Може ли да направя така, че да се чуват по добре стъпките от стрелбата, ако може как, говоря за нонстийм?
п.п По някога играя от офиса и там съм с тапи, при хубавите слушалки го нямам този проблем.
Настройки на звука
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: Настройки на звука
Не мисля. Стрелбата е по-басова, докато стъпките са с по-висока честота на звука. За това слушалките са от голямо значение. Тапите предимно залагат на баса и хич ги няма откъм високите. Аз за това имам 2 чифта слушалки които са абсолютно еднакви Има друг вариант... може с някакъв звуков редактор (wave editor) да промениш силата на звука на файловете със звука на стъпките.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Има тук-там няколко команди в играта, но никога не съм ги бъзикал и идея нямам доколко са за качество. Единствено hisound 1.
Иначе командите започващи със s_ (sound), но май имат друго предназначение, не за качество.
Установил съм от опит обаче, че в самата настройка на звука от windows, различните херци и настройки по еквалайзера (пробвано от win7 нагоре) променят и самия звук в играта (логично). Може и да има някакво компромисно положение, но се свежда до проба-грешка.
Иначе командите започващи със s_ (sound), но май имат друго предназначение, не за качество.
Установил съм от опит обаче, че в самата настройка на звука от windows, различните херци и настройки по еквалайзера (пробвано от win7 нагоре) променят и самия звук в играта (логично). Може и да има някакво компромисно положение, но се свежда до проба-грешка.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Да ти пратя ли стъпки с усилен звук да пробваш , ако искаш , дали ще се чува по-добре и въобще дали ще ти хареса, защото на мен не ми харесва как се получава , когато стъпките се чуват по-силно от другите звуци. Разбира се винаги може да се коригира нивото на звука, но нямам време да се занимавам с това. Излезе ми много работа, така че , ако искаш ще ти пратя вече готовите , за да пробваш дали ти харесва.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Siska написа:Да ти пратя ли стъпки с усилен звук да пробваш , ако искаш , дали ще се чува по-добре и въобще дали ще ти хареса, защото на мен не ми харесва как се получава , когато стъпките се чуват по-силно от другите звуци. Разбира се винаги може да се коригира нивото на звука, но нямам време да се занимавам с това. Излезе ми много работа, така че , ако искаш ще ти пратя вече готовите , за да пробваш дали ти харесва.
Искам, благодаря.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
5 мнения
• Страница 1 от 1