Тя: Обичаш ли ме?
Той: Добре бе мило, защо от сутринта с скандали.
XAXAXAXAXAXAXA
Вицове
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Вицове
Дупето и fresh, на огледалото й скреж,не ще да ходи пеш, влюбена във кеш...
-
you_dont_believe_me - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: you don't believe me
Баба води малолетната си внучка на генеколог! -Докторе, погледнете, май някой е откъснал цветето на моята внучка. Доктора: -Госпожо , така като гледам направо са и спукали саксията!
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
jef0. написа:Баба води малолетната си внучка на генеколог! -Докторе, погледнете, май някой е откъснал цветето на моята внучка. Доктора: -Госпожо , така като гледам направо са и спукали саксията!
xaxaxaxaxa
- Защо не се ожениш? Понякога човек има нужда от жена! - А на теб като ти се припие, да не би да си купуваш кръчма! :d
Няма грозни жени има жени с рядка красота!
-
kanabis4o - Потребител
- Име в игра: kanabis4o`nG
С черните ботушки
потрова полицай
дечица веселушки
загазили сте май !
Бухалки и тупалки
ще има от сърце
за новата година
ще спите в МВР !
потрова полицай
дечица веселушки
загазили сте май !
Бухалки и тупалки
ще има от сърце
за новата година
ще спите в МВР !
Surveys - Adapt - Overcome
-
Sheepzz - Потребител
- Име в игра: Alliance.MonkeyKinGBaR !!!
-Бях тръгнал на лов пушката бях взел патроните бях забравил та и много забравям . . .
-Ми що не отидеш на лекар?
-Ходя на лекар , той ми каза , че съм имал криво налягане. . .Изкривило ми се налягането . . .
-Да не би да е кръвно налягане?
-Де да го знам е и кръв мой да има вътре... Де да го знам е . . .Даде ми едни такива червени табуретки . . .Три пъти на ден по една по една да ги пия . . .
-Таблетки!
-Няма значение таблетки табуретки се една . . .Оня ден например бях тръгнал на лов. Патроните бях забравил пушката беше в мен ма един патрон имаше в пушката . Щото аз ходя на лов за . . .
-За зайци . . .
-Зайци . . . ще си играя аз със зайнченца . . .аз ходя на лов за едър , рогат . . . за мечки одя.
-Мечки??? о.О
-Мечки я!
-Стръвници?
-Стръвници я!Няма си играя с обикновени мечки!Аз като се прецеля в някоя мечка и като реча паааоооллл тя се обръща на горе с краката и следствие на смъртта умира!
-И колко си убил до сега?
-Нямам още сефте , ама ако се случи тъй ще бъде!И ти разправям ся тръгвам аз на лов за мечки . . .Имам един патрон викам ще убия една и ще се върна щото не мога ги нося като убия повече тръгвам аз и вървя и търся мечки вървя малко . . .
-Вървиш малко . . .
-Вървя още малко . . .
-Вървиш още малко . . .
-Ти недей да вървиш теб те нямаше!Де ще одиш да ми плашиш мечките?
-Добре , добре мен ма нямаше!
-А тъй! Вървя още така разбираш ли? Вървя още малко и изведнъж . . .
-Мечка!
-Къде бе?Чакай не бързай е! Еееее. . . Ко викаш мечка?
-Ми помислих , че излезе мечка . . .
-Бе няма да мислиш тъй е! Аз ще помисля дали ще излезе! Аз разказвам ти ще ми изкарваш мечките! Още няма мечки! И изведнъж виждам една гора и си казвам в таз горъ мой да има някоя мечка. И навлизам на вътре в гората. Навлизам още малко .
-Навли. . .
-Ти недей навли . . а тъй ти няма да навлизаш аз навлизам сам. Навлизам вътре в гората . Навлизам още малко . Навлизам още малко . И изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-ЧАКАЙ БЕ! МЕЧКА! НЕ БЪРЗАЙ! НЯМА ОЩЕ МЕЧКА! КО БЪРЗАШ ТОЛКОВА МЕЧКА ДА ВИДИШ?
-Ми кога ще дойде мечката?
-Де да я знам бе? Да не съм бил телеграма ела мечко ще та гръмна? Дай да видим може и да не дойде . И изведнъж виждам , че в гората стана много тъмно и нищо не са вижда .
-Добре ти как виждаш , че нищо не се вижда?
-Аз съм ловджия знам как да гледам бе! Ние ловджиите виждаме когато не се вижда . И не ме прекъсвай щот ще забравя за какво лъжа.... а разправям! И аз навлизам навътре във тъмното , навлизам още малко ... ти не ден навлиза щото ще те цапна! А така ! Пак навлизам аз на вътре и изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-Стига с твоите мечки бе! Абе аз имам един патрон ти три мечки ми изкарваш на среща е! Ти ако видиш мечка . . . ама много бързаш да я видиш бе! Ако видиш мечка кой знай какво ще направиш . . . И аз изведнъж виждам , че гората свърши и няма никаква мечка . И виждам един мост и една река . И викам отатък онъз река може да има някоя забравена мечка . И тръгвам по моста за да мина от там . Тръгвам по моста . Вървя по моста , вървя по моста стига до среда и изведнъж . . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . . -.- Нали ако бях паднал щях се удавя нямаше съм тука е? о.О Мекча е . .
-Мечка?
-Мечка я!Аз като я видях и . . .
-И?
-И . . . и я гледам. А тя кат ме гледа и . . .
-И?
-И тя ме вижда . По едно време се усетих , че държа пушка в ръцете вдигам пушката и се целя . . . целя са , целя са . . .
-Чакай малко! Защо така трепериш?
-Туй мечка е напрежение , как го мислиш ?
- Ти ако си ще направиш нещо друго! Целя се , целя се и изведнъж пауууллл . . .
-И я уби!
-Аха! Чушки! Ако беше на 10 метра по вдясно направо в главата щях да я шибна тя кат се клати цялата можеш л ида я улучиш? Е ся кат нямам патрон вече веднага се сещам де запретвам ръкави . . .
-Ши са биеш?
-Ш са бия . . . о.О Ша бягам да не ма изяде е . . . Я се бии ти с мечка да видиш как се бие ! Обръщам се и виждам от другата страна . . .
-Мечка?
-Стига с твоите мечки е! Нали ти дадох една мечка отпред , каква мечка ми слагаш отзад?Отзад виждам един глиган с ей такива големи зъби! Кат го видях и . . .
-И?
-И са обърнах да не го гледам! А сега де отпред мечка отзад глиган аз в средата с празна пушка и мечката се приближава по едно време се сещам аз хващам пушката хвърлям е в реката събличам се качвам се на парапета тъкмо да се хвърля и са отказах . . .
-Що?
-Щот са сетих , че не мога да плувам! Взема се удавя заради едно изяждане . . .Ами . . . Станах си аз на моста мечката се приближава на три метра до мен като се изправи на задните си крака ей че като рече оная ти мечка ааан пу
-И та заплю?
-Заплюма я! И аз помислих че иска си играем на плюеница и викам чакай да я заплюя и аз и аз пу и после пак тя птю после аз птю после пак тя птю после пак тя птю аз птю тя птю . . .
-Чакай , чакай и ко стана на края?
-Чакай плюем се още бе! Еееее . . . Чакай да видим ко ще стане де да знам още се плюем . . . Пак те птю аз птю тя птю аз птю . . .
-Добре де ама на края на края . . .
- Аааа накрая аз като се ядосах викам ти ми ма мечко ще ме плюеш ти мене ма е че като я хвана хс едната ръка за двете лапи да не мърда с другата ръка и бъркам в устата да я хвана за опашката да я обърна обратно , другата започвам да я удрям в корема да и изкарам въздуха отпред и отзад , другата вадя една брадва и с другата като извадих теслата . . .
-Чакай е ееееей , колко ръце е ?
-Че колко станаха?
-Ми 5
-Тва е напрежение е колкото мога толкоз ще извадя
-Ми що не отидеш на лекар?
-Ходя на лекар , той ми каза , че съм имал криво налягане. . .Изкривило ми се налягането . . .
-Да не би да е кръвно налягане?
-Де да го знам е и кръв мой да има вътре... Де да го знам е . . .Даде ми едни такива червени табуретки . . .Три пъти на ден по една по една да ги пия . . .
-Таблетки!
-Няма значение таблетки табуретки се една . . .Оня ден например бях тръгнал на лов. Патроните бях забравил пушката беше в мен ма един патрон имаше в пушката . Щото аз ходя на лов за . . .
-За зайци . . .
-Зайци . . . ще си играя аз със зайнченца . . .аз ходя на лов за едър , рогат . . . за мечки одя.
-Мечки??? о.О
-Мечки я!
-Стръвници?
-Стръвници я!Няма си играя с обикновени мечки!Аз като се прецеля в някоя мечка и като реча паааоооллл тя се обръща на горе с краката и следствие на смъртта умира!
-И колко си убил до сега?
-Нямам още сефте , ама ако се случи тъй ще бъде!И ти разправям ся тръгвам аз на лов за мечки . . .Имам един патрон викам ще убия една и ще се върна щото не мога ги нося като убия повече тръгвам аз и вървя и търся мечки вървя малко . . .
-Вървиш малко . . .
-Вървя още малко . . .
-Вървиш още малко . . .
-Ти недей да вървиш теб те нямаше!Де ще одиш да ми плашиш мечките?
-Добре , добре мен ма нямаше!
-А тъй! Вървя още така разбираш ли? Вървя още малко и изведнъж . . .
-Мечка!
-Къде бе?Чакай не бързай е! Еееее. . . Ко викаш мечка?
-Ми помислих , че излезе мечка . . .
-Бе няма да мислиш тъй е! Аз ще помисля дали ще излезе! Аз разказвам ти ще ми изкарваш мечките! Още няма мечки! И изведнъж виждам една гора и си казвам в таз горъ мой да има някоя мечка. И навлизам на вътре в гората. Навлизам още малко .
-Навли. . .
-Ти недей навли . . а тъй ти няма да навлизаш аз навлизам сам. Навлизам вътре в гората . Навлизам още малко . Навлизам още малко . И изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-ЧАКАЙ БЕ! МЕЧКА! НЕ БЪРЗАЙ! НЯМА ОЩЕ МЕЧКА! КО БЪРЗАШ ТОЛКОВА МЕЧКА ДА ВИДИШ?
-Ми кога ще дойде мечката?
-Де да я знам бе? Да не съм бил телеграма ела мечко ще та гръмна? Дай да видим може и да не дойде . И изведнъж виждам , че в гората стана много тъмно и нищо не са вижда .
-Добре ти как виждаш , че нищо не се вижда?
-Аз съм ловджия знам как да гледам бе! Ние ловджиите виждаме когато не се вижда . И не ме прекъсвай щот ще забравя за какво лъжа.... а разправям! И аз навлизам навътре във тъмното , навлизам още малко ... ти не ден навлиза щото ще те цапна! А така ! Пак навлизам аз на вътре и изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-Стига с твоите мечки бе! Абе аз имам един патрон ти три мечки ми изкарваш на среща е! Ти ако видиш мечка . . . ама много бързаш да я видиш бе! Ако видиш мечка кой знай какво ще направиш . . . И аз изведнъж виждам , че гората свърши и няма никаква мечка . И виждам един мост и една река . И викам отатък онъз река може да има някоя забравена мечка . И тръгвам по моста за да мина от там . Тръгвам по моста . Вървя по моста , вървя по моста стига до среда и изведнъж . . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . . -.- Нали ако бях паднал щях се удавя нямаше съм тука е? о.О Мекча е . .
-Мечка?
-Мечка я!Аз като я видях и . . .
-И?
-И . . . и я гледам. А тя кат ме гледа и . . .
-И?
-И тя ме вижда . По едно време се усетих , че държа пушка в ръцете вдигам пушката и се целя . . . целя са , целя са . . .
-Чакай малко! Защо така трепериш?
-Туй мечка е напрежение , как го мислиш ?
- Ти ако си ще направиш нещо друго! Целя се , целя се и изведнъж пауууллл . . .
-И я уби!
-Аха! Чушки! Ако беше на 10 метра по вдясно направо в главата щях да я шибна тя кат се клати цялата можеш л ида я улучиш? Е ся кат нямам патрон вече веднага се сещам де запретвам ръкави . . .
-Ши са биеш?
-Ш са бия . . . о.О Ша бягам да не ма изяде е . . . Я се бии ти с мечка да видиш как се бие ! Обръщам се и виждам от другата страна . . .
-Мечка?
-Стига с твоите мечки е! Нали ти дадох една мечка отпред , каква мечка ми слагаш отзад?Отзад виждам един глиган с ей такива големи зъби! Кат го видях и . . .
-И?
-И са обърнах да не го гледам! А сега де отпред мечка отзад глиган аз в средата с празна пушка и мечката се приближава по едно време се сещам аз хващам пушката хвърлям е в реката събличам се качвам се на парапета тъкмо да се хвърля и са отказах . . .
-Що?
-Щот са сетих , че не мога да плувам! Взема се удавя заради едно изяждане . . .Ами . . . Станах си аз на моста мечката се приближава на три метра до мен като се изправи на задните си крака ей че като рече оная ти мечка ааан пу
-И та заплю?
-Заплюма я! И аз помислих че иска си играем на плюеница и викам чакай да я заплюя и аз и аз пу и после пак тя птю после аз птю после пак тя птю после пак тя птю аз птю тя птю . . .
-Чакай , чакай и ко стана на края?
-Чакай плюем се още бе! Еееее . . . Чакай да видим ко ще стане де да знам още се плюем . . . Пак те птю аз птю тя птю аз птю . . .
-Добре де ама на края на края . . .
- Аааа накрая аз като се ядосах викам ти ми ма мечко ще ме плюеш ти мене ма е че като я хвана хс едната ръка за двете лапи да не мърда с другата ръка и бъркам в устата да я хвана за опашката да я обърна обратно , другата започвам да я удрям в корема да и изкарам въздуха отпред и отзад , другата вадя една брадва и с другата като извадих теслата . . .
-Чакай е ееееей , колко ръце е ?
-Че колко станаха?
-Ми 5
-Тва е напрежение е колкото мога толкоз ще извадя
- Faster
Влиза някакъв в автобуса и крещи:
-Горе ръцете всички! Това е обир!
Един студент се обажда:
-Еее, мама ти да е*а, изкара ми акъла! Помислих, че си контрольор!
-Горе ръцете всички! Това е обир!
Един студент се обажда:
-Еее, мама ти да е*а, изкара ми акъла! Помислих, че си контрольор!
Шампион е онзи, който става, когато не може.
-
ramb0FF - Потребител
- Име в игра: ,
Сурвакане по врачански )) : Сурва сурва година,червена ябълка в градина голям праз със сланина,едра бозка като диня и триста кила свиня. Кисело зейе в бидоня,от кеф да ти умре коня стани ми стани Нине,да са напрайме на свине! :D:D:D
-
Една блондинка се надвесила през прозореца на 20 етаж и паднала. Докато падала на 15 етаж я хванал един мъж и я попитал:
- К*рва ли си ?
- Не !
Мъжът я пуснал. На 10 етаж я хванал друг мъж и я попитал:
- К*рва ли си ?
- Не !
И той я пуснал. На 3 етаж я хванал друг мъж и я попитал:
- К*рва ли си ?
- Да !
- Еее аман от к*рви и я пуснал.
=================================================================
Блондинка , брюнетка и червенокоса в козметично студио. Имало едно огледало там , което ако излъжеш , ще те погълне. Червенокосата казала:
- Мисля , че съм се разхубавила .. и огледалото я погълнало.
Брюнетката казала:
- Мисля , че съм отслабнала .. и огледалото я погълнало.
Дошло ред на блондинката и тя казала:
- Мисля , че .. и огледалото я погълнало.
- К*рва ли си ?
- Не !
Мъжът я пуснал. На 10 етаж я хванал друг мъж и я попитал:
- К*рва ли си ?
- Не !
И той я пуснал. На 3 етаж я хванал друг мъж и я попитал:
- К*рва ли си ?
- Да !
- Еее аман от к*рви и я пуснал.
=================================================================
Блондинка , брюнетка и червенокоса в козметично студио. Имало едно огледало там , което ако излъжеш , ще те погълне. Червенокосата казала:
- Мисля , че съм се разхубавила .. и огледалото я погълнало.
Брюнетката казала:
- Мисля , че съм отслабнала .. и огледалото я погълнало.
Дошло ред на блондинката и тя казала:
- Мисля , че .. и огледалото я погълнало.
Последна промяна MORTAL на 09 Яну 2014, 08:35, променена общо 1 път
Причина: Не пиши две поредни мнения, ползвай бутончето "Промени".
Причина: Не пиши две поредни мнения, ползвай бутончето "Промени".
One tip - never give up. One request - be careful. One wish - don't forgive me. One lie - go away. the truth - I love you. ♥
-
Legend - Потребител
- Име в игра: future happiness
Внук отива при дядо си и го пита:
-Дядо, дядо шо ти е най-сладко на света?
-Не ме занимавай са гледам мач.
След 10 минути внучето пак отива при дядо си:
-Казах ти гледам мач, бягай да си играеш.
След още 10 минути внучето пак идва.
Вече изнервен дядото отговорил:
-П*тка ми е най сладко п*тка, ай де марш от тука.
Отива внучето при баба си и усмихнато вика.
-Бабо, бабо на дядо пък най сладко на тоя свят му било п*тка!
-Да бе да, той к*р не е яла да види.
-Не ме занимавай са гледам мач.
След 10 минути внучето пак отива при дядо си:
-Казах ти гледам мач, бягай да си играеш.
След още 10 минути внучето пак идва.
Вече изнервен дядото отговорил:
-П*тка ми е най сладко п*тка, ай де марш от тука.
Отива внучето при баба си и усмихнато вика.
-Бабо, бабо на дядо пък най сладко на тоя свят му било п*тка!
-Да бе да, той к*р не е яла да види.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Две блондинки стоят и чакат трамвая.
Първата:
- Ти кой номер чакаш?
Другата:
- 1-цата ,а ти ?
- 2-ката
Дошъл трамвай 12 и едната казала:
- А ще ни вземат едновременно
Първата:
- Ти кой номер чакаш?
Другата:
- 1-цата ,а ти ?
- 2-ката
Дошъл трамвай 12 и едната казала:
- А ще ни вземат едновременно
-