Момиченце Искаш да знаеш защо нямам права и сега ще ти кажа. Нямам права Защото така е решил Люси ! че съм се заяждал и реши да ми махне правата ! А ти добрия админ Как може да оставяш аймер да си цъка 8 рунда и да не го забележиш че е айм ? И ти казвам 100 пъти виж си играча а ти ме гагваш Ще гагваш когато трябва ! Не съм използвал цинизми че ти казвам кой е аймера а ти си цъкаш ... Не е добре за тебе нали ме разбираш ?
На такива хора няма как да не се ядосвам...
демо - http://dox.bg/files/dw?a=5997d272eb
В годината 2 пъти ми влизаш да играеш поне гледай за хакери ! Жалко че преди ти гласувах ЗА ....
1-во те помолих да видиш 1 играч Ти мн ги разбираш дори не си направи труда да го видиш
2-ро аймчето 8 рунда си играе с айма а ти си играеш и изобщо не си в чат с цс-са
До админ bibetooo
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
Energy Style ^ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Re: До админ bibetooo
ХАХАХАХАХАХАХА първо докато си писах с теб ти почна да ми говориш че някой е хак и мислех че ми говориш за "господ.. " второ докато се занимавах с тебе да пиша на чата защото ме нервиш не съм гледала играта.. явно не сме се разбрали за това кой е хак ти си ми говорил за тоя а аз мислех че ми говориш за "господ.." трето не влизам 2 пъти в годината .. , гледам за хакери в смисъл като вляза в цс влизам да играя ако аз забележа няккой излизам и го гледам ако някой каже че има хак излизам и го гледам и ооо извинете "разбирачо" просто нямам думи... и виж ко тва че нямаш права не ме интерисува не си го изкарвай на другите вече пускаш ми оплакване.. все тая.. ако от тебе хората са се оплаквали нон стоп за съжеление от мене не са.. "разбирачо" и другото което е щото се занимавах с теб НЕ го видях тоя ХАКЕР.. беше явен .. не гледах играта..
-
bibetoooooo - Потребител
- Име в игра: bibetoooooo
bibetoooooo написа:ХАХАХАХАХАХАХА първо докато си писах с теб ти почна да ми говориш че някой е хак и мислех че ми говориш за "господ.. " второ докато се занимавах с тебе да пиша на чата защото ме нервиш не съм гледала играта.. явно не сме се разбрали за това кой е хак ти си ми говорил за тоя а аз мислех че ми говориш за "господ.." трето не влизам 2 пъти в годината .. , гледам за хакери в смисъл като вляза в цс влизам да играя ако аз забележа няккой излизам и го гледам ако някой каже че има хак излизам и го гледам и ооо извинете "разбирачо" просто нямам думи... и виж ко тва че нямаш права не ме интерисува не си го изкарвай на другите вече пускаш ми оплакване.. все тая.. ако от тебе хората са се оплаквали нон стоп за съжеление от мене не са.. "разбирачо" и другото което е щото се занимавах с теб НЕ го видях тоя ХАКЕР.. беше явен .. не гледах играта..
Много обичате да лъжете дори и след като има доказателство ... На демото се вижда че на 2 3 приказки се разбрахме че няма да го видиш писа ми още няква си простотия отговорих ти и почнахме да играем след това видях айма написах ти че агрессив е айм и ти ме гагваш .... Ми я чакай малко Аз ли не разбирам или гаг е дори когато напишеш ник че е айм да се гагва ? И не е мой проблема че не можеш да следиш играта и да пишеш на играч !
-
леле... как ме изнервяш.... добре лъжа няма проблеми.. ако решат да махнат правата.. този е толкова явен но не аз не съм го баннала защото съм мислила че не е хак точно така.. много си прав ооо гагнала съм те за това че си ми казал че е хак извинявай.. пак съм объркала не знаех че се гагва за това че си ми казал че тоя бил хак.. но все пак извинявай... :Х:Х:Х
-
bibetoooooo - Потребител
bibetoooooo написа:леле... как ме изнервяш.... добре лъжа няма проблеми.. ако решат да махнат правата.. този е толкова явен но не аз не съм го баннала защото съм мислила че не е хак точно така.. много си прав ооо гагнала съм те за това че си ми казал че е хак извинявай.. пак съм объркала не знаех че се гагва за това че си ми казал че тоя бил хак.. но все пак извинявай... :Х:Х:Х
Закво ме гагна тогава г-це ?
-
случайно да ми беше казал "МА" или ми се е привидяло ? може би заради това..
-
bibetoooooo - Потребител
bibetoooooo написа:случайно да ми беше казал "МА" или ми се е привидяло ? може би заради това..
И "ма" да съм казал коя беше ти ? че не гледаш аймерите Нормално да ти кажа ма след като ми писна ... Айм си играе тя наща ....... И някой като ми каже "бе" или на рени да каже "ма" и тряа се гагне ? Я се осъзнай каде си.Помагам ти за хакер който е явен .. и ти казвам ник а ти ме гагваш...
Последна промяна Energy Style ^ на 02 Апр 2013, 16:58, променена общо 1 път
-
точно в тоя момент докато се карахме да ми кажеш "ма" ми да ще те гагна.. пък относно тоя хакер на какъв език да ти обесня че докато се обеснявах с тебе по чатовете не съм го видяла в момента в който го видях го баннах на какъв език трябва да ти обесня ??? А ????????? няма се занимавам с теб.. оплаквай се колкото искаш..
-
bibetoooooo - Потребител
bibetoooooo написа:точно в тоя момент докато се карахме да ми кажеш "ма" ми да ще те гагна.. пък относно тоя хакер на какъв език да ти обесня че докато се обеснявах с тебе по чатовете не съм го видяла в момента в който го видях го баннах на какъв език трябва да ти обесня ??? А ????????? няма се занимавам с теб.. оплаквай се колкото искаш..
На никъв не искам да ми обесняваш то се видя ... Че ти явно се обесняваш 200 мин и докато играеш или пишеш не гледаш играчите И след като ти казвам че е айм да не би да те излъжа ... Абе няма да пиша повече в тая тема. Преценявай кога трябва да гагваш и кога не ! И гледай повече сървъра. Ако някой ти се обеснява в любов може да направим аймерски сървър... Развали ми настроението от всякаде Чао !
И на всичкото отгоре после още колко псуваха а ти ми викаш аз излизам да видя кой ще си върши работата ... Божее... Да не си единствена ...
-
кво се е видяло бе хаха.. добре ми извинете не можем всички да сме като Вас Г-не )) и колко пъти да ти обеснявам че не съм разбрала че ми говориш за тоя, а за друг А ? ( и спорех с теб и НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА В СЛУЧЕЯ ИГРАТА) малоумен ли си или ?? ми не отново докато се занимавам с ТЕБ в форума да спектатор бях в цс щом съм в форума сигурно не мога и да съм в цс едновременно и да писа в чата тук в форума но гледам темата .. и да кзах ти че излизам защото имам работа ..ае човек не ме знаимавай казвам ти го много си зле
Последна промяна bibetoooooo на 02 Апр 2013, 17:06, променена общо 1 път
-
bibetoooooo - Потребител
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3