Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Админ за Gungame

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Админ за Gungame

Мнениеот Fox » 24 Май 2014, 12:56

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming-SpawN l Team (Shu'al)m
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-21години
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming-3 месеца
4. От колко време играете ЦС.-5 години
5. Предишен опит като Админ.Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.3-4 часа може и повече
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. Gungame
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming .Да помагам,защото по някога е ад от хакери
9. Скайп за обратна връзка.-Ако бъда одобрен ще напиша
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-4 или 5
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/Доста са ,може би над 20 ,предимно в чата на играта и сайта и в раздел Оплакване от хакери
Fox

Предупреждения: 0

Re: Админ за Gungame

Мнениеот dzak » 24 Май 2014, 14:25

Редовен си във сървъра, имаш доклади във форума. Но ме съмнява да си на 21 години, прекалено конфликтен си.
Лично аз, за да ти дам ЗА, ми трябва доказателство, че си на толкова години (само с приказки няма да ме навиеш) и да обещаеш, че ще бъдеш "добро момче" и няма да се заяждаш с играчите. Също, че ще спазваш и правилата на този форум.

Пас засега.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот DINO BG » 24 Май 2014, 16:18

Дзак не знам какви са причините да нямаш вяра на думите на момчето.
Според мен е нормално да е на тази възраст, защото съдя по правописа, който е типичен за тези поколения.
Не съм го засичал толкова често, но въпреки това ще дам За, защото гънгейм има нужда от нови попълнения.

П.П. Дзак ако везните клонят към ЗА можеш да предложиш разговор по скайп или другаде и да се увериш в годините на човека, не вярвам да ти откаже освен ако наистина няма някаква нередност.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Fox » 24 Май 2014, 19:32

dzak написа:Редовен си във сървъра, имаш доклади във форума. Но ме съмнява да си на 21 години, прекалено конфликтен си.
Лично аз, за да ти дам ЗА, ми трябва доказателство, че си на толкова години (само с приказки няма да ме навиеш) и да обещаеш, че ще бъдеш "добро момче" и няма да се заяждаш с играчите. Също, че ще спазваш и правилата на този форум.

Пас засега.

Като гледам няма доклади срещу мен за държанието ми в сърварите ,както някой имат нали? Това че по някога съм си изпускал нервите и то най-вече срещу някой малък" идиот", който цепи с ХАКА и разваля играта ,ОК признавам си да обиждал съм ? Ако визираш че някой лично съм обидил без основание, моля да пише дори да е само потребител ! Сещам се само за един случай в който преди два дена не играех аз, а братовчед ми и е напсувал един играч че бил хакер ,а той мисля че беше lazz ,гледам да го засича това момче да му обясня , че не съм бил аз и да му се извиня ,но и това ще стане ,без да "обещавам" :) !А колкото до годините DINO ти е обяснил много точно ,само по начина на писане може да усетиш да ли съм над 20 или съм хлапе на 10 години ? А може и да съм на 19 ,20 ,22,.....28 важно е дали ще се справя нали ? Ма ако се налага ще кача снимка и на рода ми :D :D :D (преими го като майтап)
Fox

Мнениеот Admin » 25 Май 2014, 10:11

Да, редовен и с доста доклади, но имам въпрос за тези регистрации

SpawN 97
Fox82
Fox-admin
Donky

Регистрирани от 1 ИП и имейлите са в дир.бг
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот stefato » 25 Май 2014, 11:44

Не много често,но съм го засичал няколко пъти. Ако наистина е на тези години нека да видиме дали става,защото има нужда от нови попълнения - За:)
..because the night is dark and full of terrors..!
Аватар
stefato
Потребител
Потребител

Име в игра: $tef@to

Мнениеот Fox » 25 Май 2014, 12:11

Admin написа:Да, редовен и с доста доклади, но имам въпрос за тези регистрации

SpawN 97
Fox82
Fox-admin
Donky

Регистрирани от 1 ИП и имейлите са в дир.бг

Веднъж го обясних на dzak ! Аз съм от Пещера и преди 2 месеца имах ме проблем с компа и направихме преинсталиране ,обадихме се на нашия доставчик че имаме нов MAC адрес и те ни дадоха ново IP и от тогава с тоя ник Fox имам проблем не само при вас ами и в други сървари,няма да ги напиша кой са ,за да не е реклама но в 2 сървара в който играех редовно имах бан с тоя ник Fox .Явно тоя Фокс е бил с това IP и от нашия край Пазарджишко и като се го набанели е сменил IP .Говорихме с доставчика за проблема и все още чакаме да сменят IP . А за имейлите мога да си направя поща на много места,не я ползвам всеки ден само за регистър,имам си една основна в Gmail но тя е само за сериозна работа!Това е .
Fox

Мнениеот MBP » 25 Май 2014, 12:18

А за тази снимка кво ще кажеш: http://picbg.net/img.php?file=101d798f162e93fa.png ?
Изображение
ИзображениеИзображение
Аватар
MBP
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: MBP

Мнениеот d3v1lk1nG » 25 Май 2014, 12:46

MBP написа:А за тази снимка кво ще кажеш: http://picbg.net/img.php?file=101d798f162e93fa.png ?

айаххахахахахах :D това беше добро (y)
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот DINO BG » 25 Май 2014, 12:57

MBP написа:А за тази снимка кво ще кажеш: http://picbg.net/img.php?file=101d798f162e93fa.png ?

Ако реши да коментира и това, след това задължително да ми звънне в скайп да се чуем и да се видим! (call)
Точно определям възрастта на хората (giggle)
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури