1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- ScReaM ;]]
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/- 17
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming- Аз сървъра си го играя от 1 година и половина, но не толкова редовно, защото си го играех като хоби преди. Иначе ми е от любимите сървъри и си разцъквам по някога.
4. От колко време играете ЦС. Цс играя от 8 годишен, но естествено не съм я играл постоянно. За неопределено време ми омръзва, но после пак я почвам!
5. Предишен опит като Админ. Админ опит имам добър, бил съм доста пъти Админ, даже до преди седмица бях Админ в една верига, но тя се разпадна.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Зависи от деня, разбира се, колкото може повече от 2-3 дена започнах да влизам по сериозно, днес ще отделя малко повече от обикновенното. Да кажем 1-2 часа. През почивните дни по повече.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ CS MegaGaming Dust2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- Заради хакерите и спамерите главно! Трябва да има ред в сървъра.
9. Скайп за обратна връзка.- ignat_02
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- 3-4.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/- За сега не съм, но съм виждал няколко пъти хакери, но те винаги излизат, когато се опитам да се оплача и все ми се не оспявам да им взема ип-то.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- Аз съм от Пловдив и се занимавам с футбол, естествено и с училището!
13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? Разбира се! Даже сега ще ги прочета отново.
НОВО 14. Добавете линк към ника Ви в http://www.gametracker.com или http://www.gametracker.bg с изиграното време в сървъра за който кандидатствате. - http://www.gametracker.com/player/ScReaM%20;]]/31.13.221.78:27015/
Незнам защо, минутите трябва да са много повече, но както и да е.
Кандидатура за Админ - ScReaM ;]]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
Кандидатура за Админ - ScReaM ;]]
Последна промяна ScReaM на 17 Яну 2016, 15:18, променена общо 1 път
-
ScReaM - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ScReaM ;]]
Re: Кандидатура за Админ - ScReaM ;]]
В профила ти пише че си на 17 казваш че си на 16 ? ""За неопределено време ми омръзва, но после пак я почвам!"" и какъв ще е смисъла да имаш права като ти омръзва ?! 3 то ако трябва да издребнявам още нямаш 2 месеца липсват няколко дни скоро не съм те виждал и в д2 нямаш подадени сигнали както и мнения в форума трябва да си активен както в форума така и в сървъра ... ако не ме лъже паметта доста пъти съм те и гагвал и киквал заради обиди .. ПАС от мен
-
DOHC - Потребител
- Име в игра: DOHC ?!
ScReaM написа: 4. От колко време играете ЦС. Цс играя от 8 годишен, но естествено не съм я играл постоянно. За неопределено време ми омръзва, но после пак я почвам!
И как може да сме сигурни,че утре няма пак да ти омръзне ? Трябват ни сериозни хора !
ScReaM написа:6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Зависи от деня, разбира се, колкото може повече от 2-3 дена започнах да влизам по сериозно, днес ще отделя малко повече от обикновенното. Да кажем 1-2 часа. През почивните дни по повече.
Понеже от 2,3 дена влизаш по сериозно и днес ще отделиш повечко време,заслужаваш ли да получиш права.Замисли се сам.
ScReaM написа:11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/- За сега не съм, но съм виждал няколко пъти хакери, но те винаги излизат, когато се опитам да се оплача и все ми се не оспявам да им взема ип-то.
Нямал си достатъчно желание.Не пиши глупости.
ScReaM написа: 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? Разбира се! Даже сега ще ги прочета отново.
"Даже" да ги беше прочел преди да пуснеш кандидатурата.Може би щеше да разбереш,че ти трябват 2 месеца.Т.е. НЕ си запознат.
Като цяло мисля,че си несериозен,много бих се радвал ако ми докажеш,че не съм прав.
Трябва да се докажеш пред веригата и пред колегите за да получиш нашето съгласие.
Приятна игра в сървърите,бъди активен,правата не се дават подарък,трябва да си ги заслужиш.
НЕ
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Два месеца в форума може да се каже, че имам, ако сте за няколко дни..... И играта скоро няма да ми омръзне, това беше преди. Усилено се занимавам с Цс така че няма как да ми омръзне скоро. Друго, под "Нямаш достатъчно желание! Не пиши глупости" нищо не разбирам. Много се извинявам за това, че пиша по кандидатурата.
-
ScReaM - Потребител
- Име в игра: ScReaM ;]]
-
wihyr - Потребител
- Име в игра: wihyr-a
Ниска активност във форума и сървърите, без нито един доклад за хакер. Според мен ти трябва още време. Бъди по-редовен във веригата и качвай доклади за нарушители, също така се дръж на ниво и след време, ако всичко това е на лице, ще получиш моето ЗА. Успех!
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Мисля, че ти е рано на този етап. Играй, забавлявай се и като му дойде времето опитай пак.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури