Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

slay

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

slay

Мнениеот Valhalla » 31 Май 2013, 22:13

Така ще попитам един от вас когато примерно играем 3 в 3 всеки може да си играе където иска и от където си желае а имах един проблем в един сървър едно момиче ми сложи slay само и само щото не съм играл ярд според вас това редно ли е искам точно отговори, да отговарят само хората които ( са стари кучета ) и ( стари кучки ) момичета, така да се изкажа.

Дайте своите мнения според вас това редно ли е щото не играеш ярд да ти сложат слау че минаваш Х? Всеки може да си играе където иска, дайте си отговорите
Valhalla
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: йк

Re: slay

Мнениеот saxo bank » 31 Май 2013, 22:22

дай демо, защото без доказателство да обвиняш..... обвиненията ти се отхвърлят.Модераторите ще ти кажат пусни си темата по образец, темата отива в коша
Аватар
saxo bank
Потребител
Потребител

Име в игра: saxo bank

Мнениеот restless » 31 Май 2013, 22:22

Много ясно че няма как да ти каже къде да играеш, само по желание на всички може да се играе където сте се разбрали :)
П.п колега ти четеш ли какво пише човека :? "а имах един проблем в един сървър"
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Valhalla » 31 Май 2013, 22:35

restless написа:Много ясно че няма как да ти каже къде да играеш, само по желание на всички може да се играе където сте се разбрали :)
П.п колега ти четеш ли какво пише човека :? "а имах един проблем в един сървър"

Хахах пич смятай ся каква верига са какви админи имат че да ми сложат slay, че минавам покрай ''Х'' все пак ти благодаря за отговора който ми даде,

А по горния коментар който се изрази първи в темата не говоря тука за админите които са говоря за един сървър за друга'' верига един младеж ме беше поканил 3 в 3 и едно момиче както казах ми сложи слау само и само щото не играя ярд а играя Х'' а не бавя играта. но ако видите веригата що за стока ще разберете дори, повечето са 15 години нормално пичове какво очаквате от такива дори и един ми сложи банн за игра с хак и то два пъти, какво да ви кажа мерси на пича който отговори бързо.
Valhalla
Потребител
Потребител

Мнениеот Paveto » 31 Май 2013, 22:36

Аз също съм съгласен,че само ако сте се разбрали играете нещо. Не за друго ама не е много горино да играеш Дъст2 и да те чакат с АВП-та и гранати и ти да не може да се покажеш.
Аватар
Paveto
Админ
Админ

Име в игра: Paveto

Мнениеот Valhalla » 31 Май 2013, 22:40

Paveto написа:Аз също съм съгласен,че само ако сте се разбрали играете нещо. Не за друго ама не е много горино да играеш Дъст2 и да те чакат с АВП-та и гранати и ти да не може да се покажеш.

Виж пич аз нищо не съм се разбирал те си играха ярд'' аз си играя където мога и където ми е добре на мене, да си правя кефа, като убих тия двамата в гръб скрих зад един кашон, след което последва слау не говоря за тая верига просто казвам мнение, за друга верига. да сте видели в някоя верига като минеш Х'' ДА ТИ Сложат Slay? кажете си мнението споделете ако сте имали такова нещо :)
Valhalla
Потребител
Потребител

Мнениеот Careful » 31 Май 2013, 22:44

По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ... щото преди да дойдеш ти всичко е било супер и ....
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот Energy Style ^ » 31 Май 2013, 22:45

Careful написа:По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ...

+1 Много добре казано !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Valhalla » 31 Май 2013, 22:46

Careful написа:По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ... щото преди да дойдеш ти всичко е било супер и ....
точно за това ти говоря пич : )
Valhalla
Потребител
Потребител

Мнениеот Careful » 31 Май 2013, 22:50

Аз лично като сме малко винаги предпочитам да играя ярд даже и да съм 1.Можеш да идеш и да заложиш на "Б" и най-вероятно ще спечелиш рунда вс като са в другия край на мапа.И какво печелиш ?! Много е смешно поне от моя гледна точка.Някакво мишкарско и ботско,но ти си преценяваш за теб.
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Следваща

Назад към На лафче