Жена се обажда в Радиото ...
-Ало искам да поздравя Гошо кривогледия с песента "Палаво око". браво,браво
Как се променят времената?!
Преди 40 години:Ти днес в училище държа ли се възпитано с учителката?
Днес:Днес учителката държа ли се възпитано с теб?
Гаджето ми каза, че запалените свещи създавали романтична обстановка предразполагаща към секс. Сега разбирам защо се възбуждам от торти...
В Индия ако една жена е омъжена, то на челото има точка, а ако е разведена, то тогава има запетая.
Вицове
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Вицове
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: uzurpatorka
7 стъпки как да оцелеем във американски филм на ужасите
1.Никога не ходи в гората,хотел или хижа със колегите от колеж, университет и т.н (100 % ще ви нападнат канибали, зомбита или в най-добрия случай някой от вас ще е побъркан сериен убиец)
2.Никога не влизай в изоставена постройка със същите, ако ще навънка да е -30 градуса и да вали град. (Ще е по-зле от това да влезнеш сам в мрачен замък на зъбер и виещ вълк да е съпровождащият фон)
3.Никога не споделяй , че носиш оръжие с теб най-вече ако сте срещнали красива блондинка в някой бар или сте я взели на стоп.
4.Никога не приемай помощ от човека с пътната помощ , ако случайно колата ти се прецака в проливен дъжд насред нищото.
5.Никога не забравяй да си зареждаш телефона поне на 2 часа.
6.Никога не се обаждай на местните власти, най-вероятно са роднини на преследаващите ви психопати.
7.Никога не излизай да пуснеш една вода ако сте на палатка в късна доба.
1.Никога не ходи в гората,хотел или хижа със колегите от колеж, университет и т.н (100 % ще ви нападнат канибали, зомбита или в най-добрия случай някой от вас ще е побъркан сериен убиец)
2.Никога не влизай в изоставена постройка със същите, ако ще навънка да е -30 градуса и да вали град. (Ще е по-зле от това да влезнеш сам в мрачен замък на зъбер и виещ вълк да е съпровождащият фон)
3.Никога не споделяй , че носиш оръжие с теб най-вече ако сте срещнали красива блондинка в някой бар или сте я взели на стоп.
4.Никога не приемай помощ от човека с пътната помощ , ако случайно колата ти се прецака в проливен дъжд насред нищото.
6.Никога не се обаждай на местните власти, най-вероятно са роднини на преследаващите ви психопати.
-
nejna mumiq - Предупреждения: 0
- Име в игра: nejna mumiq
nejna mumiq написа:7 стъпки как да оцелеем във американски филм на ужасите
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
nejna mumiq написа:7 стъпки как да оцелеем във американски филм на ужасите
8. В гората никога не поглеждай зад теб - вероятността да видиш малко момиченце с бяла нощница е голяма.
9. Не влизай във триетажни къщи имащи само една стая на третия етаж, там може да има момиченце с бяла нощница.
10. Ако видиш някой с хокейна маска, вероятността да извади мачете или моторна резачка е 100%
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Отишъл един човек в гората и заповядал на всички животни да му донесат МЕСО, ако ли не ще ги бие с ***!
Дошъл вълка с месо и го предал на човека след това дошъл заека с плодове и човека както обещал го биел с ***, но заека почнал да се смее. Вълкът го попитал защо се смее така и заека отвърнал че се смее защото и търалежа идвал с плодове.
Написах го така защото го знам на изуст .. г/д
Дошъл вълка с месо и го предал на човека след това дошъл заека с плодове и човека както обещал го биел с ***, но заека почнал да се смее. Вълкът го попитал защо се смее така и заека отвърнал че се смее защото и търалежа идвал с плодове.
Написах го така защото го знам на изуст .. г/д
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Име в игра: Нямам
-
Drax - Потребител
- Име в игра: Alliance.Jasderro {}
Drax написа:С какво го бие ***????????
Малък си още за тези работи
-
MORTAL - Администратор
Върви Червената Шапчица през гората и вижда Вълка, мята му се на врата и казва: “Искам да ми направиш нещо мръсно…” Вълкът учуден: “Ама как така, не разбирам?” “Абе да ми направиш нещо много лошо… бъди лош с мен…”
“Добре!” - казал Вълкът и й счупил краката…
“Добре!” - казал Вълкът и й счупил краката…
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
В час по Български език децата изброяват думи с буквите от азбуката. Стигнали до " П ",учителката вижда,че само Иванчо вдига ръка и с притеснение го вдига. - Подсъзнание - казал той. - А ще обясниш ли какво означава?-попитала учителката. - Ако видите на улицата две жени, които ядат сладолед, като едната го ближе, а другата го смуче, как ще разберете коя е омъжена? Учителката отговорила смутено: - Омъжена сигурно е тази, която го смуче. - Не, госпожо. По халката на ръката й, а това което си мислите вие е подсъзнание.
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
В ресторант клиент пита келнера:
- Имам 10 лева...Какво ще ми предложите?
Келнера:
- Друг ресторант.
- Имам 10 лева...Какво ще ми предложите?
Келнера:
- Друг ресторант.
-
MORTAL - Администратор