2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/на 12 съм но мисля че заслужавам шанс.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming:Еми преди когато бях админ играех доста но с времето спрях CS заради играта SAMP но вече се върнах в CS и реших да дойда при вас понеже старите вериги за доста пропаднали.А сега започнах да играя пак и така с времето ще наваксам минути в сървъра
4. От колко време играете ЦС.:CS играя от близо 3г. само че бях спрял на 4-та година и сега отново съм тук зареден до горе )
5. Предишен опит като Админ.Да и то доста голям тези админи които ме помниха би трябвало да знаят каде съм играл (Danger-cs***-Ранк:Подръжка,Сървър админ на сървър с мод JailBreak,Ранк:Сърър админ,подръжка на мод Zombie Base Builder,Тук в csmegagaming админ в сървъра с мод Rats)
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Еми не знам поне 2часа със сигурност понеже като се прибера от училище съм на тренировки,излизам с приятели,уча,вечерям и след като се навечерям сядам малко на компютъра
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/Rats
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming:За да банвам хакерите (шегувам се за да има ред в сървъра понеже днес сутринта един хакер си цъкаше и нямаше админ който да го бан а аз не знаех скайповете на админите .
9. Скайп за обратна връзка.cech681
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming Еми не знам колко ми е по силите,но ще рекламирам по фейсбук,скайп и други сайтове и програми
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/Съжелявам но 0 понеже играя от няколко дена а нямам скайповете на админите пък и админи почети не виждам
Офтопик: