Случайно разбрах, че пак се замесва моето име (ник) в някакви странни ваши си интриги.
Ще отговоря по ред, надявам се да съм достатъчно изчерпателен и да няма недоразумения, отново.
Кокал, сложи си ръка на сърцето и кажи тогава когато според теб съм бил мъртвопиян че съм псувал! Да, нахраних ви порядъчно, дали пък не си го заслужихте?
Относно това дали си слаб админ, че не ставаш за екип банове, е ясно от последните няколко демота. ФАКТ! Просто констатирам.
Люси, кога съм ти казвал в ЛИЧЕН към теб чат, че ще ти крада играчи, че сървърите са на умиране и т.н. ? И да, играя в други сървъри, не виждам в това проблем. Седем години съм бил тук, без да играя и за минута на друго място. И не, не съм поканил нито ЕДИН играч от тук, да играе където и да било. Знаеш, че няма и да го направя.
Бойко, когато някой пише нещо на някого ЛИЧНО, то си остава лично. Така е м/у мъже. Ти май не си такъв. Продължаваш с интрижките си от преди години и не си се променил и на йота от това което беше. За мое огромно съжаление. Не ми отговаряй, ще ме провокираш да кажа много неща и ще излетиш от сървърите, този път за винаги.
Сами си гоните хората, кога най накрая ще го проумеете! 19.00 - 21.00 Днес. Колко хора има тук и колко има в други сървъри? С смс-и не става, отношение няма.
Върнах се за да подкрепя Седмицата, нищо повече. Мисля, че заслужава, видно от това, че вече има права, мога само да му пожелая УСПЕХ. Бъркал съм с мои предложения - Кокал и Фастера, дано да са единствените ми два грешни избора.
Не, нямам никакво намерение на този етап, да играя в Мегата. Мисля, че на всички е ясно защо.
В заключение ще ви помоля да не ме замесвате в интриги и измишльотини. Сега съм просто един потребител на вашия форум.
Благодаря за вниманието.
Офтопик: