Играчи с непозволени средства !!!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
2 мнения
• Страница 1 от 1
Играчи с непозволени средства !!!
Искам да се обърна към админите с тази тема, която я пиша заради моето отвръщение към това което сте направили със сървърите. Всеки път, когато влезна в някой сървър, има играчи с непозволени средства ( хак ), или бъдете по редовни и следете за нормалното протичане на играта и удоволствието на играчите, или си оставете правата за други по-млади които имат желание да вършат техните задължения и мераци !!! Да не говоря за deathmach-a, как да има хора като всеки път когато влезна в сървъра има хак. Това е по-три, четири пъти на ден и няма админ... Просто съм изключително разочарован. Разбирам, че всеки си има ангажименти и социален живот но не мисля, че е нужно да пренебрегвате толкова много и вашите отговорности в тези сървъри... Няколко админа засичам в други сървъри пък в мегагаминг не.... Люси спасявай положението и сървърите, в теб ми е надеждата !!! Благодаря Ви за вниманието. Очаквам реакция от екипа
-
Petrov* - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Petrov*
Re: Играчи с непозволени средства !!!
Да очакваме ли скоро кандидатура за админ?
Така с тези писанки, никой няма да ти обърне внимание. Нямаш никакво доказателство за тези думи. Раздела в който си пуснал темата не е правилния такъв.
Резултат е това е заключване и преместване на темата в коша.
Така с тези писанки, никой няма да ти обърне внимание. Нямаш никакво доказателство за тези думи. Раздела в който си пуснал темата не е правилния такъв.
Резултат е това е заключване и преместване на темата в коша.
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
2 мнения
• Страница 1 от 1