Малко забава ( не е мое творение )
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
Малко забава ( не е мое творение )
Вчера в детската градина Спас удари двама-трима Два терора Качулати Пуцат с Автомати Днеска Геймърката млада ни устрои тя засада Зад кашонче ни издебна Всичките ни е*на. Две кашета мързеливи зад кашонче са се скрили Гръмна флашка във лицето гризнаха дръвцето. Хитра Контра пак се скрила на таван се притаила Ламерският пак трещи Падат сумати глави. Слънчев Пикник край реката Контри дебнат във водата Първи взеха ни със Данчо После Крум и Панчо. Днеска рано от зарана Аз Терор реших да стана. Мама, Татка със Граната Лепнах за стената. Над прашасали полета пеят траурни звънчета Shadow с М-ката намина Контрата загина. Сам На Dusta Бомба Слагам и за HELP аз призовавам А пък Контрите налазват и ме пак прегазват. Няма кинти във Хазната връткам Дезърт във ръката Двама-трима падат мъртви ние сме безсмъртни. Терориста тоз тъпак пуснал си е мазен Хак Взема трима, Взема пет Маже всички ни наред Ламерите пак нахлуха сеят в сървъра разруха Хаковете са пуснали малките тъпаци. Все ме вземат през стената и ме Пуцат във Главата Писна ми да съм умрел Вземи тоя Shift и Del
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: G-n Dimitrov
Re: Малко забава ( не е мое творение )
Чък Норис терорист.
Чък Норис хвърлил граната на ярда, и убил 8 човека. Когато гранатата избухнала, убила още 50 играча.
Чък Норис хвърлил граната на ярда, и убил 8 човека. Когато гранатата избухнала, убила още 50 играча.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Хахахах. Забавно.
-
TheCharmedOne - Потребител
- Име в игра: TheCharmedOne
Хахах .. мерси за споделянето. Забавно е.
-
mrsuperman - Потребител
- Име в игра: asdasd213asd
4 мнения
• Страница 1 от 1