Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура За Бъдещ Администратор

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура За Бъдещ Администратор

Мнениеот kiddo » 05 Яну 2015, 19:24

Въпроси на който трябва да отговорите:

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming. kiddo
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming. Играя вече повече от две години
4. От колко време играете ЦС. Играя Counter Strike от седем години , но не пълни.Тоест с прекъсвания
5. Предишен опит като Админ. Да Разбира се че имам .Няма логика да пускам Кандидатура ако Нямам
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Колкото ми позволи личният и професионален живот
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/.Cs Megagaming Dust 2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. Защото забелязвам, че не винаги има админи и искам да помогна с професионализма си ! Да се играе без хакери и хора които постоянно псуват! Мисля , че повечето ме познават и ще съм полезен за сървъра!
9. Скайп за обратна връзка.На лично съобщение - Защото се блокват на секундата .
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming.Двама играещи за много
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /
ориентировъчно/.Не съм ги броил но съм Подавал в форума ,сървърите а дори и в скайп
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. Казвам се Илян ,Обичам през свободното си време да патувам ,Любител съм на спорта и по-точно на Високите Скорости .От Ески Зара съм ,Служител съм в Държавна Служба и си развивам опита до момента който имам (отностно работата). :) Ако съм пропуснал някой въпрос моля да ме извините :)
Поздрави :Старозагорско Про ! :)
kiddo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: stzmans

Re: Кандидатура За Бъдещ Администратор

Мнениеот zxcv ;> » 05 Яну 2015, 19:28

Аз съм против. Причините не са лични и те са: Лошо държане, куп нарушения в миналото във форума и сървърите, прекалено голямото самочувствие, което дразни обстановката и кара играчите да те обиждат - тоест ти ги провокираш. Аз съм сигурен, че от хакери разбираш, но ние не търсим админи само заради това, успех!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот AmonRA » 05 Яну 2015, 19:28

ще ти дам ЗА на по-късен етап! искам да видя дали си "пораснал" или още си нагло момченце което си е повярвало :)

П.С сега се вгледах в ключовата дума БЪДЕЩ така че и ти си знаеш че сега... "слабо" но пък е хитро понеже насочваш вниманието към себе си а с това си действие вярвам че ще видим др. страна на кидо и вероятно си осъзнал че да се правиш на мъж пред клавиятурата е меко казано смешно :)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот awaq » 05 Яну 2015, 19:53

zxcv ;> написа:Аз съм против. Причините не са лични и те са: Лошо държане, куп нарушения в миналото във форума и сървърите, прекалено голямото самочувствие, което дразни обстановката и кара играчите да те обиждат - тоест ти ги провокираш. Аз съм сигурен, че от хакери разбираш, но ние не търсим админи само заради това, успех!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот dzak » 06 Яну 2015, 01:36

Ще ми кажат, че отново си пробутвам приятелите, но ще спомена, че това няма да е първия играч, който с поведението си е провокирал не един и двама и има права в сървъра. От мен има За - знае какво се прави и ще се справи.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот SEXY_M » 06 Яну 2015, 01:42

Аз съм твърдо против изцепките и закачките който кидо правеше и се надявам да се е променил и наистина да бъде полезен за веригата. Мисля че може да му се даде шанс и да видим как ще прогресира. Мисля че доста колеги, също и АЗ бяхме черни овчи във веригата но си спечелихме пак доверието и наистина държанието на Кидо е малко променено. Това са моите виждания и съм ЗА по кандидатурата.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот rk2k » 06 Яну 2015, 01:58

Защо да не му се даде шанс! Добър играч=Добър админ! Ако има изцепки от негова страна(с мен не имал проблем)много лесно става да не е админ ! Аз съм бил винаги за това добри играчи да стават админи ! Даже и за ПЕНАТА бих дал За ,защото е добър играч и подавал сигнали много за хакери и то 90% верни.Това че се държал като лапе ,да ме псува по ЛС не ми дреме .защото ако сме на 4 очи ,едва ли би ми се правил на тарикат !!! Аз съм ЗА добрите играчи да са админи и не ми пука дали dzak или друг колега го пробутва ,защото и аз имам играч който като направи 2 месеца и се научи на правилата на сайта ,ще го предложа !Успех!
Но да не забравяме най-важното ,че промяната трябва да състои в това че след като стане част от един екип трябва да спазва всички правила и да дава пример ,ако не аз ще съм първия който ще подам сигнал срещу него !
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот fps » 06 Яну 2015, 02:05

Аз също съм За ! В Dust 2 не играя, но съм го засичала в ДМ . Успех ! :)
Никога не бъркай моя характер с моето отношение.Моят характер зависи от мен,а моето отношение - от твоето поведение!
Аватар
fps
Потребител
Потребител

Име в игра: fRageR

Мнениеот BARCELONA FAN » 06 Яну 2015, 05:10

От скоро е доста редовен и учудващо не създава проблеми! Наистина е много надменен, но това е нормално. По-силните мачкат по-слабите, такъв е живота. Мое мнение! Но с влизането в екипа ни, надявам се, че ще го промени. На няколко пъти го местя от по-слабите, той нищо не казва и продължава да играе. Дори днес ме пита, дали да мине от по-слабия отбор. Уважавам това! Гласувам със "ЗА" !

Офтопик:
Ако бъде одобрен, предлагам да получи права и в класик, защото играе и там.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Vito » 06 Яну 2015, 08:58

Приятелче ми е лошо от него не съм видял,и като игра и като държание,вярно е провокират ли го понякога избухва,но напоследък когато го засека в сървърите се държи учудващо добре,ясно е че е добър играч и разбира от хакери, давам моето ЗА.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури