Имате ли много черни негърки?
- Имаме - рекла мадам - всичко имаме тук!
- Ами искам най-черната ако може.
- Готово, имаме една нубийка дето е по-черна от безлунна нощ с ниски дъждовни облаци под покрова на джунглата.
Отива човекът и що да види, момиче като самия мрак непрогледен. И и казва:
... - Я, моме, застани на леглото на четири крака и добре се разкрачи.
Погледал после, повъртял се, посумтял и си тръгнал. Плаща си долу на мадам, но момата слиза и казва, че нищо не бил правил.
- Ако искате, господине имаме и други тъмнокожи момичета.
- Не, не всичко е перфектно, благодаря! Обмислям да си сложа черен мрамор в банята и се чудех как ще е с розова фуга.
Заекът тича из гората. Стига до една полянка, а там вълкът се налива - водки, ракии, джин, мастика... всичко накуп!
- Куме, зарежи тая работа! Тръгвай с мен да бягаме за здраве!
Станал вълкът и тръгнал да тича и той. Стигнали друга полянка. Там лисицата опънала на един дънер 10 линийки и шмърка. Заекът:
- Тръгвай с нас, Лисо! Остави тия неща! Вредни са!
Послушала го лисицата, тръгнала да бяга ...с тях. Бягали, бягали, по едно време видели глигана - седнал под едно дърво и си търси здрава вена. Заекът:
- Глиганчо, няма кяр в тая работа, брат. Тръгвай с нас да тичаме за здраве!
Станал глигана и затичал подир тях. В това време, в небето си летели волно две лястовици. Едната питала другата:
- Какво става там долу?
- Какво, заекът пак се е напушил и се ебава с животните...
;d ;d ;d
Вицове
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Вицове
Няма грозни жени има жени с рядка красота!
-
kanabis4o - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: kanabis4o`nG
Офтопик:
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Blizare_ написа:Офтопик:
Ех, сега ще видиш какво е отвратителен виц
- Слушай, писна ми от твоята пристрастеност към секса! Ти само за това говориш, за друго не мислиш! Край! Повече не сме гаджета! Нека си останем приятели!
- А ти какво мислиш за секса с приятел?
Знаете ли, че по съветско време Дядо Мраз давал списъка на лошите деца лично на другаря Сталин?
Купонът за Нова година е бил успешен, ако:
- Градската елха, незнайно как, се е оказала у дома ти.
- Дядо Мраз си тръгва от вас в 5 часа следобед на втори януари, едва след като жена му идва да си го прибере.
- Ако на тавана вкъщи има 47 следи от тапи от шампанско, а бутилките са били общо 8.
- Ако на 10 януари президентът се обърне към теб, с молба: "Слушай, хайде вече да си ходим, а?!"
+18
Ползвам оффтопик, за да са скрити. Четенето е на ВАША отговорност!
Офтопик:
- MORTAL1
Вчера сложих за име на моята Wi-Fi мрежа "Hack me if you can".
Днес откривам, че името й се сменило на "Challenge accepted".
========================================================================
Лъчо се качва на такси, шофьорът почва да приказва:"Харесвам си работата, аз съм си шеф, никой не ми казва, какво да правя". Лъчо:"Завийте тук вдясно!"
Един гарван кацнал на едно дърво, държейки в човката си парче хляб.Видяла го лисицата и решила да му излезе със стария номер:
- Добър ден, г-н Гарване, колко прекрасно изглеждате, какъв чуден глас имате, изпейте нещо!
Обаче гарванът бил чел баснята в двата варианта/на Езоп и на Лафонтен/ и не се вързал.Взел с краче парчето хляб и изпял "Га-ааа!", а после пак лапнал парчето.
Лисицата побесняла и в злобата си решила да го нарани:
- Добре пееш, ама знаеш ли, че шефът спи с жена ти!
- А! - казал изненадан гарванът и изтървал хляба.
ПОУКА:Когато шефът спи с жена ти, не си отваряй устата, за да не си изгубиш хляба.
Не съм се борил, за да съм най-горе в хранителната верига, за да стана после вегетарианец.
Помня колко романтично бе, като правих секс за първи път. Навсякъде имаше запалени свещи. Тогава ни изгониха от църквата.
Снощи ме арестуваха за шофиране в нетрезво състояние. В моя защита ще кажа, че дори не знаех, че карам.
Той не си плати ...и за една милисекунда Вивател превърнаха телефона му във фотоапарат
Ако не искате да чакате 30 секунди до безплатния даунлоуд, кликнете ТУК, регистрирайте се, попълвайки всички полета, въведете нарисуваните символи, влезте в пощата си, изчакайте мейла от нашия сайт, после кликнете на линка за потвърждение на регистрацията, отново се логнете в нашия сайт с вашите данни, преведете на нашата сметка 5 лева, и така след някой ден ще теглите моментално файлове!
- Господи, открих големи бучки под гърдите си!
- Бабо, успокой се, това са ти капачките на колената.
Източник: www.vicove.com
Днес откривам, че името й се сменило на "Challenge accepted".
Лъчо се качва на такси, шофьорът почва да приказва:"Харесвам си работата, аз съм си шеф, никой не ми казва, какво да правя". Лъчо:"Завийте тук вдясно!"
Един гарван кацнал на едно дърво, държейки в човката си парче хляб.Видяла го лисицата и решила да му излезе със стария номер:
- Добър ден, г-н Гарване, колко прекрасно изглеждате, какъв чуден глас имате, изпейте нещо!
Обаче гарванът бил чел баснята в двата варианта/на Езоп и на Лафонтен/ и не се вързал.Взел с краче парчето хляб и изпял "Га-ааа!", а после пак лапнал парчето.
Лисицата побесняла и в злобата си решила да го нарани:
- Добре пееш, ама знаеш ли, че шефът спи с жена ти!
- А! - казал изненадан гарванът и изтървал хляба.
ПОУКА:Когато шефът спи с жена ти, не си отваряй устата, за да не си изгубиш хляба.
Не съм се борил, за да съм най-горе в хранителната верига, за да стана после вегетарианец.
Помня колко романтично бе, като правих секс за първи път. Навсякъде имаше запалени свещи. Тогава ни изгониха от църквата.
Снощи ме арестуваха за шофиране в нетрезво състояние. В моя защита ще кажа, че дори не знаех, че карам.
Той не си плати ...и за една милисекунда Вивател превърнаха телефона му във фотоапарат
Ако не искате да чакате 30 секунди до безплатния даунлоуд, кликнете ТУК, регистрирайте се, попълвайки всички полета, въведете нарисуваните символи, влезте в пощата си, изчакайте мейла от нашия сайт, после кликнете на линка за потвърждение на регистрацията, отново се логнете в нашия сайт с вашите данни, преведете на нашата сметка 5 лева, и така след някой ден ще теглите моментално файлове!
- Господи, открих големи бучки под гърдите си!
- Бабо, успокой се, това са ти капачките на колената.
Източник: www.vicove.com
- MORTAL1
Червената Шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозореца се отваря и един мъж пита:
- Къде отиваш Червена Шапчице?
- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:
- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.
Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
- Давай, Шапчице!
- Ох, аз...не знам, ах колко се срамувам,...за първи път ми е, ...много съм притеснена...
- Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
- Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица.
Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
- Скъпа бабо....
=====================================================================================================
=====================================================================================================
Между блондинки:
- Муцка, знаеш ли защо въртолетите имат такъв голям вентилатор?
- Да, разбира се, за да не се поти пилотът.
- Да бе, мотаеш ме нещо...
- Не, наистина! Веднъж, когато се возих, малко преди да кацнем вентилаторът спря да се върти. Знаеш ли как се изпоти пилотът?
- А аз вчера снимах снежния човек Йети.
- Иха! Показвай!
- Изтрих снимката, беше мигнал.
В Япония:
В школа за тайни агенти, до последния изпит успяли да се класират само американеца, французина и Бай Ганьо. Последния изпит се състоял във това да докажат вярността си към тайните служби. Дали първо на американеца един пистолет и му показали една стая и му казали:
- В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш.
Тои влязал в стаята постоял, постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия. Аз 20 години живея с тази жена, не мога!!!
Скъсали го и го пратили по живо по зрдаво да се прибира в тях.
Втори повикали французина и му казали:
- В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш.
Влязал французина в стаята и той постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия аз. Аз от 20 години живея с тази жена, Обичам я!
И него го скъсали.
Най-накрая извикали Бай Ганьо дали му пистолета и на него му показали една стая и му казали:
- В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш.
Бай Ганьо влязъл в стаята още вратата не се била затворила и се чуло: "Дан, дан, дан, дан, дан, пат-кют, пат-кют, пат-кют". Бай Ганьо илиза от стаята супер ядосан и са развикал:
- Ей, гадняри! Дали сте ми халостни патрони и трябваше да я трепа с табуретката!
Източник: http://www.vicove.com
- Къде отиваш Червена Шапчице?
- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
Качва се Червената Шапчица в колата и радостно заявява:
- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас.
Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
- Давай, Шапчице!
- Ох, аз...не знам, ах колко се срамувам,...за първи път ми е, ...много съм притеснена...
- Спокойно, бе! Всички се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
- Е, добре тогава! - съгласява се Червената Шапчица.
Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
- Скъпа бабо....
Между блондинки:
- Муцка, знаеш ли защо въртолетите имат такъв голям вентилатор?
- Да, разбира се, за да не се поти пилотът.
- Да бе, мотаеш ме нещо...
- Не, наистина! Веднъж, когато се возих, малко преди да кацнем вентилаторът спря да се върти. Знаеш ли как се изпоти пилотът?
- А аз вчера снимах снежния човек Йети.
- Иха! Показвай!
- Изтрих снимката, беше мигнал.
В Япония:
В школа за тайни агенти, до последния изпит успяли да се класират само американеца, французина и Бай Ганьо. Последния изпит се състоял във това да докажат вярността си към тайните служби. Дали първо на американеца един пистолет и му показали една стая и му казали:
Тои влязал в стаята постоял, постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия. Аз 20 години живея с тази жена, не мога!!!
Скъсали го и го пратили по живо по зрдаво да се прибира в тях.
Втори повикали французина и му казали:
Влязал французина в стаята и той постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия аз. Аз от 20 години живея с тази жена, Обичам я!
И него го скъсали.
Най-накрая извикали Бай Ганьо дали му пистолета и на него му показали една стая и му казали:
- В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш.
Бай Ганьо влязъл в стаята още вратата не се била затворила и се чуло: "Дан, дан, дан, дан, дан, пат-кют, пат-кют, пат-кют". Бай Ганьо илиза от стаята супер ядосан и са развикал:
- Ей, гадняри! Дали сте ми халостни патрони и трябваше да я трепа с табуретката!
Източник: http://www.vicove.com
- MORTAL1
Решили дядо и баба да правят секс за последно... Рекла бабата
- Абе дядо, той не може се надърви бре! Кво ша ми .... като ти е мек...?
Дядото упорит:
- Два молива ш'му сложа за шини, с тиксо ш'го вържа и пак ш'ти го набутам!"
Речено - сторено, сложил дядото два молива отстрани, вързал ги с тиксо, мушнал цялата конструкция... Единия яйчник при вида на гледката казал на другия:
-На тия години мислех, че всичко съм видял, братле, ама на носилка да го вкарват ми е за сефте...
- Абе дядо, той не може се надърви бре! Кво ша ми .... като ти е мек...?
Дядото упорит:
- Два молива ш'му сложа за шини, с тиксо ш'го вържа и пак ш'ти го набутам!"
Речено - сторено, сложил дядото два молива отстрани, вързал ги с тиксо, мушнал цялата конструкция... Единия яйчник при вида на гледката казал на другия:
-На тия години мислех, че всичко съм видял, братле, ама на носилка да го вкарват ми е за сефте...
-
dobri4ko2 - Потребител
- Име в игра: dobri4ko
Американец французин и Бай Ганьо се возят във влак. При тях влиза мадама. По едно време мадамата пръднала. Французинът веднага се направил на джентълмен:
- Извинете ме! - казал французина.
След малко оная пак се изпуснала.
- Моля, да ме извините! - казал американеца.
На българина му се допушило и казал:
- Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз!
- Извинете ме! - казал французина.
След малко оная пак се изпуснала.
- Моля, да ме извините! - казал американеца.
На българина му се допушило и казал:
- Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз!
sssssombody stop Me
-
khekhekhe - Потребител
- Име в игра: JustTod
Спомнете си филма "Петия елемент" – към Земята лети астероид, а президентът е негър. Спомнете си филма "Армагедон" – към Земята лети астероид, а президентът е негър.
Спомнете си филма "Смъртоносно влияние" – към Земята лети астероид, а президентът е негър. Обама е президент. Въпросът е: Какво, по дяволите, лети към Земята?
Спомнете си филма "Смъртоносно влияние" – към Земята лети астероид, а президентът е негър. Обама е президент. Въпросът е: Какво, по дяволите, лети към Земята?
- MORTAL1
Един човек си построил страхотна вила в една дива гора.Всичко било идеално,само дето имало много мечки.Принудил се той да извика специализираната служба за борба с хищниците.Пристига някакъв мъж,нисък,дебел,мъкне една голяма пушка и дърпа след себе си едно мърляво,малко кутре.Собственикът на къщата пита:
- Какво е това,бе?
- А,това е Зефирчо,куче за лов на мечки
Зачудил се човекът,ама какво да прави.В гората се приближили към едно голямо дърво и ловецът казал:
- Значи сега аз се качвам на дървото и подплашвам мечката,когато тя падне на земята,Зефирчо и изяжда топките.Ясно?
- Ясно!
- Някакви въпроси?
- След като Зефирчо ще яде топките на мечката и ще я неутрализира,за какво ти е пушката,бе?
- Пушката остава при тебе,щото,ако вместо мечката,падна аз,ти трябва веднага да застреляш Зефирчо!
- Какво е това,бе?
- А,това е Зефирчо,куче за лов на мечки
Зачудил се човекът,ама какво да прави.В гората се приближили към едно голямо дърво и ловецът казал:
- Значи сега аз се качвам на дървото и подплашвам мечката,когато тя падне на земята,Зефирчо и изяжда топките.Ясно?
- Ясно!
- Някакви въпроси?
- След като Зефирчо ще яде топките на мечката и ще я неутрализира,за какво ти е пушката,бе?
- Пушката остава при тебе,щото,ако вместо мечката,падна аз,ти трябва веднага да застреляш Зефирчо!
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
- Докторе, слушал съм, че при простуда идеално помага секса.
- Да, само не прекалявайте със самолечението!!
Чък Норис има оригинална библия, подписана лично от Исус.
- MORTAL1