Здравей те група,не съм играл 1.6 от можеби повече от година,преминах на ЦСГО и реших днеска докато стриимвам да покажа на 1 приятели за този SGS с който станах популярен в цсмегагейминг , та бях влезнал във вашия сървър на д2 онли и малко се развихрих със стреифовете и върпосната админ/ка така реши че съм програмист.Моля да ми се махне бана ,защото и без това рядко играя 1.6 ,а единствените пъти в които влизам са все във вашия сървър.
Благодаря
Оплакване от админ We Own It/Elektra*
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
Kacamun - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Kacamun
-
Animals - Потребител
- Име в игра: Animals
Re: Оплакване от админ We Own It/Elektra*
Не ме интересува, какво и на кого си искал да покажеш!Важното е ,че играта ти е НЕЧЕСТНА спрямо другите играчи!Тези неща си ги прави в сървъри като Hide N Seek,всички ореваха сървъра заради твоите тарикатски изпълнения!
-
Elektra* - Потребител
- Име в игра: Elektra*
Re: Оплакване от админ We Own It/Elektra*
Да разбирам, че пак си използвал това, че сървъра поддържа настройки, за да можеш да летиш из картата.
Като бивш админ тук, знаеш много добре какво трябва да направиш, за да се оплачеш. Тъй като не виждам демото ти, темата ти отива в коша.
Като бивш админ тук, знаеш много добре какво трябва да направиш, за да се оплачеш. Тъй като не виждам демото ти, темата ти отива в коша.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
4 мнения
• Страница 1 от 1