Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за админ - momiche ;]]

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за админ - momiche ;]]

Мнениеот momiChe » 01 Яну 2013, 19:53

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- Ами с името: momiChe ,Както и в началото ,когато започнах да играя във веригата Ви ,но сега ми е (от вчера) Climb'up <> momiChe
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ Ами на 13 съм знам ,че това е голям проблем и преди ме отхвърлихте точно ,заради това ,но аз Ви гарантирам ,че годините не са важни и ще останете доволни от мен :)
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - Ами Вие знаете ,че аз преди играех ,но след време спрях и сега пак започнах да играя и то пак във вашата верига :) Такаче ,имам около месец ,два игра в сървър-а :)
4. От колко време играете ЦС. Еми отиват към 2 години и нещо .. ;)
5. Предишен опит като Админ. Ами да ,даже мога да Ви изброя тези места ,където съм се доказвала: CrossFire,Cs-Digiral,-=X3M=-,Dream's ,Danger ,Ro-ni и още други ,но в момента само за тези се сетих.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.- Ами сега докато е ваканция мога по 4-5 часа ,а когато започна училище ,мога да прекарвам в сървъра по 3-4 часа ,в свободно време и по 5. :)
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ В CS MegaGaming - Classic :)
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Ами аз един път не успях да стана админка и да се докажа ,за това опитвам пак с мисълта ,че наистина ще успея и ще мога да помагам с каквото мога в това начинание :)
9. Скайп за обратна връзка. Ами ,вече не ми е стария ,а друг (нов): zvezdata_shigo
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - Ами ,аз от батко ми се ''зарибих'' и той има приятели ,които играят и аз имам приятели ,които играят и като им спомена за веригата и сървърите ,ще докарам 5,10 човека още :),ако не и повече ,но неискам да давам напразни обещания :)

Поздрави и пожелания за здраве,радост,късмет и любов през новата година , momiChe ;]]

Post is locked fro editing from Report
Последна промяна momiChe на 01 Яну 2013, 20:57, променена общо 2 пъти
Преди да поискаш,помисли какво си дал.
Аватар
momiChe
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: momiChe ;]]

Re: Кандидатура за админ - momiche ;]]

Мнениеот az|sam|mm » 01 Яну 2013, 20:01

+1 като за начало :D :D :D :P :) (giggle)
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Мнениеот Imp Skype » 01 Яну 2013, 20:09

Не покриваш годините , но съм те виждал преди като си играла и не си спомням да съм имал проглеми с теб
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот khekhekhe » 01 Яну 2013, 20:11

за
sssssombody stop Me
Аватар
khekhekhe
Потребител
Потребител

Име в игра: JustTod

Мнениеот HeBuHHa » 01 Яну 2013, 20:18

За мисля че момичето ще се справи, днес за първи път я срещам във форума.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб ! :)
Аватар
HeBuHHa
Потребител
Потребител

Име в игра: HeBuHHa

Мнениеот Lamest » 01 Яну 2013, 21:02

За:)
Аватар
Lamest
Потребител
Потребител

Име в игра: Lamest /A/ ;praq ace s knife

Мнениеот dzak » 01 Яну 2013, 21:07

За класика годините са проблем. Не съм и убеден, че за толкова малко време(откакто играеш) си била админ в толкова много вериги. Това показва едно твое непостоянство. Не си ми направила и някакво впечетление, поне на този етап.
Против.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Mal6ansa* » 01 Яну 2013, 21:08

Против. Не си спомням да съм те виждал в класика,а играя предимно там,познат ми е ника ти но все пак не си ми направила кой знае какво впечатление :) Против съм и да се дават права на хора под определената възраст..Ако сега дадат права на тебе и други,които нямат годините ще претендират с това ,,че годините не са важни'' Играеш cs от 2 години,което също според мен не е достатъчно т.е нямаш кой знае какъв опит в самата игра,че да бъдеш админ.(нищо лично :) )
"Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея. "
Аватар
Mal6ansa*
Потребител
Потребител

Име в игра: Mal6ansa*

Мнениеот Report » 01 Яну 2013, 21:13

Без да се двуомя, поради не покриване на Изискванията за кандидатстване за Админ заключвам темата. Нищо лично, но тези изисквания важат за всички с пълна сила.

Само да добавя, че на няколко места си подавала кандидатура, не гледах дати и на едни пишеш, че си на 14 на други на 15. А тук пишеш, че си на 13. Не съм от хората, които се заяждат, но не е хубаво да предоставяш невярна информация. Живеем в ерата на интернет и в него се намира почти всичко :) Пожелавам ти успех.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Назад към Неодобрени кандидатури