MORTAL написа:Открийте разликите:
1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming -- Top Mrusnica <3 { }
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-- 17
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming -- 2 месеца и половина, даже май 3
4. От колко време играете ЦС. -- 12 годишна
5. Предишен опит като Админ. -- Да имам в една голяма верига и няколко малки сървърчета
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. -- Колкото и попринцип почти цял ден
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ -- Dust2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming -- За да вкарам малко ред в сървъра, и да наблюдавам за хакери
9. Скайп за обратна връзка. -- cwe7inka17
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming -- Доста, досега поне 5-6 съм вкарала, ако не и повече.
1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming -- [sk]ATAN_ZvqqRa
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-- 17
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming -- 2 месеца и половина,
4. От колко време играете ЦС. -- 8 година
5. Предишен опит като Админ. -- Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. -- не се знае всеки си има живот !
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ -- Fy_maps
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming -- За да вкарам малко ред в сървъра, и да наблюдавам за хакери
9. Скайп за обратна връзка. -- ivan_9_22
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming -- Доста, досега поне 5-6 съм вкарала, ако не и повече.
А по кандидатурата:
Предишната кандидатура ти е от 3 Февруари 2013 г. Трябва да минат два месеца, за да пуснеш нова кандидатура.
Помагаш за хакери, редовно ги казваш по скайп, във форума и в играта, но правилата са си правила
бих казал че е копирал малко на Цвети кандидатурата