Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Вицове

Изображение Всичко НЕсвързано с Counter-Strike

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Вицове

Мнениеот kanabis4o » 01 Фев 2012, 14:16

Майка праща синчето си на училище с такси и казва на шофьора:
-Хич не му обръщай внимание какво си приказва, защото все ще намери да те затапи.
Докато пътували, малчугана почнал да си приказва:
- Ако мама беше динозавърка, тате – динозавър, аз щях са съм динозавърче… ако мама беше котка , тате – котарак , аз щях са съм котенце …….. и т.н. По едно време на таксиджията му писнало, и му казал:
-Ако майка ти беше лезбийка, баща ти гей, ти какво щеше да си?!?
-Таксиметрово шофьорче! – отвърнало детето.

Мъж отива към прозереца, отваря щорите и казва на жена си:
- Не ти ли се струва, скъпа, че днес е един прекрасен ден?
Жената:
- Какво искаш да кажеш с това, скъпи?
- Спомних си, какво казваше.
- Какво?
- Че един прекрасен ден ще си събереш багажа и ще си заминеш от мен!

Ало, какво правиш?
- На работа съм!
- А кога ще свършиш?
- Като се наспя!

Изображение
Няма грозни жени има жени с рядка красота!
Аватар
kanabis4o
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: kanabis4o`nG

Мнениеот MORTAL1 » 01 Фев 2012, 14:38

Офтопик:
Тази тема е само за вицове, това е истински случай. Сериозно.

kanabis4o написа:

Изображение
MORTAL1

Мнениеот BaTkO_SaSS » 10 Фев 2012, 13:45

Изображение

Мисля да се записвам в армията (fubar)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот MORTAL1 » 10 Фев 2012, 14:26

Група български туристи, по време на екскурзията до Лондон, посещават Сохо. Екскурзоводът ги предупреждава:
- Внимавайте много и не се делете от групата! Тук е пълно със сутеньори. Ако, все пак, някой се изгуби, веднага да пита за българския консул!
Както се и очаква, един от туристите се изгубва. Докато се лута, от един вход излиза мъж и му предлага:
- Do you want a white woman?
- No, no! - крещи туристът.
- Do you want a black woman?
- No!
- Do you want a man?!
- No!!!
- Do you want an animal?!!
- NO!!! I WANT BULGARIAN CONSUL!
- Possible, but very expensive...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Инсталирам си "Фотошоп", и в един момент изненада - излиза екранче:
"Въведете кода, записана на гърба на опаковката с диска!"
Какъв код, каква опаковка, какъв диск! В ред ли са? Нима не знаят, че програмите се свалят от интернет?! И това ми било програмисти...
MORTAL1

Мнениеот FirstBlood » 10 Фев 2012, 19:37

Между пияници: - Вече закусва ли? - Не, нито капка.
:D :D :D :D :D :D (rofl)
Аватар
FirstBlood
Потребител
Потребител

Име в игра: ->FiRsT~bLo0d<- l Taliban ;]]

Мнениеот MORTAL1 » 13 Фев 2012, 10:04

Изображение
MORTAL1

Вицове за Св. Валентин

Мнениеот MORTAL1 » 14 Фев 2012, 12:42

Нерегистриран потребител от форума написа:Ако си тъжен, защото си сам на Свети Валентин, просто помни, че никой не те обича и през всеки друг ден от годината.
|
Не се оплаквай ако си сам на Свети Валентин, това не е краят на света. Краят е след 10 месеца.
|
Ако работех в ресторант, на Свети Валентин щях да пускам фалшиви годежни пръстени в питието на всяка дама.
MORTAL1

Мнениеот MORTAL1 » 15 Фев 2012, 11:12

14 февруари. Някъде на пътя. Катаджия спира бързо движещ се автомобил. Шофьорът си подава документите. Катаджията мълчи и гледа с надежда, шофьорът- също. Пълна тишина. Накрая органът на реда не издържа и пита:
      - Хайде де, защо не ми предложиш нещо?
      Шофьорът въздъхва дълбоко, а после казва:
      - Е, добре де, ще вечеряш ли с мен?
- Скъпи, за 14-ти февруари съм планирала изненада! Ще гледаме вкъщи осминaфиналите на Шампионската лига, а после секс!
- Обичам те!
      Обажда ми се на 14 жената и изкрещява:
      - КЪДЕ СИ ПОДЯВОЛИТЕ!?.
      - "Успокой се скъпа", отговарям и аз - спомняш ли си онзи магазин на "Цариградско", в който си хареса диамантения пръстен?
      Жената се успокои и с весел глас каза:
      - Да миличко, спомням си го
      - Еми аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Зарезан на по вино.
MORTAL1

Мнениеот KoMnoT » 16 Фев 2012, 02:11

Как да станете форум модератор (ценни съвети)

I. Форумът
- непременно изберете форум с тема, която не ви влече. Колкото по-рядко се изказвате толкова по-трудно е да видят що за кретен сте.
- подберете форум, в който не познавате никой, така че да не могат да ви разпознаят като селския идиот, пък и да можете съвсем спокойно да си го изкарвате на всички потребители (с един куршум два заека).
- по възможност изберете форум, където селянията, спама и флууда не се санкционират (или поне не тежко), за да не ви изритат преждевременно, а после да можете да настоявате за строги мерки (отново двойна игра)
- най-важното условие е потребителите във форума да са телета, по тъпи и от вас. Най-добре да са мрънкала, за да можете да ги банвате по-бързо.

II. Профилът
- изберете си подобаващо име за модератор. Нещо което да намеква, че не сте кой да е и че "ставате". Нещо от рода на 63F4, b0s4, gol3miq или BaSH_Pi4a е напълно подходящо.
- идете в някой Linux форум и откраднете някой внушителен аватар, за да впечатлите администратора.
- много точки ще ви донесе притежаването на личен сайт. Откраднете дизайна от някой нещастник като само смените текста, след това влезте в IRC или на някой форум (с чуждо име разбира се) и накарайте някой да ви го качи.
- бъдете лидер - сложете 20тина картинки на различни инициативи. Не е важно да ви пука за тях, важното е да сте активист.

III. Постовете
- непременно използвайте правописен речник и граматика, когато пишете всеки свой отговор, за да не видят всички колко сте неграмотен.
- никога не питайте нищо. Когато някой има проблем издебнете отговора на някой компетентен и напишете същото с други думи. След това не забравяйте да пуснете още един пост от рода на "ех как ме изпревари без малко! пфу язък дето писах! сакън!"
- ползвайте много препинателни знаци, където и както намерите - ще изглеждате по-грамотен и по-емоционален. Ако някой каже нещо, което всички смятат за глупаво, скарайте му се и вкарайте един два реда удивителни. Ако някой каже нещо, което всички смята за умно, съгласете се и вкарайте три-четири реда удивителни.
- когато някой флуди пуснете 9-10 поста с критики срещу него, напишете цяла тема, а ако можете и анкета.
- проверете архивите на форумите и пускайте стари теми с нови имена, които да се харесват на хората.

IV. Уважението
- не пропускайте, когато някой администратор или модератор пусне мнение или тема, веднага да се съгласите с него. Лизането на задници е най-важното нещо.
- ако някой не ви харесва и ви говори на криво не му обръщайте внимание, а тихичко настройте потребителите срещу него и досаждайте на администраторите да го изхвърлят, защото е фашист, мутра, селянин, флудър, спамър и рекетира малки деца. Освен това не го харесвате. Така ще покажете, че ви е грижа за форумите.
- непрекъснато досаждайте на администраторите и модераторите с наболелите проблеми на форума. Ако няма проблеми, карайте други хора да ги създават и ги изтъквайте.
- мазнете се на всеки потребител без значение дали го харесвате. Когато станете модератор ще се оправите с тези, които ви дразнят.
- здраво целувайте задниците на всички, които имат някаква връзка с екипа на форума.
- когато тях ги няма, целувайте задници просто за практика.
- а ако някой от тези, на които сте целували се скара с някой от екипа, не пропускайте да споменете колко гадно ви е било.

V. Длъжността
Когато на шефовете им писне да се занимават непрекъснато с вас, решат, че не сте лош човек и че сте съвестен форумър ще получите така желаната титла и полагащите и се права.
- първата ви работа е да злепоставите и след 1 минута тежки колебания, да изритате всички хора, които:
1) вие не харесвате
2) не харесват вас
3) не харесват чалга
- злоупотребявайте с правата си непрекъснато - вие сте шеф и можете всичко. Вие сте им майка, татко, Бог и родина. Вие сте голям като балкана, нищо че ви е малък като бобче.
- сваляйте всяко момиче във форума и ако те не ви отвръщат ги изхвърляйте
- трийте всяка тема, която не ви харесва и ритайте този, който я е пуснал
- ако някой се оплаква на администратора, оправдайте се с тежкия живот, който сте имал в сиропиталището и с етническата вражда между българи и роми. Кажете, че учителите са ви били и че света е лошо място. Освен това обвинете изритания, че има комплекси и че не обича Азис
- когато имате тежък ден, изкарайте си го на някой потребител с малко мнения и се оправдайте, че не е активен.
- когато просто ви е кофти, изкарайте си го на някой потребител с много мнения и кажете, че е флудър.
- наказвайте хора просто за профилактика - форумите трябва да са чисти.

VI. Краят Когато ви писне да се занимавате с този форум или почне да се обсъжда свалянето ви от власт, обявете, че този форум вече не е на вашето ниво, разкритикувайте администратора и изритайте, който е останал.

Източник:
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот MORTAL1 » 16 Фев 2012, 10:02

Клик за по-голям размер
Изображение
MORTAL1