MORTAL написа:През есента на далечната 1992 г. бях в 6-ти клас, а при нас в махалата тъкмо бяха открили Кафе-игротека "Фантазия". Тогава такива игротеки се нароиха много, имаше във всяка махала. Имаше игри като "Bubble bobble", "Cadilacs&Dinosaurs", "Warriors of fate", "Street hoop", "Operation wolf". Тази "Operation wolf" както и двата флипера бяха с различни жетони от другите игри. Бях следобедна смяна и минах да направя една игра на "Operation wolf" преди училище. Взех си два жетона, изиграх единия, а другия запазих за след училище, защото нямаше време. Вечерта като отидох видях, че са махнали "Operation wolf", и на нейно място са сложили някаква нова игра "Mortal kombat". Жетона ми ставаше само за нея и за флиперите. Флипери не играех, тъй че нямах много голям избор. И така започна всичко... Не съм си мислил ника, а така започнаха да ме наричат хората, поради невероятните ми способности на тази игра. До сега само един приятел ми е излизал като сериозен противник, но битките са ни по равно, още нямаме излъчен победител. И понеже всички така ми викаха, реших такъв да бъде ника ми.
А освен този влизам с още два: -[pWnEd]- - това е ник с който обикновено влиза един от мултихаковете в играта. Реших да му го открадна и запазя за мен, за да му е гадно. Ако реши да влиза, сървъра ще го изрита защото никът е запазен с парола. [Plodchetata] Gaspacho - идва от едно детско анимационно сериалче, което гледах когато бях малък. Бяха група плодчета, от там е и името на "клана", а Гаспачо е единия от героите. Повече инфо има тук. На испански е, защото излъчваха испанската версия по онова време. Има го и на английски.
Rapid link indexing expert services signify a paradigm shift in how we navigate the internet. Contrary to regular search engine indexing, which depends on web crawlers to find and index content with time, fast link indexing services employ innovative tactics to expedite the process. These companies leverage advanced algorithms and systems to index new written content Pretty much instantaneously, ensuring that consumers have entry to the most up-to-date facts at their fingertips. fast indexing c++