Продължаваш да показваш, че нямаш грам уважение. Всеки е тук да се забавлява и никой не е е на заплата. Устати хейтъри като теб си имаме достатъчно, които да създават излишно напрежение. Имаш няколко предупреждения и банове от различни хора в този форум заради твоето държание. Гледам, не бързаш да го поправиш и отново нападаш с епитети екипа в твоята безпомощност за нещо друго, По нищо не се различаваш от соколските, фоксита и т.н., същият като тях си.
Аз не мога да се съглася, че ще стане нещо различно ако се върнеш в екипа. Трябва ни пример, че не сме толкова "прости" и с едно подмазване вчерашните хора, които търсят внимание под всякаква форма, днес да ги правим админи. Против.
Кандидатура за админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Кандидатура за админ
Ставаш за админ, бил си такъв и знаеш как са нещата.
За.
За.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Офтопик:
Не знам как такъв двуличен човек като теб, който постоянно говори против админите, прави се на светец като пусна кандидатурата, а преди това си беше същия отворко, има желание да дойде в този екип. Не мога дори да си помисля как колегите дават ЗА при положение, че всички сме се нагледали на сеира ти във форума и сървърите, обиждаш, как клеветиш всеки и се опитваш да настройваш някои колеги един срещу друг. Освен това ТИ си един от хората с високото самочувствие, честно казано мислех, че си по-голям, а то какво се оказа - 17 годишно момче ми говори за морал, за заслуги, казва ми, че не разбирам от хакери и ме порицава как да си върша работата.Кой беше ти? Казах ти, онзи отгоре може да съди, не ТИ!!! За качества ги имаш, преди не беше редовен достатъчно затова ти махнаха и правата, тука от 5 дена си по-редовен и хоп кандидатурка. Аз лично съм ПРОТИВ , след като се опитваме да разкарваме двуличници, отворковци и всякакви, които развалят екипа и веригата като цяло, тва да станеш ти админ си е чист автогол. Както ти се държиш към мен и аз така ще се държа, независимо дали си колега или не. На това мнение съм, за всеки, който се прави на палячо. Аз не съм ти казвал нищо и те уважавах докато беше в екипа, после ми казваш, че това съм бил заслужил да ми се правиш на светец и да си на всяка манджа мерудия. Който както иска да ме разбира, всеки си има мнение, аз такова поведение НЕ толерирам и винаги ще бъда ПРОТИВ, ако ще да е най-добрия админ. Моите уважения, ама това няма стане.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
И от мен ПРОТИВ! Причините са изброени от Curkata и най-вече dzak.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Против!
Беше админ и горе долу се справяше.Не съм имал проблеми с теб, но в момента с който остана без права започна да нападаш веригата.Всеки ден псуваше в чата като каруцар.
Какво ще си помислят редовните играчи като всеки ден ти четат глупостите и псувните, а от утре си отново с права...?
Беше админ и горе долу се справяше.Не съм имал проблеми с теб, но в момента с който остана без права започна да нападаш веригата.Всеки ден псуваше в чата като каруцар.
Какво ще си помислят редовните играчи като всеки ден ти четат глупостите и псувните, а от утре си отново с права...?
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
Докато хора пишещи +1 систематично, просто за мнение и такива, които не са ме засичали в игра с месеци и влизат в сървърите 1 на седмица най-много и такива, които единствената радост в живота им е да сложат на някого форумно предупупреждение или бан няма да стане по-добре.За вас комплексарчета е по-важно кога някой какво е написал в супер важния чат за еди кой си и то ви е аргумента на вас.Но това нито ще ви направи по-добри админи нито по-добри играчи.Общо взето всички комплексирани плиткомозъчни, които очаквах да пишат си казаха НЕ.Нормалните хора си казаха аргумент защо дават ДА.За останалите чата на форума е по-важен.
А най-смешното е когато хора влизащи 1 в седмицата в сървърите и 3 в седмицата във форума имат мнение за всичко и всички, базирано на ....чата
После пак на такива като последните 4-ма ме питайте защо се държа така с тях.
А най-смешното е когато хора влизащи 1 в седмицата в сървърите и 3 в седмицата във форума имат мнение за всичко и всички, базирано на ....чата
После пак на такива като последните 4-ма ме питайте защо се държа така с тях.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Мислех да си спестя коментара, защото се колебаех. Все пак най-важното е да разбираш играта, когато ще ставаш админ, а ти я разбираш много добре - спор няма. Заради изцепките в чата се чудех...
Благодаря ти, че ми помогна да реша по-лесно как да гласувам
Причислявам се към "комплексарчетата" и ти давам и своето НЕ!
Благодаря ти, че ми помогна да реша по-лесно как да гласувам
Причислявам се към "комплексарчетата" и ти давам и своето НЕ!
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Показваш неуважение към Екипа, това са хора на които аз съм се доверил, което е автоматично неуважение и към мен. Мислиш си, че знаеш всичко и си най толерантния човек, но това не е така. Няма да допусна да се трови обстановката в екипа и затова няма да ти дам права тук. Това е на този етап, ако видя, че си оправиш отношението, ще мисля.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури