2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/11 но искам да кажа че имам опит и ви моля за шанс ако искате можете да ми дадете само слей това не е проблем за мен понеже ще съм в тестов период мисля че заслужавам шанс заради опита си ,но вие преценявате и понеже не искам да нахалствам можете да стигнете до този въпрос да видите на колко съм и да ме отхвърилте но помислете и ние малките заслужаваме шанс
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming:Не знам от колко играч може би няколко седмици и сървърите ми харесаха особено Rats-a та по темата не знам от колко време ако имате Game-tracker вижте с тези никове по горе колко съм играл
4. От колко време играете ЦС.:Играя CS от някъде 2,3 години
5. Предишен опит като Админ.:Огромен бил съм Сървър админ дори подръжка в danger,extar-P.administrator,moderator,adrenalin-moderator,wpf-moderator и още много които вече са свалени или не съществуват
Офтопик:
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.:2,3часа на ден зависи от положението понеже както виждате съм на 11 но съм зает трябва да уча да ходя на тренировки за това аз стоя повече вечерта
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. Rats
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming: За да помагам на веригата да се развива и да премахвам хакерите от сървъра
9. Скайп за обратна връзка. cech681
НОВО10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming: http://prikachi.com/images.php?images/553/5423553d.png Това е броят на абонатите ми в скайп мога да оспамя целия ми скайп
Ако не вярвате че съм бил админ в дангер ето ника ми там ControlleR
А ако искате да разберете пълните найменования на сайтовете ми пишете ЛС! ще отговоря само на хора с ранк по висок от модератор
ЕДИТ: Както виждате няма и доклади или оплаквания или не съм бил и банван
2-ри ЕДИТ: Извинете ме много че нахалствам още се регнах и първото мнение кандидатура ще ви раззбера ако ме отхвърлите