Конкурс за Лого
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
-
nejna mumiq - Предупреждения: 0
- Име в игра: nejna mumiq
-
Blizare_ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Blizare_
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
Re: Конкурс за Лого
Последна промяна kanabis4o на 16 Яну 2012, 17:58, променена общо 1 път
Няма грозни жени има жени с рядка красота!
-
kanabis4o - Потребител
- Име в игра: kanabis4o`nG
Това третото ми най-хареса, kanabis4o, браво.
@nejna mumiq, не знаех, че имаш такъв талант, просто нямам думи
@nejna mumiq, не знаех, че имаш такъв талант, просто нямам думи
-
LoShaTa LaDy - Потребител
- Име в игра: LoShaTa LaDy
На близар са много добри! ЕВАЛА! и на нежната мумия браво, мн добри неща има!
http://ziky.info - Радиото което, никога не спи!
-
earworm - Потребител
- Име в игра: TRENDY
-
Blizare_ - Потребител
До blizare_
Офтопик:
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
kanabis4o, well done!
И на хакерчето не са лоши, ама с това сървАри ме изгуби тотално.
Междудругото вижте пак какво точно е лого. Картинката трябва да може да се принтира на лист хартия (и да стои в горния ляв ъгъл като на официално писмо от ЧЕЗ, примерно х)) ), или да се изреже с лазер като ключодържател. Така пльоснато квадратче с рисунка на него няма как да се ползва за това.
Тук, както и да ги постнете, ще стоят в квадратче, но е важното то да е бяло. Това значи, че във векторен формат, когато сложите логото на друг цвят, то ще остане в същата форма и ще ползва фона на дадените снимка/документ. Бялото квадратче вече няма да го има.
В програмите за правене на лога фона ви излиза на сиво-бели правоъгълничета. Това значи, че логото ви е това, върху тях. Вие избирате дали да има нещо за фон или да приема фона на мястото, върху което ще го лепнете, но до колкото разбрах тук се търси лого без фон.
И на хакерчето не са лоши, ама с това сървАри ме изгуби тотално.
Междудругото вижте пак какво точно е лого. Картинката трябва да може да се принтира на лист хартия (и да стои в горния ляв ъгъл като на официално писмо от ЧЕЗ, примерно х)) ), или да се изреже с лазер като ключодържател. Така пльоснато квадратче с рисунка на него няма как да се ползва за това.
Тук, както и да ги постнете, ще стоят в квадратче, но е важното то да е бяло. Това значи, че във векторен формат, когато сложите логото на друг цвят, то ще остане в същата форма и ще ползва фона на дадените снимка/документ. Бялото квадратче вече няма да го има.
В програмите за правене на лога фона ви излиза на сиво-бели правоъгълничета. Това значи, че логото ви е това, върху тях. Вие избирате дали да има нещо за фон или да приема фона на мястото, върху което ще го лепнете, но до колкото разбрах тук се търси лого без фон.
-
nejna mumiq - Предупреждения: 0
- Име в игра: nejna mumiq
тоя близар много неграмотен, подкрепям ви!
Нежна права си за тези малки детайли. Трябва да се уточняват . Изискванията кажи речи с нищо не подпомагат идейния процес. Когато се знае за какво се прави това нещо е много по-лесно, дори и да е изпуснато нещо в изискванията ако знаеш каква е целта можеш да събереш 2+2 .
Едни добре оформени изисквания ще са много полезни!!
Днес ми подхвърлиха идеята че това лого ще е за CS-a на мегагейминг като фон докато зарежда играта. И веднага ми се промениха идеите.
Нежна права си за тези малки детайли. Трябва да се уточняват . Изискванията кажи речи с нищо не подпомагат идейния процес. Когато се знае за какво се прави това нещо е много по-лесно, дори и да е изпуснато нещо в изискванията ако знаеш каква е целта можеш да събереш 2+2 .
Едни добре оформени изисквания ще са много полезни!!
Днес ми подхвърлиха идеята че това лого ще е за CS-a на мегагейминг като фон докато зарежда играта. И веднага ми се промениха идеите.
-
Blizare_ - Потребител