въпрос
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: въпрос
Кой е моя сървър,че не мога да стопля нещо селското ти мислене,на тебе и на мъжът ти фастер,агро инженера!Няма кой да те пази сега като нреждаш играчи,Ботио Ботев(това трябва да ти ника на тебе,най ти приляга)!
-
bozi4ka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: bozi4ka
Бан и за двамата терикати Редбул и Ного-Фастер!
Преди два дена тоя Ного ме пита да ли съм играл в тоя сървар(техния) но не довършихме чата ,защо излезнах ,а то за какво било ,да дърпа играчи ! Ебати терикатите ,чак отказвал тука да е админ и после пак хоп искам доверие от Екипа
Я му проверете бановете може нарчно да е банвал добри играчи за да не влизат тука
Преди два дена тоя Ного ме пита да ли съм играл в тоя сървар(техния) но не довършихме чата ,защо излезнах ,а то за какво било ,да дърпа играчи ! Ебати терикатите ,чак отказвал тука да е админ и после пак хоп искам доверие от Екипа
Я му проверете бановете може нарчно да е банвал добри играчи за да не влизат тука
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Какво доживяхме да видим ?!Най-отдадения, най-всеотдайния и най-верния админ всъщност да играе КЪРТИЦА!
Най-големия лизач сред админите, най-накрая му разкриха шмекерийте.Иначе много добре си поддържаше ролята на жертва тука в чата, как нямало да отвръща на провокации и т.н.
Знам те много добре и в админ форума как мед ти тече от устата като почнеш да пишеш, то не е мазнене то не е смучене ...целия форум гавра си правеше с тебе, не знам дали си го разбрал това, ама ти толко се престараваше в ролята, че може и да не си.Като цяло нещата тръгват нагоре още 2-3 има такива като тебе, като се махнат и може и да се оправят.
Айде отивай в домашарската верига РО-НИ, там в приятелския кръг, където ще те приютят като бездомник
п.п чакаме ти лукумите
Най-големия лизач сред админите, най-накрая му разкриха шмекерийте.Иначе много добре си поддържаше ролята на жертва тука в чата, как нямало да отвръща на провокации и т.н.
Знам те много добре и в админ форума как мед ти тече от устата като почнеш да пишеш, то не е мазнене то не е смучене ...целия форум гавра си правеше с тебе, не знам дали си го разбрал това, ама ти толко се престараваше в ролята, че може и да не си.Като цяло нещата тръгват нагоре още 2-3 има такива като тебе, като се махнат и може и да се оправят.
Айде отивай в домашарската верига РО-НИ, там в приятелския кръг, където ще те приютят като бездомник
п.п чакаме ти лукумите
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Да вземе и жена си редбул с него,че и от него ми писна вече,а пардон,адвоката му редбул (моя грешка)!
-
bozi4ka - Потребител
- Име в игра: bozi4ka
Ето ме и мен не знам дали си Slab-Home , а може би и самия Battleman . Спасявах ви умрялата верига в продължение на много време бях редовен и ви давах сумати предложения които малко Ви крепяха . Сега обаче уж не ме искате много при вас ама като се махнах и дръпнах и други хора от редовните ви , който са малко и вече на цяло замряхте решихте ,че като ми развалите как да го кажа името в тази верига ще дойде пак във вашата е много грешите . Аз никого не съм лъгал , и не ме интересува мнението на бозичка , мозичка и другите там дето още с влизането си в сървърите и в форума първата дума ви е Faster , яко а ? Ама нещо номерцата ви не минават видяхте , че не можете с провокациите да ме накарате да се изпусна , че да ме докладвате на секундата може би с надеждата , че ще ми бъдат свалени правата ?Аз съм доказал както там при вас както и тука , че стана ли верен на верига то е така . Е вече не съм ви верен на вас , яд ли ви е може би най - добре да затворите и да се научите как стават нещата тук в тази верига а ? Защото там където казвате , че имате контрол над админите , а админите ви не влизат с месеци и мислят само за дупетата си и като няма хора идват тук . Още ли ви доядя , а ? Знам ви черните ризи , но защо мен ? Може би съм развалил кефа на някой дечко който предпочита да си ползва правата за лична изгода или от завист ?
До тук с обяснението към теб друже . А сега към обвинението :
Дали имам права другаде освен тук това ли в въпроса на деня?
Да явно от снимките си личи , че все пак имам и някъде другаде някакви си права .
Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо
Ето го лс то ми към главния ви , ако не се крие той случайно зад този ник . К'во става толкова ли западнахте ?
http://prikachi.com/images.php?images/626/8265626F.jpg
Ето и да видите , че ника е на главен
http://prikachi.com/images.php?images/627/8265627g.jpg
А ето го и админ листа:
http://prikachi.com/images.php?images/636/8265636v.jpg
Е няма ме , защо ли ?
Защото има верига за която ми дреме и ако ще да ми махнат правата пак ще си седя ето ТУК!
А последно доказателство , че N.O.G.O. дава цялото си свободно време за тази верига е ето това
http://prikachi.com/images.php?images/648/8265648T.jpg
А под изтритото бъдете сигурни , че се крие името на вашата верига .
Е от тук нататък оставям Главния и колегите ми да се изкажат. А съм сигурен , че доста от тях ще ми застанат зад гърбът защото с доста от тях залягаме от 8и30 сутринта до незнайно което си време във сървърите за да ги напълним и с доста от тях седим до сутринта само и само да има хора .
Па дали ми пука за веригата която ти ми казваш , че наглеждам ?
Или ми пука за веригата която аз наглеждам наистина ?
Така много хорица ще пишат негативизми , не ми дреме . Интересува ме само мнението на екипа тук Главни админи , модератори , Екип банове , Сървър админи и тест админи ако съм пропуснал някой извинявам се . Само мнението на тези хора ме интересува и някой от тях ако не е доволен от казаното тук имаме си админ форум да пуснат тема за премахването на правата ми няма да им се обидя в право ще сте.
Както казах и на Admin пиша един отговор от тук нататък оставям вас да казвате каквото искате аз повече от това няма как да докажа , че съм верен на MegaGaming .
Ето ги и снимките тук ако не се вижда добре какво се пише на тях
http://dox.bg/files/dw?a=cf65167ed2
До тук с обяснението към теб друже . А сега към обвинението :
Дали имам права другаде освен тук това ли в въпроса на деня?
Да явно от снимките си личи , че все пак имам и някъде другаде някакви си права .
Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо
Ето го лс то ми към главния ви , ако не се крие той случайно зад този ник . К'во става толкова ли западнахте ?
http://prikachi.com/images.php?images/626/8265626F.jpg
Ето и да видите , че ника е на главен
http://prikachi.com/images.php?images/627/8265627g.jpg
А ето го и админ листа:
http://prikachi.com/images.php?images/636/8265636v.jpg
Е няма ме , защо ли ?
Защото има верига за която ми дреме и ако ще да ми махнат правата пак ще си седя ето ТУК!
А последно доказателство , че N.O.G.O. дава цялото си свободно време за тази верига е ето това
http://prikachi.com/images.php?images/648/8265648T.jpg
А под изтритото бъдете сигурни , че се крие името на вашата верига .
Е от тук нататък оставям Главния и колегите ми да се изкажат. А съм сигурен , че доста от тях ще ми застанат зад гърбът защото с доста от тях залягаме от 8и30 сутринта до незнайно което си време във сървърите за да ги напълним и с доста от тях седим до сутринта само и само да има хора .
Па дали ми пука за веригата която ти ми казваш , че наглеждам ?
Или ми пука за веригата която аз наглеждам наистина ?
Така много хорица ще пишат негативизми , не ми дреме . Интересува ме само мнението на екипа тук Главни админи , модератори , Екип банове , Сървър админи и тест админи ако съм пропуснал някой извинявам се . Само мнението на тези хора ме интересува и някой от тях ако не е доволен от казаното тук имаме си админ форум да пуснат тема за премахването на правата ми няма да им се обидя в право ще сте.
Както казах и на Admin пиша един отговор от тук нататък оставям вас да казвате каквото искате аз повече от това няма как да докажа , че съм верен на MegaGaming .
Ето ги и снимките тук ако не се вижда добре какво се пише на тях
http://dox.bg/files/dw?a=cf65167ed2
Последна промяна Faster на 28 Юли 2015, 17:17, променена общо 1 път
- Faster
а сега ако ти кажа че не съм нито този slab home или battleman а всъщност съм BARETATA дали няма да ти стане тъпо ама как започна да се жалва само и да разтяга локуми
гузен негонен бяга хората са казали, факт е
гузен негонен бяга хората са казали, факт е
Последна промяна patek philippe на 28 Юли 2015, 17:18, променена общо 1 път
-
patek philippe - Потребител
- Име в игра: -
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Faster написа:Интересува ме само мнението на екипа тук Главни админи , модератори , Екип банове , Сървър админи и тест админи ако съм пропуснал някой извинявам се . Само мнението на тези хора ме интересува ...
...как да докажа , че съм верен на MegaGaming .
А по принцип трябва да е обратното, не мислиш ли?
Как се доказва доколко ти пука за някоя верига, ако в същото време заявяваш "Не ми дреме какво мислят потребителите за мен"?
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
Я кажи като отделяш цялото си време тука ,защо в тракера си с толкова малко игралнно време тука лъжлйо? Къде си по цял ден ,на работа или там Пълни лъжи цепиш А защо питаш играчите да ли са играли там ?
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
37 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4