въпрос
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
въпрос
позволено ли е да си админ тук в megata и едновременно в друга верига ?
-
patek philippe - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: -
Re: въпрос
Мисля ,че е забранено и то строго
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
и аз това мисля, чакам отговор от по - главен
-
Кво ти пука кой къде e админ,важно е тука да върши работа. Аз съм бил админ в 3 вериги едновременно и съм се справял. Сега съм пак админ в една но нямам мерак да съм в повече защото скайпа ми прегрява
Ма си прав да докладваш някое админче,че тук повечето от тях не трябва да са админи повече от един сървар даже ,камо ли да са сървар админи, а недай боже и в други вериги
Ма си прав да докладваш някое админче,че тук повечето от тях не трябва да са админи повече от един сървар даже ,камо ли да са сървар админи, а недай боже и в други вериги
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Не мисля, че е забранено, но не е коректно спрямо веригата и колегите му тук.Админ с права в няколко вериги (сървъри) ще бъде раздвоен и времето прекарано в другата верига, ще е загуба на същото тук. Тоест няма да е на 100% полезен.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Добре познато за мен поне това , за това се отказах и си останах верен на мегата и е по-добре така. Наистина 100% си полезен на веригата защото и отделяш цялото си свободно време което си решил , че можеш да прекараш в игра, все пак да не забравяме ,че живота не е само цс и не може всяка секунда от свободното си време да я даваш на играта
- Faster
Adanos написа:Не мисля, че е забранено, но не е коректно спрямо веригата и колегите му тук.Админ с права в няколко вериги (сървъри) ще бъде раздвоен и времето прекарано в другата верига, ще е загуба на същото тук. Тоест няма да е на 100% полезен.
Не е забранено, но ако имаш сигнал ще ми е интересно да го чуя.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Faster написа: за това се отказах и си останах верен на мегата
фасти викаш си се отказал ок ---> http://prikachi.com/images.php?images/450/8265450U.jpg
а как ще обясниш това ?
http://prikachi.com/images.php?images/456/8265456w.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/457/8265457A.jpg
и факта че на 5ти юни си се отказал от правата ти в другата верига, след това се регистрираш там отново на 7ми юли, не намерих там кандидатурата ти, но по снимките които съм качил ясно си личи че имаш права там и на 13 юли пускаш отново кандидатура тук ? явно се мъчиш да доиш от 2 крави.
и защо излъга ? много некоректно и нагло от твоя страна не мислиш ли ?
-
фастер смятай какво двулично и комплексирано човече си,казвам човече,защото си нищожно същество! Ай цъкайте си там с аверчето редбул и ги гагвай и банвай там който те нарани душевно или морално,тебе и горепосочения индивид(да не сте гаджета),да не ви засегна нещо,извинявайте предварително,хахахах!
-
bozi4ka - Потребител
- Име в игра: bozi4ka
я по добре ходи се прегледаи тва че в умрелия ти сервер нема жив човек сами си го направихте и сега си яко комплексиран ама знаеш ли колко ми дреме аиде със здраве и приаятна игра в празния сервер хахаха
Manchester United
-
ReDBuLL_Bg - Админ
- Име в игра: ReDBuLL
37 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4