Много псуваш, обиждаш и кълнеш. Имал си не малко gag и slay заради това. Но пък разбираш от играта, което е по-важното. Но ако ти се дадат права, ще трябва да се гагваш сам в началото на рунда, за да няма изцепки.
За.
Кандидатура за админ - Antonio Montana
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
MORTAL - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Re: Кандидатура за админ - Antonio Montana
Всеки за теб е хакер, постоянно псуваш, обиждаш, кълнеш и какво ли не. Никакви сигнали не съм виждал, само сълзи и псуване. Моето мнение е, че няма да се справиш. Не ти давам просто против, а ти давам ОГРОМНО ПРОТИВ!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:Всеки за теб е хакер, постоянно псуваш, обиждаш, кълнеш и какво ли не. Никакви сигнали не съм виждал, само сълзи и псуване. Моето мнение е, че няма да се справиш. Не ти давам просто против, а ти давам ОГРОМНО ПРОТИВ!
ахахх "Всеки за теб е хакер" ок ... специално на теб съм ти казвал , когато е имало хакери и си банвал , ама щом казваш , че не си виждал сигнали ок
-
AntonioMontana - Потребител
- Име в игра: Antonio Montana
Нямаше да се изказвам,но с това държание няма как,не знам дали си редовен или разбираш от хакери,но имаш лошо държание и това ми стига!
От мен имаш Против !
От мен имаш Против !
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Не съм много редовен в гг,но понякога влизам и съм те засичал да псуваш като каруцар.При теб има два варианта,ако получиш правата или ще се стегнеш и ще спазваш правилата или хептен ще злоупотребиш с хората и ще правиш,каквото ти скимне.При това положение съм ПАС тъй като незнам на къде ще те избие.
-
wihyr - Потребител
- Име в игра: wihyr-a
Не съм останал с добри впечатления. Даже обратното,но като цяло е редовен. Ако оправиш държанието, може и да гласувам с ДА, за момента твърдо НЕ : )
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Име в игра: $tef@to
Не местя кандидатурата за да не е в отхвърлени и после да чакаш още два месеца, но я заключвам.
Ще я отключа след 1 месец да видя дали има промяна в държанието ти и тогава ще взема окончателно решение.
Сега си на кантар, за мен държанието е важно точно толкова колкото и да разбира човек от хакери. Играчи се губят както от грешни банове така и от лошо държание на админ.
п.п. както казах по горе за мен и държанието е важно а ти доказа, че по горе хората които не те подкрепиха за лошо такова са били прави. Може да не помниш, но се направи на интересен точно на мен, снощи в Ратс, което ме навежда на мисълта, че с играчите без админи ще е още по зле държанието ти.
Ще я отключа след 1 месец да видя дали има промяна в държанието ти и тогава ще взема окончателно решение.
Сега си на кантар, за мен държанието е важно точно толкова колкото и да разбира човек от хакери. Играчи се губят както от грешни банове така и от лошо държание на админ.
п.п. както казах по горе за мен и държанието е важно а ти доказа, че по горе хората които не те подкрепиха за лошо такова са били прави. Може да не помниш, но се направи на интересен точно на мен, снощи в Ратс, което ме навежда на мисълта, че с играчите без админи ще е още по зле държанието ти.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури