http://dox.bg/files/dw?a=7b35a863c1
1. Вашият nickname,Kacamun
2. Вашето IP:85.187.184.35
3. Nickname на администратора:3D | Radko
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение:Е не неиздържам,при това тоя пич ме банна за обиждане а дори дума несъм обелил
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=7b35a863c1 (Демо)
7. Сървърът, в който е направено доказателството:Deathmatch
Оплакване от 3D Radko
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
Kacamun - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Kacamun
-
JusT_InSaNe - Потребител
- Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*
Re: Оплакване от 3D Radko
OMG банна е за 4 седмици!
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
Гледам е банвал от банменюто сигурно в бързината е сбъркал копчето и е натиснал Swearing. Предполагам е искал да натисне Cheating например, защото играча играе със забранени команди. Крайно време е да го разберете или да му оставите бана или да сложите по сървърите защита за developer, щото и аз мога да летя из мапа с 300 фпс (което е забранено по всички сървъри и е хак, скрипт в чуждестранните, както и тук) и да се катеря на места на които е нужно още един човек...
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Командата девелопер е забранена единствени в джъмп сървъри и в HNS сървари,никаде другаде не е забранена команда,за твое сведение zxcv преди години абсолютно всяка събота имаше торнир в матрицата на който участвахме с моят тийм и съм си играл и с по 400 фпс и въобще не е било забранено,след като и ти можеш да летиш с 300 спийд което доста ме съмнява ,защото ако ти можеше да правиш това което аз мога,нямаше постоянно да ревеш че е Cheating,scripting i тн. Влез в 1 хнс сървър и виж ,ама сигурно там ще ревеш че всички са с хак защото го правят това,в който и сървър да влезнеш класик девелопера си е разрешен защото си е най-обикновена команда(с която ти неумееш да боравиш и затова си толкова враждебно настроен към мен,много поздрави от мен и се научи да играеш,а не дами наричаш ДЕВЕЛОПЕР-ХАК ),а и в случая какво съм направил за да бъда баннат ,умръзнами вече от тези безмислени банове,ето и демо имам на което няма нищо,в случая какво ме засяга мен той за какво е искал да ме банне след като ме е баннал за Swearing ,А ТАКЪВ НЯМА...
И незнам какво админа трябва да се изказва,той се изказа като ме банна ,аз пускам оплакване от него с приложено доказателство/опровержение че това не е така....
ZXCV ПОКАЖИ МИ КЪДЕ В ПРАВИЛАТА Е ЗАБРАНЕН ДЕВЕЛОПЕРА КАТО САМО ТОВА ПОВТАРЯШ ???? - viewtopic.php?f=2&t=428
И незнам какво админа трябва да се изказва,той се изказа като ме банна ,аз пускам оплакване от него с приложено доказателство/опровержение че това не е така....
ZXCV ПОКАЖИ МИ КЪДЕ В ПРАВИЛАТА Е ЗАБРАНЕН ДЕВЕЛОПЕРА КАТО САМО ТОВА ПОВТАРЯШ ???? - viewtopic.php?f=2&t=428
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
Бана е премахнат.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
7 мнения
• Страница 1 от 1