Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
EMiNeM написа:1) Изтрий config и userconfig от папката cstrike, играта ще ти направи нови.
2) Дръпни пач 23 и го инсталирай.
3) Въпрос: Виждам, че texture filtering е на performance. Играта ти размазана ли е?
4) A, да: направи и шот на видео-настойките ти в играта (Options/ Video)
Съвет: cl_updaterate и cl_rate далеч не са подобни на командата rate, затова според мен трябва да им сложиш по-ниски стойности, в зависимост от интернета ти. developer пък прави играта ти тромава, а cl_lw почти всички предпочитат да е на 1.
След точките 1-4 сподели дали нещо се е променило(съветът е от играч към играч, не е нужно да го прилагаш).
EMiNeM написа:Снимката и настойките в цс са ОК, color quality по принцип е на Highest, но това в случая е без значение.
Казваш, че САМО когато стреляш ти насича, а не когато ходиш, или...?
Айде пак:
1) Случайно при пуснат фенер или drop-ната smoke граната да ти цепи играта?
2) Опитай се да дадеш настройките на NVidia на default (както са по подразбиране)
3) Какви са компютърните ти характеристики? Ако е по-слаба машината, смени на D3D и опитай.
4) Спри всички ненужни процеси от WM (Ctrl+ALt+Del: намираш процеса, десен бутон- End Process Tree)
5) Нетът ти в момента може да не е в ред, пусни нов тест на speedtest. Дай на най-ниската резолюция в цс и влез в сървър, мисля, че може и да не ти цепи, пробвай.
Виж какъв е нетът ти и промени командите си (скролни по-надолу до поста на deco, не чети глупостите на първите 3-4):
http://cs-bg.info/forum/viewtopic.php?f=23&t=21173 (остави rate на 20000, "про-тата" си го слагат на 25к, а реално това няма никакъв ефект, дори води до loss)
Сега ще се поразровя, дай ми малко време. Виждаш защо ти задавам тези въпроси:
http://cs-plovdiv.info/forum/viewtopic.php?p=18236
LoShaTa LaDy написа:Сподели как го оправи
EMiNeM написа:LoShaTa LaDy написа:Сподели как го оправи
Да, на мен ми дойдоха 2-3 идеи, но сега прочетох едит-а.
Какво значи "много е неточен"? Освен ако предният ти цс не е бил фрашкан с алиаси, но това няма как да се разбере, тъй като сегашният античийт на сървърите посмъртно няма да ги засече...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта