Криел си и си замазвал издънките ми в сървъра?

Недей така бе ще получа гъдел... Темата я отключих по простата причина, че ме обвиняваш че съм те гагвал 2 поредни мапа, а в случая беше веднъж втория път не е от мен! Тоест ти май трябва да се извиняваш, че ме обвиняваш, а не аз че съм те гагнал при положение, че спамиш! Когато някой спами се гагва това е! Дали ти харесва или не - правилата са такива! Кой се е оплаквал не ме интересува, всеки е свободен да попълва книгата за оплаквания, тук говорим че ти спамеше а аз съм те гагнал веднъж, а ти ме обвиняваш че съм те гагнал 2 пъти това е

Явно ти не разбираш, хвани прочети 2-3 пъти какво съм написал, защото във всеки пост обяснявам едно и също нека не си дразним нервната система с бавно развиващи държания

ТОчно и ясно написах кое, какво, що! АКо не сгряваш твой проблем

Нито съм тук да се заяждам нито да си губя времето

Нямам какво да се замислям над поведение, който има думата (ти нямаш както казахме) може спокойно да ми направи забележка, ако съм го заслужил или да вземе други мерки.
Ако преча на някой в сървъра е спокоен да дойде и да ми каже, ако трябва ще спра да влизам и да играя няма да свърши света

ЗА разлика от някои хора моя живот не се върти само около цс
Ако не си върша работата, админа ще прецени ще ми махне правата и готово ще спинкаш спокойно!
Демота няма какво да гледам админ чата също не е за спам до колкото съм запознат
Като цяло от цялата работа исках да уточним, че съм те гагнал само веднъж, а не два пъти

Останалото са разгъване на локуми, можеш да продължиш да ги разгъваш, аз нямам против, но нямам и намерение да губя време че то е безценно
Относно Кокала, просто ме кефи не е никак малко! Това мнението на друг какво е мен не ме касае!
Каквото имах да казвам съм го казал, нямам против никой, който му е неудобно да се спасява! Всичко хубаво!