Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатури за АДМИНИ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатури за АДМИНИ

Мнениеот Sik » 04 Сеп 2015, 12:20

TtEeRrOoRrAa написа:От мен има ЗА,доста е редовен,не съм имал проблеми с него и мисля,че ще се справи!
Успех
(y)

Офтопик:
За пореден път така лековато даваш своето ЗА за твой съселянин и го правиш с пълното съзнание ,като знаеш че на този му е поредна кандидатура само че с друг ник и друга регистрация !!!! Ти май повече вредиш от колкото да помагаш като админ ,мисля че трябва да ти се преразгледа твоята кандидатура или да получиш наказание за това че умишлено подкрепяш хора от твоето село ,който не са били одобрени преди !

Офтопик:
п.с. Сега си направих труда да ти прегледам профила ,от 12 кандидатури си дал само 4 За като двама са от Соколец другите двама са бивши админи ,за останалите 8 Не или пас ! Това си е пълна тенденция за прокарване на админи само от Соколец !
Някой главен да му обърне внимание ,да не стане като Faster !
Аватар
Sik
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Sik

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 04 Сеп 2015, 13:03

Sik написа:
TtEeRrOoRrAa написа:От мен има ЗА,доста е редовен,не съм имал проблеми с него и мисля,че ще се справи!
Успех
(y)

Офтопик:
За пореден път така лековато даваш своето ЗА за твой съселянин и го правиш с пълното съзнание ,като знаеш че на този му е поредна кандидатура само че с друг ник и друга регистрация !!!! Ти май повече вредиш от колкото да помагаш като админ ,мисля че трябва да ти се преразгледа твоята кандидатура или да получиш наказание за това че умишлено подкрепяш хора от твоето село ,който не са били одобрени преди !

Офтопик:
п.с. Сега си направих труда да ти прегледам профила ,от 12 кандидатури си дал само 4 За като двама са от Соколец другите двама са бивши админи ,за останалите 8 Не или пас ! Това си е пълна тенденция за прокарване на админи само от Соколец !

Офтопик:
Аз не гледам кой от къде е гледам дали е редовен,а това показва gametrackera гледам как се държи във сървъра дали съм имал проблеми не не съм имал и тия неща ми стигат за да му пиша ЗА!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот Sik » 04 Сеп 2015, 13:21

TtEeRrOoRrAa написа:
Sik написа:
Успех
(y)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:
Аз не гледам кой от къде е гледам дали е редовен,а това показва gametrackera гледам как се държи във сървъра дали съм имал проблеми не не съм имал и тия неща ми стигат за да му пиша ЗА!

Е как се даваш За за Соколци ,а за другите пас или Не ? Аре моля те,тенденциозен си от всякъде ! Поне не дейсе опитва да лъжеш само гледай :

[color=#FF0000]Re: Кандидатури за АДМИНИ
Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 03 Сеп 2015, 21:20

От мен има ЗА,доста е редовен,не съм имал проблеми с него и мисля,че ще се справи!
Успех (y)
Тоя е от Соколец и даваш За !

А тук :
Re: Кандидатура за Админ - OKNTW--
Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 10 Авг 2015, 00:12

Adanos написа:
Тук май всички сте или от Соколец или имате роднини там! От 500 човека население, 450 играят ЦС :D

Само аз и Animals сме от Соколец!Не е 500 човека,а около 700-800 човека,има много млади хора 6,7 годишни лапета играят цс!

По темата: Ще му дам ЗА,не че има роднини в Соколец,а това че не лъже като другите,например като оня History,винаги имам доверие към честни хора засичам го често в Д2 и в класика не съм имал проблеми с него,не е конфликтна личност и щом има опит като админ мисля,че ще се справи!

Успех! (y)
[/color]
Пак за Соклеца !

А да ти вадя ли сега 8 те мнения как си Пас или НЕ? Защото ти други мнения нямаш искаш ли ? Най добре да ти прегледат профила какво си писал и ще лъсне истината ! За наказание си и махане на права за тенденцията ти "подкрепям само кой ми е роднина и комшия ,без значение колко ника има и се опитва да лъже " това те прави съучастник в лъжата!
Аватар
Sik
Потребител
Потребител

Име в игра: Sik

Мнениеот freak0ff » 04 Сеп 2015, 13:41

То е ясно, че ще бъде отхвърлен.
Терора не става нито за играч, нито за админ. Обиждай се, прави каквото искаш, но това е самата истина.
На този не му давайте да коментира кандидатурите!! Първо ти се научи да си вършиш работата на администратор и после предлагай някой за админ или давай своето ЗА!

Соколските пръчки според мен нямат място в тази верига.

Предполагам на всички им е ясно, че и аз съм твърдо ПРОТИВ!!

Предлагам темата да бъде заключена до изказването на Admin.
Аватар
freak0ff
Потребител
Потребител

Име в игра: rAu$$

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 04 Сеп 2015, 14:23

Офтопик:
Sik, и този играч е от Соколец viewtopic.php?f=57&t=8617 виж какво съм написал! Повече няма да пиша,ако има нещо пишете на ЛС и моля новообранците да не ми казвам за какво ставам за какво не,къде имам място и къде не!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот Admin » 04 Сеп 2015, 16:47

freak0ff написа:То е ясно, че ще бъде отхвърлен.
Терора не става нито за играч, нито за админ. Обиждай се, прави каквото искаш, но това е самата истина.
На този не му давайте да коментира кандидатурите!! Първо ти се научи да си вършиш работата на администратор и после предлагай някой за админ или давай своето ЗА!

Соколските пръчки според мен нямат място в тази верига.

Предполагам на всички им е ясно, че и аз съм твърдо ПРОТИВ!!

Предлагам темата да бъде заключена до изказването на Admin.

Преди на коментираш сървърни админи виж кога за последно си влязъл в сървъра в който имаш /имаше/права. Чаках да видя кога ще ми пишеш, че нямаш, но явно няма да стане и затова и от тук изхфърчаш.
По кандидатурата - НЕ.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна