Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ - shEMETA

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за Админ - shEMETA

Мнениеот shEMETA » 22 Мар 2015, 23:50

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- shEMETA
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/- 14 ако може за изключение
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming- година с различни никове за сега съм с този
4. От колко време играете ЦС.- 3 години
5. Предишен опит като Админ.- iplay, plovdiv.bg , csstrike , cs varna , cs rampage
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.- по 3,4 часа и сървъра е нов и няма достатачно админи
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/- HNS
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- за да помогна на развитието на самата верига за да се наблюдава сървъра и така...
9. Скайп за обратна връзка.- ЛС. После скайп
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- околко 7-8
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/- нямам се пак сървъра е нов но съм писал по чата
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- занимавам се с цс от 3 години имам натрупан опит и сам от София
Аватар
shEMETA
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: shEMETA

Re: Кандидатура за Админ - shEMETA

Мнениеот DESSKKO » 23 Мар 2015, 00:15

Офтопик:
Извинявай ама ти прочел ли си правилата за пускане на кандидатура,защото там изрично пише ''кандидата не трябва да е под 16 години''.Как изобщо ти хрумна да напишеш ''ако може за изключение''?+това не покриваш изискванията...казвам ти го като бивш админ,аз ако бях щях да ти дам НЕ.Запознайте се с правилата и четете преди да пускате кандидатури,оплаквания и т.н.
Последна промяна dzak на 23 Мар 2015, 03:33, променена общо 1 път
Причина: Нямаш право да пишеш в кандидатурите за админи !
Аватар
DESSKKO
Потребител
Потребител

Име в игра: както дойде

Мнениеот [e]-f0rest- » 23 Мар 2015, 01:24

Офтопик:
Vito maikati deba zashto negovoto ostavi be pedro toi imali pravo da psihe tuk smotan oflux.maloumen pideraz
Последна промяна dzak на 23 Мар 2015, 03:24, променена общо 2 пъти
Причина: Писането на кирилица е задължително. Нямаш право да пишеш в кандидатурите за админи. Обидите тук никой не толерира. Потребителя получава бан за 1 седмица.
Аватар
[e]-f0rest-
Потребител
Потребител

Име в игра: e39

Мнениеот Vito » 23 Мар 2015, 01:37

1- Темата се заключва
2- Това към модераторите обърнете внимание на момчето явно му липсва (бан демек от форума пратете го на почивка)
3- Коментарите не съм ги редактирал аз "ебачо"
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот MORTAL » 23 Мар 2015, 09:49

Изключения за годините се правят само в сървър Ратс, но не винаги.
Играй още, пускай доклади ако има хакери, нека играчите и колегите те опознаят по-добре, с активното ти участие във форума, а когато навършиш годините (16) пак пусни кандидатура.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Неодобрени кандидатури