Купувам/Продавам " на форума. Мнения в другите раздели на форума, съдържащи обяви за покупко-продажби или линкове, водещи към такива, ще бъдат отстранявани.

Публикуването на линк водещ към тема на друг продавач в подраздел "Продава", ще бъде санкционирано.

9. Дейността в раздел "Купувам/Продавам" се регулира от специални правила, публикувани в раздела.

10. Мненията във форумите на CSMegaGaming.com се оставят доброволно, безвъзмездно и с цел взаимопомощ. Авторите им не могат да изискват компенсация за публикувани текстове под никаква форма. Мненията могат да бъдат редактирани от авторите им съгласно условията в т.5 от настоящите Правила на форума. Автор на мнения не може да изисква отстраняването им от форума в случай на решение да не участва повече във форумите на CSMegaGaming.com. Всички мнения във форумите на CSMegaGaming.com могат свободно да се копират и възпроизвеждат без комерсиална цел. CSMegaGaming.com не носи отговорност за достоверността на информацията, която публикува всеки един потребител на форума.

Други условия, препоръки и важна информация:

За писане на форума на CSMegaGaming.com регистрацията е задължителна. Валидни са потребителски имена на кирилица и латиница. Регистрацията изисква наличие на валиден e-mail адрес. Не се допуска регистриране на двама или повече участници с един e-mail aдрес, както и писането на двама или повече участници от едно потребителско име.

На всеки един изряден участник във форума (чието участие не противоречи на правилата на форума или на законите в страната) се гарантира правото на достъп до форумите на CSMegaGaming.com, правото на мнение, защита на личното достойнство и осигуряване на конфиденциалност. IP адресите на участниците се записват в log на форума, но не се показват публично.
Всеки участник може да си постави собствен аватар, отговарящ на изискванията в точка 2.1. от Правилата на форума.Не се препоръчва "кражба" на аватари от други участници на форума на CSMegaGaming.com.
Обсъждане на работата на администратори/модератори е забранено. Теми с подобно съдържание ще бъдат отстранявани от форума, а нарушителите ще бъдат наказвани. Предложения по оптимизация работата на форума се правят само на определеното за целта място, раздел "Други" -> "За форума".
Графични елементи в мненията с размер над 800х600 пиксела ще бъдат конвертирани в линкове за удобство при преглеждане на съответната тема. Файловият размер на графичните елементи в мненията (ако не са директен линк към картинка, намираща се на отдалечен сървър) не трябва да надвишава 50KB.
Дълги текстове в мнения, резултат на Copy/Paste от Internet, е желателно да бъдат конвертирани в линкове за удобство при преглеждане на съответната тема. Същото е валидно и при закачане към мненията на файлове, достъпни за download по интернет.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
Отдел Подръжка
Отдел Подръжка
 
Предупреждения: 0
Мнения: 674
Регистриран на: 30 Ное 2010, 17:13
Местоположение: Birmingham, United kingdom
Име в игра: *FBI*Russian Federation
Skype: use Viber only

Re: Правила на форума

Мнениеот Admin » 24 Апр 2014, 13:18

Ъп
CS MegaGaming във Изображение
CS MegaGaming в Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор
 
Предупреждения: 0
Мнения: 3423
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 17:48
Местоположение: гр. София
Име в игра: demon
Skype: csmegagaming
facebook: https://www.facebook.com/CS-MegaGaming-158143087593309

Re: Правила на форума

Мнениеот Admin » 30 Юни 2015, 19:49

Ъп
CS MegaGaming във Изображение
CS MegaGaming в Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор
 
Предупреждения: 0
Мнения: 3423
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 17:48
Местоположение: гр. София
Име в игра: demon
Skype: csmegagaming
facebook: https://www.facebook.com/CS-MegaGaming-158143087593309


Назад към Правила

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта