Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандиатура за админ Pashov

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандиатура за админ Pashov

Мнениеот Pashov » 27 Дек 2013, 14:24

Здравейте! :)

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming:Принципно сега играя с Pashov и няма да го сменям но съм играл и с никове от сорта на AwesoMe #GREENPOWER ; Chronos ; GumbaLL ; G U M B A L L
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ На 12год. съм но ако не стана тест админ се надявам поне да стана помощник админ (Не е заради белият цвят или нещо от сорта а за да помагам за развитието на сървъра и да наказвам нарушителите)
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming Еми не съм броял но мисля че поне два месеца има??(Играл съм и преди)
4. От колко време играете ЦС.Вече към 3-та или 2-ра година
5. Предишен опит като Админ. Да всъщност доста голям
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Зависи от това дали имам някаква работа за вършене и кой ден е,но мисля ,че поне 2часа на ден ще мога.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/Rats (знам че има много админи,но те не винаги си вършат работата пример:Някой си ме обижда,но вътре има админи вместо играчът да бъде Gag той продължава да си псува на воля)
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming Както споменах по горе за да наказвам нарушителите и да помогна за развитието на веригата
9. Скайп за обратна връзка. cech681
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming Еми почети всички приятели (мои) които играят CS
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/:В сайта съм подал само един сигнал но никой от админите не ми дава неговият скайп за да му кажа когато има нарушител освен ABC.Случвало ми се е много пъти когато има хак да отида Spec за да направя демо но някой админ влиза казва ми Spec-a да влиза в игра! и админа не прави нищо по въпроса
Офтопик:
Извинете ме за повторенията

EDIT:На 12 години съм само това промених свикнал съм да пиша 11 (giggle) и само да ви кажа че ме нямаше 5дни затова не бях "Най-редовният" понеже бях на село
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Chronos

Re: Кандиатура за админ Pashov

Мнениеот MBP » 27 Дек 2013, 14:28

/viewtopic.php?f=57&t=4907

След неодобрена кандидатура, играча може да пусне нова, но не по рано от 2 месеца от отхвърлянето на първата.ПРОТИВ
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
MBP
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: MBP

Re: Кандиатура за админ Pashov

Мнениеот Pashov » 27 Дек 2013, 14:41

Това не съм го видял извинете ме много можете да ми локнете канддатурата.
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Име в игра: Chronos

Назад към Неодобрени кандидатури