Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

slay

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: slay

Мнениеот Valhalla » 31 Май 2013, 22:53

Careful написа:Аз лично като сме малко винаги предпочитам да играя ярд даже и да съм 1.Можеш да идеш и да заложиш на "Б" и най-вероятно ще спечелиш рунда вс като са в другия край на мапа.И какво печелиш ?! Много е смешно поне от моя гледна точка.Някакво мишкарско и ботско,но ти си преценяваш за теб.
Но аз съм имал и други работи пак в тоя сървър когато сме били 10 в 10 и пак беше същата история и пак ми сложи слау че съм минал покрай Х и съм ги убил това според мене не е редно можех да се оплача но не ми се занимаваше кой знае главните какви са има ги всякакви където никакви мерки не взимат мерси за отговорите ви : )
Valhalla
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: йк

Мнениеот Careful » 31 Май 2013, 23:01

Това което казваш сега е съвсем друга тема.Не желая да коментирам колегите от другите вериги.Как процедират си е тяхна работа.Отговорих ти по темата когато сте малко хора моята гледна точка каква е.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот MORTAL » 01 Юни 2013, 11:36

При нас това е обсъждано, имаше тема и доста се изписа по нея. Можеш да минаваш от където си искаш. Тук не правим проблеми за това. Зарежи оная верига, ела играй при нас.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Valhalla » 01 Юни 2013, 12:12

MORTAL написа:При нас това е обсъждано, имаше тема и доста се изписа по нея. Можеш да минаваш от където си искаш. Тук не правим проблеми за това. Зарежи оная верига, ела играй при нас.
Мерси за отговора ти това и ще направя
Valhalla
Потребител
Потребител

Име в игра: йк

Предишна

Назад към На лафче