Когато се събудите, помислете, колко ценна е привилегията да сте жив, да дишате, да се наслаждавате, да обичате и след това превърнете този ден в значим. И не забравяйте да Благодарите за всичко това!
Когато се събудите, помислете, колко ценна е привилегията да сте жив, да дишате, да се наслаждавате, да обичате и след това превърнете този ден в значим. И не забравяйте да Благодарите за всичко това!
Търся си мъжки обувки онлайн и си мисля, че ако нещо не ми станат дали тия ще ми върнат парите. Нали уж имаше някакъв закон, че можело да ги върна в някакъв срок. Ама доставката сигурно ще е за моя сметка и двете посоки – някой връщал ли е?
Последна промяна TishoZZ на 04 Апр 2019, 16:13, променена общо 1 път
Последни новини около нашето Черноморие – общо взето всички туристи са разочаровани и съжаляват, че са почивали на нашето море, ами не са отишли в Гърция или Турция. Аз какво да кажа като никъде не мога да си позволя да почивам.
Последна промяна Mihaela_Sys на 05 Авг 2019, 10:55, променена общо 1 път
Наскоро ми се наложи да търся услуги от хамали в София, супер доволна останах. Преди да се реша обмислях какви ли не варианти, добре, че все пак взех правилното решение.