restless написа:Тука стана като на лафче , айде локвайте и след 20 дни примерно да пусне пак кандидатура и да покаже, че може да пише.
Много си прав, точно това ще направя.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
restless написа:Тука стана като на лафче , айде локвайте и след 20 дни примерно да пусне пак кандидатура и да покаже, че може да пише.
KoMnoT написа:Може да е редовен, но е неграмотен. Твърдо НЕ!bgtv написа:Можели нйакой да ме маха бана заштото нйакой админ банвал незнам кой банвал не пише името на човека само писа
Kicked : You are BANNED. Check your console ако може махайте бана ако махате много ште благодарйа
...no comment...
s0B!EsK!BG ;] написа:ас му казах даме направи screns ама той неме направи само ми каза пази демото и ас пазих !
s0B!EsK!BG ;] написа:http://www.speedtest.net/result/2541514055.png еми моят нет е силен ас мога отварям един сервер и компа мие силен !!
S0K0LsKi TaRiKaT написа:Като ме праи снимките появи това нещо (Your photos can not be saved!) не виждаш ли
sokolsko style ! написа:нали видях че прави ти 4 слимки сложи и 2 те да те видим че неси хакк беше с валл
king size puf paf написа:1.Име, с което играете в сървърите:sdd
2.Възраст: 17
3.Скайп за връзка:okito_981
[sk]ATAN_ZvqqRa.><^^ написа:elite ас приетлисам в клана !!!
Admin написа:Както обещах, отварям темата за да видим има ли промяна в грамотността на кандидата.
Назад към Неодобрени кандидатури
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта