2. Вашето IP:-----
3. Nickname на администратора:
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Член 2
5. Разяснение:
Моля, прегледайте чата ! Не съм очаквал такова надменно поведение от страна на администратор ! Все пак това е една игра и не смятам ,че имаше нужда от страна на skill..еu да се вживява чак толкова ! След като си подадохме "репликите" един към друг мислех си ,че това беше всичко и аз нямах никакво намерение да продължа,обаче той продължи с подигравателни намеци,свързани с правописа вътре в самия чат на играта,които бяха абсолютно детински ! Следващият път по време на играта отидох за C4 ,но след като го видях се отказах ,в следствие на което бях "slay"-нат .Понеже от там тръгна всичко ,че не съм гледал радара.Знам,че подходът беше неправилен,обаче това беше моят начин да бойкотирам неговото арогантно поведение, след което той продължава и отгоре на всичко това се включва и Human подавайки му топка - "Human is dead. Mismatch. : skill toq radar...

Мисля ,че думата "лапе" може да се е възприел като обида ,която skill да се е възползвал от тази възможност да се държи безочлив.Обаче той продължи с неговото си поведение и аз му отговорих с - "Karna : da i ?" и след това бях гагнат ! Токсична среда , в която администраторите с правят шеги и злоупотребяват с правата си ,абсолютно намирам за ненужно това поведение ! Независимо дали ще получи предупреждие той или аз ,просто исках да се изкажа ,защото явно в самия сървър, на играчите не му се дават права да защитят себе си ,а биват гагнати просто ей така ,защото другия е админ и е по велик,а обикновения играч кучетата са го яли.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: https://dox.abv.bg/download?id=a360ccc80c
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust2 only