Много хора се чудят на ламерския ми прякор SNAIP. Не го сменям, защото толкова много съм свикнал с него,
че ми е като второ име Ето го моето начало, където съм на 2 г. и 11 месеца, но реално почнах тази игра 2 месеца по - рано, когато купиха на сестра ми компютър и вуйчо ми показа играта http://gyazo.com/7f0862ccdea70dc388a20edc8f489e65
http://gyazo.com/dd482bc684799e035b8d426fd413fa27 А краят? Той явно наближава, след като последните 2 години
отделям по около 60 - 90 минути седмично и то само в GunGame, колкото да не забравя движенията
Просто играя любимата ми battlefield и цялото ми свободно време е свързано с нея.
А никът си го измислих сам тогава през октомври 2003 г.
Как избрахте "ника" си?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Как избрахте "ника" си?
Имал съм много никове, но този в момента си го съчиних сам, още когато измислиха телефоните с qwerty клавятура. Попаднах на една реклама на телефон и се зачудих какво въобще е това qwеrty, марка ли е, модел ли е, какво - и, като реших да го напиша в Gооglе ми се вързаха пръстите на куп . Загледах се и така избрах последният ред от клавятурата - съответно 4 поредни бутона, а емотиконката е, за да не е толкова опростено!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Подразбира се,че е заради футболния клуб Barcelona,нали?Но не е само заради името,а заради монопола във футбола който налагат и най-вече това ме прави техен болен F A N...А "интервалите" между буквите не са случайни - за да се вижда и от самолет
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
През есента на далечната 1992 г. бях в 6-ти клас, а при нас в махалата тъкмо бяха открили Кафе-игротека "Фантазия". Тогава такива игротеки се нароиха много, имаше във всяка махала. Имаше игри като "Bubble bobble", "Cadilacs&Dinosaurs", "Warriors of fate", "Street hoop", "Operation wolf". Тази "Operation wolf" както и двата флипера бяха с различни жетони от другите игри. Бях следобедна смяна и минах да направя една игра на "Operation wolf" преди училище. Взех си два жетона, изиграх единия, а другия запазих за след училище, защото нямаше време. Вечерта като отидох видях, че са махнали "Operation wolf", и на нейно място са сложили някаква нова игра "Mortal kombat". Жетона ми ставаше само за нея и за флиперите. Флипери не играех, тъй че нямах много голям избор. И така започна всичко...
Не съм си мислил ника, а така започнаха да ме наричат хората, поради невероятните ми способности на тази игра. До сега само един приятел ми е излизал като сериозен противник, но битките са ни по равно, още нямаме излъчен победител. И понеже всички така ми викаха, реших такъв да бъде ника ми.
Не съм си мислил ника, а така започнаха да ме наричат хората, поради невероятните ми способности на тази игра. До сега само един приятел ми е излизал като сериозен противник, но битките са ни по равно, още нямаме излъчен победител. И понеже всички така ми викаха, реших такъв да бъде ника ми.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Преди години, може би 2002/3.ABC идва от "Activ Boby Control".Това е една система при "Мерцедес", която не позволява накланянето на автомобила в завой ! Надявам се да сте ме разбрали...Имам бензин в кръвта
пп А другият ник който от скоро използвам е Kill 'Em All.Първият албум на Metallica.Така да се каже "закърмен съм" с тази музика от дете
пп А другият ник който от скоро използвам е Kill 'Em All.Първият албум на Metallica.Така да се каже "закърмен съм" с тази музика от дете
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
За моя ник няма голямо обяснение :д имп е от сайта impulse.bg това е подобно на facebook и скайп си е от скайп , защото преди 5-6 години постоянно висях в скайп и импулс и си измислих този ник
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
ника ми е от много години когато бях на 20 години сега съм стар 37 годишен пенсионер
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Саманта е от с*ксът и градът нямаше какъв друг женски ник, който да ми хареса.
Офтопик:
Fall down seven times, stand up eight
-
samanta - Потребител
- Име в игра: samanta
ABC написа:Преди години, може би 2002/3.ABC идва от "Activ Boby Control".Това е една система при "Мерцедес", която не позволява накланянето на автомобила в завой ! Надявам се да сте ме разбрали...Имам бензин в кръвта
Аз се чудя,кой е този Kill `Em All,а това си бил ти.Понеже и аз слушам такава музика от мъничък,и моят ник PhantomLord е свързан с нея.Това е име на песен от албума Kill `Em All на Metallica!
-
PhantomLord - Потребител
- Име в игра: PhantomLord
Моя ник съвсем си ми подхождаше преди. SLACKER-Мързеливец.Нито излизах от нито се сбирах с приятели даже и на PC не играех.По цял ден си лежах на кревата и си сънувах супер сънища
Завинаги оставам аз Левскар! Верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада! За нищо на света!
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Роди се и поведе ни в борба! Обесен бе но нивга не умря!
За героя свой...скачам аз на бой! В сърцето ми завинаги е той!
Аз не ще го предада! За нищо на света!
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Роди се и поведе ни в борба! Обесен бе но нивга не умря!
За героя свой...скачам аз на бой! В сърцето ми завинаги е той!
-
SLACKER - Потребител
- Име в игра: SLACKER ; LEVSKI 1914 !!!