Безсмислена тема.
Офтопик:
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Защо скелета ?
SNAIP написа:... , като се местят хора с администраторски права.
Те сами могат да го направят. Иначе се стига до дразги. Местиш от играчите, но в краен случай. .
dzak написа:SNAIP написа:... , като се местят хора с администраторски права.
Те сами могат да го направят. Иначе се стига до дразги. Местиш от играчите, но в краен случай. .
Снапи, звучи нелогично:
Значи админи могат да местят играчи, но админи не могат да местят админи, понеже ставали дразги.
Не че нещо, но тук е прав.
IA3I написа:SNAIP написа:Те сами могат да го направят.
Освен когато не искат го правят. Като KoKaL ония ден. А с тия си действия ми изгони бидончетата - за което е и цялата тема - да го питам: Добре де защо така... ?! Иии го и питах ама и отговор не търсех.
Обратно на темата за местенето точно на най-успешния играч (или в множествено число - играчи) самия ауто баланс който е сложен в момента процедира така. Стандарния аутобаланс премества последния влязъл. Този който е сложен премества най-успешния по формула...някаква... нещо от сорта на (K x D)/t. Не съм сигурен точно каква е.
Разпределението на "силите" е нещо което прави администратора. Ауто или А3 а KoKaL ония ден ми попречи да го направя. На няколко пъти. А после ме пита расте ли чурката за да забавлява "rb26 там ко беше" който пък вижда че това е позволено и влиза с "здрасти п*д*л". И му вика майтап на това. А на мен че не разбирам от майтапи.
За това го правя на въпрос - защото дори след толкова години още има такива единици които се "забавляват" по тоя начин. А рб26 гребе по кафявата река без гребла и отива към големия кафяв водопад... още жертви... Това трябва да спре!
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта