Еми съжалявам имам работа , не съм като теб и останалите твой приятелчета да си човъркам мозъка как да се заям с някой .
А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди
Ама бива , че ги има тия приятелчета , че да ме забавляват !
въпрос
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: въпрос
Разкри заговора той умника,между Ким Чен Ун,Путин и Обама че искат да му вземат правата в тая верига!
-
bozi4ka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: bozi4ka
какво мнение трябва да си извадят хората за теб при положение, че неколкократно искаш права и после се отказваш от тях и после отново молиш за тях и то не в една, а в две вериги. а относно дългото ти мнение то е напълно безсмислено при положение че се жалваш за некви работи и си мислиш че аз съм некав админ от другата верига и ме нападаш, (човек също като животните напада само когато се чувства заплашен/застрашен/уязвим) и като ти казах кой съм направо ти разбих фантазиите и мнението ти отива по дяволите понеже не е свързано въобще
ще си позволя да те цитирам за да те оборя много лесно:
а това е от личното съобщение което си постнал тука:
в тези ти две мнения ти тотално си противоречиш. 1во казваш че времето отделено ти е нулево, а после казваш че си постоянно влизащ
и ето отново:
всеки потребител от малко по - дълго време ще му направи впечатление, че си адски двуличен. сигурен съм, че част от админите даже има такова мнение за теб, и само от учтивост се въздържат да ти кажат всичко което мислят в очите от толкова много лъжи започваш да се оплиташ вече. ако само започнеш да си преглеждаш мненията когато си с права и когато си без тях, мненията ти са от единия полюс до другия. прави впечатление как когато нямаш права, през изречение казваш: извинявам се, съжалявам, не беше нарочно и т.н
а кат имаш права: мен такива искрено ме забавляват, те не ме интересуват и т.н
отнасяш се с такова пренебрежение към останалите. за пореден път казвам че на теб права НЕ ти трябват
накрая от 2 стола на земята ще стоиш
ще си позволя да те цитирам за да те оборя много лесно:
"Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо"
а това е от личното съобщение което си постнал тука:
"Ако можеш да следиш логовете на гостите ип адреса ми значи ще го видиш и ше видиш постояно влизащ гост с този ип, но Фастер смята че е доказал че не лъже и е искрен винаги
в тези ти две мнения ти тотално си противоречиш. 1во казваш че времето отделено ти е нулево, а после казваш че си постоянно влизащ
и ето отново:
Еми съжалявам имам работа , не съм като теб.....
от Faster » 28 Юли 2015, 17:28
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - През повечето време ще е по 8 часа може и повече не съм ги следял
всеки потребител от малко по - дълго време ще му направи впечатление, че си адски двуличен. сигурен съм, че част от админите даже има такова мнение за теб, и само от учтивост се въздържат да ти кажат всичко което мислят в очите от толкова много лъжи започваш да се оплиташ вече. ако само започнеш да си преглеждаш мненията когато си с права и когато си без тях, мненията ти са от единия полюс до другия. прави впечатление как когато нямаш права, през изречение казваш: извинявам се, съжалявам, не беше нарочно и т.н
отнасяш се с такова пренебрежение към останалите. за пореден път казвам че на теб права НЕ ти трябват
Последна промяна patek philippe на 28 Юли 2015, 18:09, променена общо 4 пъти
-
patek philippe - Потребител
- Име в игра: -
Faster написа:Еми съжалявам имам работа , не съм като теб и останалите твой приятелчета да си човъркам мозъка как да се заям с някой .
А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди
Аве кажи защо питаш играчите дали играят в оня сървар? Защо ги питаш като си верен на тая верига
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Faster написа:А Havelock ето заради ония потребители в черничкото не ме интересува защото те цял живот са си били криви и такива ще са ако тръгна да се интересувам от тяхното мнение отиди
Ама ти от ничие не се интересуваш, там е работата. Още с първата ми тема в тази верига, ти ми обясни, че нищо не разбирам и директно да ми отива темата в коша. Респективно, беше първия,за който се убедих, че е админ - чучело. Лае с глутницата, щото има права, но от играта не отбира и грам. Високомерно поведение към всеки потребител, който не е админ и има "наглостта" да оспорва админски решения.
Друг е въпроса, че ако тази тема е заради това, че някой си бил админ и в друга верига, смешна работа. То не са един и двама такива, не само тука. Все едно колко и къде, важното е да се справя.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
patek philippe написа:какво мнение трябва да си извадят хората за теб при положение, че неколкократно искаш права и после се отказваш от тях и после отново молиш за тях и то не в една, а в две вериги. а относно дългото ти мнение то е напълно безсмислено при положение че се жалваш за некви работи и си мислиш че аз съм некав админ от другата верига и ме нападаш и като ти казах кой съм направо ти разбих фантазиите и мнението ти отива по дяволите понеже не е свързано въобще
ще си позволя да те цитирам за да те оборя много лесно:"Имам права само и единствено в амх_бан листа на форума ви за да слагам банове ако някой изобщо пише в темата за нарушения , което означава , че отделеното ми време към вас е 0 лево защото влизам за една секунда и разбира се няма демо за преглед , ха то няма играчи извинявам се да не ви обидих и от зад напред по слава пак е нещо"
а това е от личното съобщение което си постнал тука:"Ако можеш да следиш логовете на гостите ип адреса ми значи ще го видиш и ше видиш постояно влизащ гост с този ип, но Фастер смята че е доказал че не лъже и е искрен винаги
и ето отново:Еми съжалявам имам работа , не съм като теб.....от Faster » 28 Юли 2015, 17:28
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - През повечето време ще е по 8 часа може и повече не съм ги следял
всеки потребител от малко по - дълго време ще му направи впечатление, че си адски двуличен. от толкова много лъжи започваш да се оплиташ вече. ако само започнеш да си преглеждаш мненията когато си с права и когато си без тях, мненията ти са от единия полюс до другия. прави впечатление как когато нямаш права, през изречение казваш: извинявам се, съжалявам, не беше нарочно и т.н
Mисля, че с този пост темата може да приключи, докато Админ не се изкаже.Нищо, че е в На Лафче.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Не искам да съм на страната на никой, но понякога потребителите са прави за някои неща! Високомерието, незаинтересоваността, двуличието ги има. Но не само в един човек от екипа, а в няколко.. Точно заради това някои потребители си позволяват да се отнасят лошо. После се питаме: "Защо някои играчи се държат зле с тоя и оня.."
Жалко, че някои решения не зависят от мен, защото ако зависеха щеше да си проличи колко ми е писнало в последно време да обвиняваме играчите, а всъщност други да са виновни за това тяхно отношение. Писнало ми е и да се злоупотребява с добрината на хората, които дават някакво доверие..
Да, в някой случаи админите биват нападани, без да са виновни, но хайде моля, да не отричаме и нашето високомерие, двуличност и незаинтересованост.
Но какво да се прави, все сме добри хора в екипа (по-голямата част) и мислим, че и другите са такива, но за съжаление не са...
Жалко, че някои решения не зависят от мен, защото ако зависеха щеше да си проличи колко ми е писнало в последно време да обвиняваме играчите, а всъщност други да са виновни за това тяхно отношение. Писнало ми е и да се злоупотребява с добрината на хората, които дават някакво доверие..
Да, в някой случаи админите биват нападани, без да са виновни, но хайде моля, да не отричаме и нашето високомерие, двуличност и незаинтересованост.
Но какво да се прави, все сме добри хора в екипа (по-голямата част) и мислим, че и другите са такива, но за съжаление не са...
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
m3ry.jane написа:Не искам да съм на страната на никой, но понякога потребителите са прави за някои неща! Високомерието, незаинтересоваността, двуличието ги има. Но не само в един човек от екипа, а в няколко.. Точно заради това някои потребители си позволяват да се отнасят лошо. После се питаме: "Защо някои играчи се държат зле с тоя и оня.."
Мери ма ти си нсправо за Главен Админ и ако станеш някога ,тая верига ще стане номер 1 . Браво
+1000000 ,най умното което съм прочел за 1 месец тука
Има надежда в вас
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
m3ry.jane написа:Не искам да съм на страната на никой, но понякога потребителите са прави за някои неща! Високомерието, незаинтересоваността, двуличието ги има. Но не само в един човек от екипа, а в няколко.. Точно заради това някои потребители си позволяват да се отнасят лошо. После се питаме: "Защо някои играчи се държат зле с тоя и оня.."
Те сървърите са направени за потребителите, не за админите. Някои хора обаче май си мислят точно обратното.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Първия и вероятно единствения админ, който ми спечели уважението за всички тези години.
-
patek philippe - Потребител
- Име в игра: -
37 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4