Кандидатура за админ - cBuHcKu u3pecKu
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Кандидатура за админ - cBuHcKu u3pecKu
В Ратс не играя и нямам никакви наблюдения, но само заради лъжите давам ПРОТИВ!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Аз лично не виждам къде ги виждате тези лъжи но ок, не ми пука дори ако отхвърлите и тази кандидатура няма да пускам повече, и не това не е заплаха или нещо такова само казвам че повече няма да си правя труда да пускам кандидатури. И като допълнение моля да обясните къде точно виждате лъжа в тази кандидатура.
-
John Rambo - Потребител
- Име в игра: nPnG#.cBuHcKu u3pecKu
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
НЕ от мен !!!
-
lqlqlqlq - Потребител
- Име в игра: lqlqlqlq
John Rambo написа:1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - cBuHcKu u3pecKu
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 16
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - Почнах преди около 4 години после спрях, за 1 година може би но вече почвам да играя редовно
4. От колко време играете ЦС. - От малък, може би на 9 години почнах
5. Предишен опит като Админ. - В дъст 2 онли но не във ваши сървъри. Доста хора превъзпитах.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - Всеки ден по обяд - около 2 часа , вечер пак около 2 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ - РАТС
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Мисля че когато влизам да играя ( в периода който споменах по-горе) почти никога не е имало админ. А вече четвърти път ми се случва да играя със или срещу хакер
9. Скайп за обратна връзка. batkoto_tatkoto
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - От зарибените ми приятели често играя с около петима, така че някъде толкова
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ Поради липса на админ - доста, обаче само в чата, не съм писал тема под формата на оплакване.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. Ами казвам се Стоян, от село Лесново съм, на 16 съм уча в град Елин Пелин.
НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? - На други сървъри съм ги чел наскоро прочетох и тези така че горе-долу - да
Много противоречия !
Бил си админ под 14 год в други сървари ,по принцип е не възможно ако не си излъгал яко ,иначе няма верига да прави админи деца ! Ако си бил СМС тогава може .
Бил си на 9 кога си почнал ,4 години си играл тук но никой не те помни ,1 год не си ,значи 9+4+1 =14 год трябва да си ,и пак е съмнително ?
Играеш често а почти админи няма ,значи не ги знаеш кой са май?
А най готиното което си написъл
"А вече за четвърти път ми се случва да играя със или срещу хакер "
Се няма админи пък само за четвърти път?
И не си на повече от 15 год ,и не си направил впечатление ни с игра ни с пресъствие май май няма да стане?!
И си смени ника ,че само за свински изрезки не бих ти дал права ако бях аз ,ника е заедлив !
Роджер колко и да се правиш на инспектор и човек със супер логика и с интилект на мисълта и писмеността, май си оставаш самотника живеш при мама на 45год,само се чудя как не го изкара , че е оня как беше фоз или .... ! Намали пиенето и напусни дома си вече си голям избери свободата !!!!/Go Go Go Go
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Не съм го засичал!
Пас !
Успех !
Пас !
Успех !
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
И аз мисля, че не си достатъчно редовен. Преди влизаше често и имаше добро отношение към останалите, но отдавна не сме се засичали.
Другото, което според мен ти липсва е това, че не си убедил нито един колега, че разбираш от хакери.
"НЕ" и от мен, на този етап.
Другото, което според мен ти липсва е това, че не си убедил нито един колега, че разбираш от хакери.
"НЕ" и от мен, на този етап.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Sik написа:John Rambo написа:1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - cBuHcKu u3pecKu
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 16
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - Почнах преди около 4 години после спрях, за 1 година може би но вече почвам да играя редовно
4. От колко време играете ЦС. - От малък, може би на 9 години почнах
5. Предишен опит като Админ. - В дъст 2 онли но не във ваши сървъри. Доста хора превъзпитах.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - Всеки ден по обяд - около 2 часа , вечер пак около 2 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ - РАТС
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Мисля че когато влизам да играя ( в периода който споменах по-горе) почти никога не е имало админ. А вече четвърти път ми се случва да играя със или срещу хакер
9. Скайп за обратна връзка. batkoto_tatkoto
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - От зарибените ми приятели често играя с около петима, така че някъде толкова
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ Поради липса на админ - доста, обаче само в чата, не съм писал тема под формата на оплакване.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. Ами казвам се Стоян, от село Лесново съм, на 16 съм уча в град Елин Пелин.
НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? - На други сървъри съм ги чел наскоро прочетох и тези така че горе-долу - да
Много противоречия !
Бил си админ под 14 год в други сървари ,по принцип е не възможно ако не си излъгал яко ,иначе няма верига да прави админи деца ! Ако си бил СМС тогава може .
Бил си на 9 кога си почнал ,4 години си играл тук но никой не те помни ,1 год не си ,значи 9+4+1 =14 год трябва да си ,и пак е съмнително ?
Играеш често а почти админи няма ,значи не ги знаеш кой са май?
А най готиното което си написъл
"А вече за четвърти път ми се случва да играя със или срещу хакер "
Се няма админи пък само за четвърти път?
И не си на повече от 15 год ,и не си направил впечатление ни с игра ни с пресъствие май май няма да стане?!
И си смени ника ,че само за свински изрезки не бих ти дал права ако бях аз ,ника е заедлив !
Роджер колко и да се правиш на инспектор и човек със супер логика и с интилект на мисълта и писмеността, май си оставаш самотника живеш при мама на 45год,само се чудя как не го изкара , че е оня как беше фоз или .... ! Намали пиенето и напусни дома си вече си голям избери свободата !!!!/Go Go Go Go
Сик първо и ти си подобри малко логиката и чети по добре като казах че съм играл 4 години и после 1 не имам предвид че през тези четири години има една в която не съм цъкал толкова често.
И да на 16 съм и не виждам как точно ти го прецени че не съм. Повечето админи ги знам като:
shit happens , lqlqlqlq,We Own It/ THE FLASH!, ApuaHa и доста други. А колкото че често не е имало админ - това съм забелязал в промеждутъка в който влизам. А това че около 4 пъти съм играл с/срещу хак това е защото сървърите са добре "охранявани" и рядко се засичат хакове. А колкото до ника ми, нищо лошо не показва, за мен е забавен и нямам намерение да го променям. А и доколкото знам правилата потребители нямат работа тук така че.... ти си знаеш.
А колкото до shit аз съм те засичал често, просто наскоро много пъти сменях никове (LostSquad, .:PrepareYourAnus:. , KocMaT OpaHryTaH и др.) и ти най-вероятно не си ме познал.
-
John Rambo - Потребител
- Име в игра: nPnG#.cBuHcKu u3pecKu
Разбирам желанието ти да станеш админ, но от много скоро си в ратс и не толкова редовен. Да може да има промеждутъци в които да няма админи, но в повечето време има. Не се отказвай да се кандидатираш и не за друго а ми харесва как се изказваш. Грешки прави всеки ако си е взел поука от тях те се забравят.
На този етап играй, забавлявай се и докажи, че разбираш от хакери и като му дойде времето се опитай пак.
На този етап играй, забавлявай се и докажи, че разбираш от хакери и като му дойде времето се опитай пак.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури