Командата cl_lw забранена?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
Pashov - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Chronos
Re: Командата cl_lw забранена?
Ма кое cl_lw 0 или cl_lw 1???Не може да я забрани никой защото тя е от самата игра ,може само да сменяш на 0 или 1!!!
- Fox
Аз лично така и не ги разбрах за какво са,дори и днес ги писах да видя какво става.Нито влияят на мерника нито на стрелбата,само ножа ти минава в лявата ръка.Има обаче едно друго нещо,което ще ви покажа с клип от YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=SkXTOxAjQUo
Това е тайната но това не може да го пишете всеки път.
Лично аз не се интересувам от тези команди.
Не смятам ,че това е забранено: cl_lw "0" cl_lc "0"
Всяка верига сама може да определи в правилата си кое е забранено и кое е позволено и накрая всеки регистрирал се потребител при регистрацията си се съгласява с правилата на веригата!
Такъв е живота.
Всяка верига сама може да определи в правилата си кое е забранено и кое е позволено и накрая всеки регистрирал се потребител при регистрацията си се съгласява с правилата на веригата!
Такъв е живота.
Последна промяна Roger на 23 Апр 2014, 20:26, променена общо 3 пъти
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
А какво представлява тази команда..????
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
Roger написа:Аз лично така и не ги разбрах за какво са,дори и днес ги писах да видя какво става.Нито влияят на мерника нито на стрелбата,само ножа ти минава в лявата ръка.Има обаче едно друго нещо,което ще ви покажа с клип от YouTube.
Такъв е живота.
За тая команда иска комбинация с още една команда за да има ефект за мерника Rodjer,ма то иска ровене и четене по форумите и ще разбереш ,а не да киснеш на чата и даваш акъл и линкове !!!Но аз няма да я публикувам комбинация
Потарсе ти си инфо,като гледам много хора цъкат CS само ей так и после се чудят, че някой им набива кофите и като има подобни въпроси не знаят за какво иде реч ,пък ако са админи даже ще те баннат за това че имаш добри настройки в конзолата !!!
П.С.А някой да каже с какви диагонали играе и каква е командата и параметрите за нея ?Малко помощ ще дам 4 са командите и помагат за бързина и за по добър отскок
- Fox
Този който чете и се интересува,винаги е с една крачка напред.Това е достойно за уважение.Обаче в крайна сметка се вижда кой е истински и кой фалшив,кой е естествен и кой необичаен.Тези "команди" няма да те доближат до твоето велико "Аз-s".Само опита с годините игра,могат да те доближат до Counter-Strike.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
6 мнения
• Страница 1 от 1