Така ще попитам един от вас когато примерно играем 3 в 3 всеки може да си играе където иска и от където си желае а имах един проблем в един сървър едно момиче ми сложи slay само и само щото не съм играл ярд според вас това редно ли е искам точно отговори, да отговарят само хората които ( са стари кучета ) и ( стари кучки ) момичета, така да се изкажа.
Дайте своите мнения според вас това редно ли е щото не играеш ярд да ти сложат слау че минаваш Х? Всеки може да си играе където иска, дайте си отговорите
slay
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Valhalla
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: йк
Re: slay
Много ясно че няма как да ти каже къде да играеш, само по желание на всички може да се играе където сте се разбрали
П.п колега ти четеш ли какво пише човека :? "а имах един проблем в един сървър"
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
restless написа:Много ясно че няма как да ти каже къде да играеш, само по желание на всички може да се играе където сте се разбрали
Хахах пич смятай ся каква верига са какви админи имат че да ми сложат slay, че минавам покрай ''Х'' все пак ти благодаря за отговора който ми даде,
А по горния коментар който се изрази първи в темата не говоря тука за админите които са говоря за един сървър за друга'' верига един младеж ме беше поканил 3 в 3 и едно момиче както казах ми сложи слау само и само щото не играя ярд а играя Х'' а не бавя играта. но ако видите веригата що за стока ще разберете дори, повечето са 15 години нормално пичове какво очаквате от такива дори и един ми сложи банн за игра с хак и то два пъти, какво да ви кажа мерси на пича който отговори бързо.
- Valhalla
- Потребител
Paveto написа:Аз също съм съгласен,че само ако сте се разбрали играете нещо. Не за друго ама не е много горино да играеш Дъст2 и да те чакат с АВП-та и гранати и ти да не може да се покажеш.
Виж пич аз нищо не съм се разбирал те си играха ярд'' аз си играя където мога и където ми е добре на мене, да си правя кефа, като убих тия двамата в гръб скрих зад един кашон, след което последва слау не говоря за тая верига просто казвам мнение, за друга верига. да сте видели в някоя верига като минеш Х'' ДА ТИ Сложат Slay? кажете си мнението споделете ако сте имали такова нещо
- Valhalla
- Потребител
По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ... щото преди да дойдеш ти всичко е било супер и ....
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Careful написа:По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ...
+1 Много добре казано !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
точно за това ти говоря пич : )Careful написа:По принцип не може да те слай.Може да си играеш и минаваш както и от където искаш.Но има и другия момент - 5 човека сме се разбрали да си играем ярд и се появяваш ти и разваляш кефа на останалите от инат или от глупост.Съгласи се,че е тъпо и не е редно.Играта е за забавление не 5 човека да се ядосват с 1.Тъй,че донякъде го оправдавам ... щото преди да дойдеш ти всичко е било супер и ....
- Valhalla
- Потребител
Аз лично като сме малко винаги предпочитам да играя ярд даже и да съм 1.Можеш да идеш и да заложиш на "Б" и най-вероятно ще спечелиш рунда вс като са в другия край на мапа.И какво печелиш ?! Много е смешно поне от моя гледна точка.Някакво мишкарско и ботско,но ти си преценяваш за теб.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2